tşk ederim ceyloş hanım zaten yıllardır bu sivilce lekelerimle mücadele ettğim için bir çok kez cildiye uzmamına gittim ama pek bi fayda sağlayamadım bu bb krem siz nerden aldınız netten ben fondoten yada bb krem almak pek taraftarı değilim renk olarak doğru secim yapamam diye bu bb krem umarım kozmetiklerde satılıyordur
benim sorunum özellikle dudak çevremdeydi doktor ona göre verdi. sadece yüzümde krem varken dışarı çıkmamamı, gece yatarken kullanmamı sabah temizlememi söyledi. güneş kremi de kullanmıştım. normal tahriş kızarıklığı gibi olmadı resmen yanmış gibi oldu bi de 2 hafta durmadan kaşınınca bıraktım ben de
benim sorunum sivilceyle beraber kapalı komedonlardı. kapalı komedonlar sadece soyularak geçer demişti doktor. çok soyulacak kızaracak ne hale gelirse gelsin ara vermeden kullan demişti bi de. bayaa bi yanlış karar vermiş sanırım. renk farkı var resmen. neyse ki cildimden koyu değil de açık. bi de koyu olsa bıyıklı gibi görünürdüm sürekliben kulanırken cok dikkat ettm hic degdrmedm bıyık bölgeme fakat sürmememe rağmen bende soyulma oldu cok acıdı cok tahrs oldu kızardı sizi düşünemiyorum direk üstüne sürmüşsünüz bir de gercekten cok acımıstır tahrs olmustur eminim bence doktor yanlıs bi karar verms cünkü daha hafif kremler da var sivilceler için o denli hassas ve ince derili bölgeye daha hafif bi krem tercih etmeliydi zaten prospektüsünde de dudak ve göz çevresine kullanmayın diyor benim kaş kısmım bile soyulup döküldü oraların yakınına bile sürmemistm oysaki
arkadaşlar nasıl gidiyor ?
slm siz kullanmaya başlayalı ne kadar oldu acaba nasıl gidiyo
21 gün oldu başlayalı lekelerimin renklerinde açılma var eskisi gibi kıpkırmızı değil :)
çok güzel ya sevindim :) bende bugün başlayabildim baklm tam olarak nasıl kullanıyosunuz siz acaba cok soyulma oldu mu ?
bunca zaman niye bekledim ben aklıma yanayım daha kullanalı 2 gün oldu ama müthiş bi etkisi var kremin kesinlikle çok sürmeyin az az sürünce daha bi güzel soyuluyo ve lekelerin rengi açıldı bile çoook mutlu oldum fondotenleri kullanmaktan bıkıp leke kapatmaya çalısan herkes kesınlıkle kullanmalı ceyloscum canım cokkk tesekurler
Canm devam et 20 gunde bende bi yarar gorememistm ama devam ettm kullanmaya hele de cildin yagliysa kesinlikle devam et
işte 3 günlük değişim :))))
aynı benim sivilce türümmmgeçmiş olsun benimde azalmaya başladı
evet deri altindakileri cikarcak yapcak bisey yok :/ ilk kullanimda sivilceler atriyo zatenya bnm deri altında var sırayla dizilmiş onlrda gün yüzüne cıkrrr mı ki yada onlr için npmam gerek.ama leklere super etkılı
evet deri altindakileri cikarcak yapcak bisey yok :/ ilk kullanimda sivilceler atriyo zaten
ilk haftadan snra basladikeşke çıksa ama bnde artıs da olmadı senın ne zamn cıkmaya baslmstı cnm
tatlim bende napcam bilemedimbenim cildim karma ama sürdügüm zaman genede parliyor hele sabah kalktigim vakit
ilk sürdügümde hatda fazla sürmüstüm yanma ve soyulma oldu ama sivilceler hala yerinde :S
farkli bir sekilmi kullanmam gerekiyor birde madecassol kremini kullanmiyorum onuda mi kullansam cok oldu ama idare et :)
bunca zaman niye bekledim ben aklıma yanayım daha kullanalı 2 gün oldu ama müthiş bi etkisi var kremin kesinlikle çok sürmeyin az az sürünce daha bi güzel soyuluyo ve lekelerin rengi açıldı bile çoook mutlu oldum fondotenleri kullanmaktan bıkıp leke kapatmaya çalısan herkes kesınlıkle kullanmalı ceyloscum canım cokkk tesekurler
Cidden bilemiorm anlamadm ya acnelyse asiri derecede cildi kurutan bisey nasil etki etmyo bende anlamadm canm ya soyulma olduysa devam et sivilceler artyor en baslarda hep sonra gecyor cikiyor cikiyor hep ayni yerlerde hatta gecti saniyosun tekrar cikiyo fln ama en sonunda orda hicbisey cikmio piril piril oluo canm madecassol zaten yaniklar icin kullanmalyiz veya tahris icin bunlar yoksa sivilce icin bi etkisi yok ins sivilceler gecer gecms olsun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?