diadermine dengeleyici yüz yıkama jeli yeşil dışı :) valla çeşitlerini bilmiyorum bende bunu baya önceden almıştım daha yeni 1 aydır kullanıyorum normal ve yağlı ciltler için yazıyor zaten benimkinde :) nemlendirici tüylenme yapmıyosa kullan derim ama ben kullanamiyorum :)
Arkadaşlar merhaba,sivilcelerle 10 yıldır savasan biri olarak sizlerle deneyimlerimi paylaşmak istedm. eczacılık okuyorum ve hocalarıma da danısarak ve bize verilen kitaplardan yola cıkarak acnelyse adındaki mucizeyi kullandm. 15 ekimde kullanmaya basladm ve 2 haftadr kullanmyı bıraktm artık haftada bir kullanacağım. bu kremin herkese iyi gelebileceğini düsünüyorum etkili olmamasının sebebinin yanlış kullanım olduguna eminim. öncelikle ben piyasadaki her türlü sivilce ilacını denedm hem dermokozmetik hem kozmetik hemde ilaç olarak cildiyeye de gittm ne verdiyse ise yaramadı 13 yasımdan beri sivilcelerden kurtulamadm. simdi acnelyse i nasıl kullandm öncelikle benm cildim yağlı bir cilt ve ona ragmen acnelyse i bezelyenin de yarısı kadar sürdüm ilk 2 gün böyle sürdüm sonraki gün dinlendrdm ilk baslarda hic bi soyulma olmayacak işe yaramyor dıye dusunmeyn sonra 4.gün devam ettim sürmeye o kadar dikkatli kullanmama ragmen yüzüm şişti ama bepanthen hametan ve madecassol yardımıma kostu. evet boyle devam ettm surmeye inanlmaz soyuldu yuzum bazı gunler surmedm ama yuzumun yara olmasna da ızın vermedm ayrıca en onemlısı gunes koruyucusu ben city block diye bısey kullanıyorum clinique ın tavsye ederm ayrıca bb krem kullanyorm hem nemlendiriyor hemde gozenkleri tıkamyor.. kızlar ben acnelysein ıcındekı madde hakkında bırsuru makale okudum ingizlce olarak ve hem yaslılık ızlerıne karsı hemde sıvılce olusmasnı engelleycı ozellkleri var retinoic acid in kolajen sentezini artırıyor ve epidermisin en üst tabakasını inceltse de epidermisin genel olarak kalınlıgını artırıyor bana istediginizi sorabıılırsınız resm de yuklemek istyorm bu siteye sırf sivilcelerden baska insanların da kurtulması ıcın uye oldum biliyorum iğrenç bisey butun morali bozuyor umarım hepiniz kurtulursunuz..
hmm peki sende gelisme var mi? ama ben okumustum bir yerde yagli cildler gül suyu kullanirsa daha cok sivilce cikiyormus diye ne bilim yaas herkez bisi diyor
benim cildim karma cild jel olarak ne kullaniyorsun ben yikamayi cam katrani sabunu varmis onla yikiyorum oda iyi geliyormus güya ama ben fark edemedim
ALLAH razi olsun tatlim bi bakim bulurum insaALLAH bundan...
nemlendiriciye gelince asiri yaglaniyor cildim parlak parlak dolaniyorumelimi yüzüme sürdümmü avucum parliyo o derece yani en iyisi bende sürmim nemlendiriciyi iyi ki söyledin kiz
Benim cildim de karma gül suyu ne zaman yapsam daha çok yağlandırdı aynen..
sendende canımm :) aynen benimde öyle oluyoo ve kötü duruyo parlayınca :)
canim demek tip den tipe degisiyor bak llimoncukta ise yariyormus
aynen BACIM demek ki farklı bünyeler işte yanımda bi kız vardı o zamanlar ona iyi geliyordu ne tipik bir cildimiz varsa işte artık :-D :-D
Eki Görüntüle 950707 Eki Görüntüle 950704 Eki Görüntüle 950705 Eki Görüntüle 950706
yüzümün eski ve yeni halleri
evet baya renkleri açıldı lekelerimin.. gül suyu bende sivilce yapmadı . jel olarak diadermine nin yüz dengeleyici jelini kullanıyorum bana iyi geliyo sabahları onunla yıkıyorum bazen sabah akşam ( çok tahriş olmaması için genelde sabah ). katran sabununuda ilk duydum valla bi bilgim yok :) cildini çok kurutacak şeylerle yıkamazsan daha iyi olur yani bu kullandığım jelde öyle çok kurutmadığı için seviyorum güzel temizliyo :)
evet hersey ayni cikti :) bende bekliyorum gelismeleri yazinn :)Bnde diadermine kullniyorum memnunum cnm lenomade bzm sivilce trleride ayni kullndiklrimzda herlde bacim senden de sonuclari bkliyrum ins)
bende acnelyse kullandım daha önce ama çok mu sürdüm ne bileyim yüzüm acayip soyuldu kıpkırmızı oldu. Çok yanıyordu su bile canımı acıtıyordu bıraktım tekrar. Şimdi bir haftadır roaccutane başladım. Yüzüm için nadixa , dudağım için terramycın, burun içi için sulfarhin, elim için de elocon pomat verdi bakalım nolcak.. ama yüzün iyi olmuş masallah. Daha da iyi olur inşallah..
tesekkur ederm iyi dileklerin icin :) bence de cok surmussun herhalde kullanan arkadaslarin bu kadar buyuk bi sorunu olmadi anladgm kadaryla herkese kolay gelsn kullananlar da devam edin cok guzel olcak ciltler sivilceleri disari atinca :)))
roacutan 2 kez uzun süreli kullalndm malesef sivilcelerle başbaşayım
acneliyse tretin isotrexin benzamin benzac aknefug differin nadixa aksil5 vedaha aklıma gelmeyenler hepsini kullandım roacutan hariç etki eden olmadı şimdi akneliseyi düzgün kullanmadımmı diye düşünmeye başladım .tekrar deneyecem şu an isotrxn kullanıyorum ama faydasız benim içte olan çıkmamış sivilcelerimde var deri altı denemk istiyorum inş faydası olur
aynı kaderi paylaşıyoruz
bi kez 11 ay boyunca roacutan kullandım ilaç bitti sonra sivilcelerim 1 yıl olamadan daha da güçlenip geri döndü. Azitro ve bi krem kullandım en sn 6 ay tam ohh ybu kez kurtuldum dedim şimdi yine eski haline döndü. Napacağımı şaşırdım artık çözüm aramaktan da vazgeçtim. Evlenince geçer diip duruolar evleniyim bari napıyım
canım en son bi doktora gittim kullandığım ilaçları yazdım hepsini roacutan tedavimide yazdım dedi tekrar başlamak istermisin evlilik durumu çocuk durumu fAln yoksa ben yok dedim kilo yapıyo ve dudaklarım çok kötü oluyo kullanmak istemiyorum dedi o zaman bi kaç ilacı bir arada kullananlım inş geçer dedi
yaklaşık bir aydır acnelyse,isotrexin ve c-(ismi tam aklıma gelmiyo şişede su gibi sürülen bi antibiyotik) kullanıyorum üçünü
doktor bana bi gün acnelyse bi gün isotrexin gece sür dedi sabah da diğerini kullan dedi baktım fayda etmiyo
ben acnelyse üstüne isotrexin sürdüm gün içinde evde olduğum zaman güneşe çıkmadığım zaamnda clindoxil alıp kullandım şu an çok şükür sivilceler tamamen bitti saylır yeni çıkan dayok eğer cildin hassas değilse sende kullan böyle derim benim cildim öyle çabuk kızarmaz ilaçlara alışkın
Arkadaşlar merhaba,sivilcelerle 10 yıldır savasan biri olarak sizlerle deneyimlerimi paylaşmak istedm. eczacılık okuyorum ve hocalarıma da danısarak ve bize verilen kitaplardan yola cıkarak acnelyse adındaki mucizeyi kullandm. 15 ekimde kullanmaya basladm ve 2 haftadr kullanmyı bıraktm artık haftada bir kullanacağım. bu kremin herkese iyi gelebileceğini düsünüyorum etkili olmamasının sebebinin yanlış kullanım olduguna eminim. öncelikle ben piyasadaki her türlü sivilce ilacını denedm hem dermokozmetik hem kozmetik hemde ilaç olarak cildiyeye de gittm ne verdiyse ise yaramadı 13 yasımdan beri sivilcelerden kurtulamadm. simdi acnelyse i nasıl kullandm öncelikle benm cildim yağlı bir cilt ve ona ragmen acnelyse i bezelyenin de yarısı kadar sürdüm ilk 2 gün böyle sürdüm sonraki gün dinlendrdm ilk baslarda hic bi soyulma olmayacak işe yaramyor dıye dusunmeyn sonra 4.gün devam ettim sürmeye o kadar dikkatli kullanmama ragmen yüzüm şişti ama bepanthen hametan ve madecassol yardımıma kostu. evet boyle devam ettm surmeye inanlmaz soyuldu yuzum bazı gunler surmedm ama yuzumun yara olmasna da ızın vermedm ayrıca en onemlısı gunes koruyucusu ben city block diye bısey kullanıyorum clinique ın tavsye ederm ayrıca bb krem kullanyorm hem nemlendiriyor hemde gozenkleri tıkamyor.. kızlar ben acnelysein ıcındekı madde hakkında bırsuru makale okudum ingizlce olarak ve hem yaslılık ızlerıne karsı hemde sıvılce olusmasnı engelleycı ozellkleri var retinoic acid in kolajen sentezini artırıyor ve epidermisin en üst tabakasını inceltse de epidermisin genel olarak kalınlıgını artırıyor bana istediginizi sorabıılırsınız resm de yuklemek istyorm bu siteye sırf sivilcelerden baska insanların da kurtulması ıcın uye oldum biliyorum iğrenç bisey butun morali bozuyor umarım hepiniz kurtulursunuz..
arkadaslar yazılarınızı okudum bende bu konuda sıkıntılı olarak roac. en son carenız olsun benım cıldım o lanet ılacı kullandıktan sonra mahvoldu karacıgerım hala toparlanamdı cıldım ınceldı hıc denemeyın derımÖncelikle geçmiş olsun. İnsanın uzun süredir yaşadığı soruna gerçek çözümü bulması müthiş bir şey. Bende uzun yıllardır ara ara artış gösteren sivilce problemi ile uğraşıyorum. Bu ara sivilceden çok izleri ile başım dertte. 10 gün önce doktora gittim. Krem olarak eritretin verdi.Düzenli kullanmaya başladım,yüzümü germesi haricinde sıkıntı verecek yan etkisi yok.Şu an da alevlenme mevcut. Sivilceyi arttırdı ama pes etmeyip devam edersem geçici olacağını öğrendim. 1 ay kadar devam etmeyi düşünüyorum eğer kayda değer sonuç alamazsam , sizi dinleyip acnelyse alacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?