Sivilceli Ciltler 10 yıllık sivilce savaşı lütfen okuyun

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

ALLAH razi olsun tatlim bi bakim bulurum insaALLAH bundan...
nemlendiriciye gelince asiri yaglaniyor cildim parlak parlak dolaniyorum elimi yüzüme sürdümmü avucum parliyo o derece yani en iyisi bende sürmim nemlendiriciyi iyi ki söyledin kiz

bende acnelyse kullandım daha önce ama çok mu sürdüm ne bileyim yüzüm acayip soyuldu kıpkırmızı oldu. Çok yanıyordu su bile canımı acıtıyordu bıraktım tekrar. Şimdi bir haftadır roaccutane başladım. Yüzüm için nadixa , dudağım için terramycın, burun içi için sulfarhin, elim için de elocon pomat verdi bakalım nolcak.. ama yüzün iyi olmuş masallah. Daha da iyi olur inşallah..

Benim cildim de karma gül suyu ne zaman yapsam daha çok yağlandırdı aynen..

sendende canımm :) aynen benimde öyle oluyoo ve kötü duruyo parlayınca :)

Bnde diadermine kullniyorum memnunum cnm lenomade bzm sivilce trleride ayni kullndiklrimzda herlde bacim senden de sonuclari bkliyrum ins)

Tesekkur ederm iyi dileklerin icin :) bence de cok surmussun herhalde kullanan arkadaslarin bu kadar buyuk bi sorunu olmadi anladgm kadaryla herkese kolay gelsn kullananlar da devam edin cok guzel olcak ciltler sivilceleri disari atinca :)))

tesekkur ederm iyi dileklerin icin :) bence de cok surmussun herhalde kullanan arkadaslarin bu kadar buyuk bi sorunu olmadi anladgm kadaryla herkese kolay gelsn kullananlar da devam edin cok guzel olcak ciltler sivilceleri disari atinca :)))

rica ederim Inşallah herkesin sivilcesiz yüzleri olsuuunnn

aynı kaderi paylaşıyoruz
bi kez 11 ay boyunca roacutan kullandım ilaç bitti sonra sivilcelerim 1 yıl olamadan daha da güçlenip geri döndü. Azitro ve bi krem kullandım en sn 6 ay tam ohh ybu kez kurtuldum dedim şimdi yine eski haline döndü. Napacağımı şaşırdım artık çözüm aramaktan da vazgeçtim. Evlenince geçer diip duruolar evleniyim bari napıyım

Son düzenleme:

canım en son bi doktora gittim kullandığım ilaçları yazdım hepsini roacutan tedavimide yazdım dedi tekrar başlamak istermisin evlilik durumu çocuk durumu fAln yoksa ben yok dedim kilo yapıyo ve dudaklarım çok kötü oluyo kullanmak istemiyorum dedi o zaman bi kaç ilacı bir arada kullananlım inş geçer dedi
yaklaşık bir aydır acnelyse,isotrexin ve c-(ismi tam aklıma gelmiyo şişede su gibi sürülen bi antibiyotik) kullanıyorum üçünü
doktor bana bi gün acnelyse bi gün isotrexin gece sür dedi sabah da diğerini kullan dedi baktım fayda etmiyo
ben acnelyse üstüne isotrexin sürdüm gün içinde evde olduğum zaman güneşe çıkmadığım zaamnda clindoxil alıp kullandım şu an çok şükür sivilceler tamamen bitti saylır yeni çıkan dayok eğer cildin hassas değilse sende kullan böyle derim benim cildim öyle çabuk kızarmaz ilaçlara alışkın

kuzum benim cildim son dönem çok hassaslaştı hemen kızarıyo kabarıyo tepki gösteriyor en yakın zamanda doktora gitmeyi düşünyorum kullandığın ilaçları söyleyim o c ile başlayanı da yazar mısın?

Teşekkür ederim :)

arkadaslar yazılarınızı okudum bende bu konuda sıkıntılı olarak roac. en son carenız olsun benım cıldım o lanet ılacı kullandıktan sonra mahvoldu karacıgerım hala toparlanamdı cıldım ınceldı hıc denemeyın derım

canım yüzün harika olmuş maş.
benim de 10 yıllık hikayem var.rauctan mıydı (yazılışını hatırlayamadım:) meşhur hapı kullandım kaç sene rahattım son 3 senedir yeniden çıkmaya başladı kremleri denedm ve bıktım.sorun şu ara ara çıkıyor ve iz kalıyor.sanki yüzüm sivilceyle dolu gibi görünüyor.
sanırım bu kreme başlayamam çünkü bebek düşünüyorum.kullanılmaz heralde demi:)

Resimlere baktımta tıpkı benim sivilcelerimden bıktım artıkk benimkilerde geçse kurtulsam artık

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Eritretin'e 15 günden fazla dayanamadım arkadaşlar. Pes ettim yani . Çünkü yüzüm fena kustu. İşin kötüsü her yeni sivilce yeni iz demek ve ben bir de durduk yere çıkanlarla mücadele etmeyi daha fazla göze alamadım ve bıraktım. Akabinde doktorumu değiştim , durumu anlattım. Şu an farklı iki ilaç ve yüz yıkama jeli kullanıyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…