Sivilceli Ciltler 10 yıllık sivilce savaşı lütfen okuyun

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Bir ara eritretini bende kullandım yüzümün hertarafını soymuştu kabuk kabuk olmuştu cildim
o oldu artık cildimi soyarak iyileştiren kremlerden gözüm korkar oldu
of ne illet bit hastalıktır bu

Kizlar bende 6 yıllık sivilce belamdan Clindoxyl sayesinde kurtuldum keske daha önceden kullansaymişim diyorum.tabi bunda dogru ürünlerlecildimi temizlememinde etkisi büyük. Instagram hesabimda kullandigim ürünleri ve deneyimlerimi anlatiyorum sayfama beklerim ismim evennstar

Ben azitro kullaniorum hap.kalmadi bende.boyle kirmizilardi.sirtimdaydilar 10 yildir simdi bitane dahi yok

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

tatlım bende acnelyse başladım 3. günüm baya soyuldu şimdi hametan sürsem işe yarar heralde. maşallah yüzüne yaa aynı benimde böle kırmızı dolu umarum geçer yardımcı olursan sevinirim

Merhaba canm tabiki yardimci olmak isterm :) hametan ve bepanten ikisinide surebilirsin bu acnelysi kullanirken yanindan ayirmaman gereken kremler:) acnelyse tedavisi biraz sabir gerektryo hemen gecmyo sivilceler bir gecede ama eger sabirli olursan ve soyulmalara o kadar kafani takmaazsan sonuc cok guzel oluyor smdiden gecms olsun umarim basarirsin

yapcam canım napalım çok kızarmasa soylmaya dayanırım çünkü bıktım bu lekelerden makyaj bile kapamıoo :=

Benim de yaklaşık 10yıl oldu herşeyi kullandım ama geçmiyor ve çok krem vs. Kullandığım için cildim daha kötü oldu hassas ve inceldi

Benim erkek arkadaşım da krem kullan izleri geçir diyor. Arkadaşlarım da öneriyor ama ben buyuk izler kalır diye korkuyorum. gerçi şimdi de yeterince buyuk ama.. Ne bileyim zor geliyor işte..

Arkadaslar yaklasik 8 sene once sizinle ayni durumdaydim ve Roaccutane kullandim. O gunden beri hic cikmadi. Oneririm.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Arkadaslar yaklasik 8 sene once sizinle ayni durumdaydim ve Roaccutane kullandim. O gunden beri hic cikmadi. Oneririm.

Peki sac yağlanma sorununuz falan geri geldimi yoksa roacutane kuruluğu devam ediyormu?

Ben de ayni sizler gibi piyasada ne var ne yoksa denemistim. A vitamini almis, isirgan cayina dadanmistim ama hic biri fayda etmedi.

Peki bu kremle expigment karıştırıp bu şekilde kullansam daha iyi olurmu lekeler açısından ? Yani expigmentin leke açıcı özelliği ve acnelysenin sivilce oluşumunu engelleme özelliği bir arada olmuş olcak ama tam bilemiyorum :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba, ikisini karistirinca ne olur bilemiyorm canm cidden ama icindeki maddelerin gecimsiz olabilecegini dusunmek lazim ben kullanma derim sivilceler gectikten sonra lekeler icin arzu edersen kullanirsin benim fikrim:)

tatlım bende acnelyse başladım 3. günüm baya soyuldu şimdi hametan sürsem işe yarar heralde. maşallah yüzüne yaa aynı benimde böle kırmızı dolu umarum geçer yardımcı olursan sevinirim

Canim gormedm uzun zamandir yazamadim kusura bakmayin. Nasil gidiyor iyilesme var mi biraz hametan benim yardimcim olmustu kullanirken acnelysi:)

Canim gormedm uzun zamandir yazamadim kusura bakmayin. Nasil gidiyor iyilesme var mi biraz hametan benim yardimcim olmustu kullanirken acnelysi:)

oy tatlış onu bıraktım mahvetti yüzümü cildiye clindoxyl verdi onu ve sivexi kullanıyorum şu an iyi :)

canim yuzun cok guzel olmus oncelikle masallah diyorum:)
1. sorum suan durumun nasil merak ettm :)
2. sorum ben cene bölgeme igneli epilasyon yaptiriyorum onunda izleri oluyo biraz tahminimce medacassol iyi gelirr ama ancelyse zarar verir mi?? bu arada epilasyondan midir nedir cenemde minik yag birikintileri oluyo beyaz beyaz sivilce gibi...

Kızlar şimdi size şunu soracam ben bu kremi 1-2 ay kullandıktan sonra cildimdeki sivilceler geçince bu kremi ne kadar süreyle kullanmam gerekecek yoksa komple bırakacam mı İyileşme sonrası yapılacak şeyler nedir 2 ay sonra bırakınca sivilceler tekrardan çıkmaya devam ediyor mu?

kızlar bende 3 haftadır kullanıyorum eritretini. ilk başta aşırı bi sivilce kusması oldu ama hepsi söndü şimdi.. lekeler kaldı böyle kırmızı kırmızı.sadece sivilcenin üstüne sürüyodum ben sizce yanağıma yayarak mı sürmeliyim? ve kullanırken yanma,kaşıntı elbette oluyo ama dokunmamak gerekiyo yüze fazla. Gündüzleride yüzümü sabunla yıkayıp bepanthol sürüyorum. Sabah yıkamak doğru bir davranışmı bilmiyorum ama bi sorun yok gibi görünüyo şimdilik.ama bu kırmızı lekeler ne zaman geçicek? :S sizce Tretin alıp kırmızı lekelerin üstüne sürmelimiyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…