- 17 Ağustos 2011
- 4.514
- 7.490
hayir bu konusmayi dun gece okudum suan iste bozuntuya vermedim ama aksam konusam
Ya kocanıza arkadaşı çıplak kadın fotograflari atıyor. Üstelik kendi iliskuye girdigi kadınları. Yani kocan istediğinde kocana da rahatlikla ayarlayabilecegi kadinlar. Sen bunu görüp hala ya o arkadasini birak ya da git nerde ne b.k yiyosan ye bundan sonra yokum ben diyemiyosunuz. Üstelik esinizin arkadasina verdigi cevap ne "bana bunlari niye atiyosun zaten duvara tırmanıyorum". Oha ya. Demek istiyo ki atma sunlari elimden bi kaza cikacak. Ikisi de haysiyetsiz
Esinizin arkadaşina "bana karı ayarla" dedigi mesajı esinize söyleyemiyosunuz, sebebi de "kendini haklı çıkarır". Yahu saf mısınız yoksa ezik misiniz? Ne demek kendini haklı çıkarır?
Ya bari kendiniz bi "karı" ayarlayn kocanıza da gizli saklı is yapmasin baska yerlerde.
Hamile olmanzla hic alakasi yok suanki pasifliginizin ve kendinizi düşürdüğünüz durumun.
Kafayi yiycem ya adam bana "karı ayarla" diyo ama ne siz ne de burdaki kimse bu noktaya dikkat etmiyo. Yuh ya