Sene-i devriyen hayırlı olsunAy doğduğum yıl el nino gelmiş. Hey girdi yıllar. Annem anlatır da.. ne kar yağdı ne kış geçirdik diye . Ondanmis zaaar
evet geçen sene çok kar yağdı ama hava sıcaklığı daha yüksekti.evvelsi yıl aralıkın başında bir kar yağdı,soğuktan dolayı o kar 1,5 ay kaldı,bizim burada.eğer o soğuk geçen sene olsaydı, yağan karlar yaza zor erirdi.Geçen sene de 30 yılın en soğuk kışı haberi yapıldıydı
Bu haberi nerdeyse her yıl yapıp,tutturduklarında ''biz dediydik '' diyecekler zaar.
saolasın hemşiire..Sene-i devriyen hayırlı olsun
Lütfen hanımlar, yapmayanlarınız bari bu kıs artan yemeklerini koysun sokaklara. Açken kara, ayaza direnmek daha zor. Ne olursunuz yapın.
Bodrum katına açılan apartman penceresi varsa onu azıcık açın, kediler girip ısınsın. Köpekler için şöyle böyle yapın diyemiyorum çoğu kişi korkuyor ama, korkmayanlar apartman kapısını aralık bıraksın.
Ay doğduğum yıl el nino gelmiş. Hey girdi yıllar. Annem anlatır da.. ne kar yağdı ne kış geçirdik diye . Ondanmis zaaar
soğuk bır kış günüydü.. tostosa sıgamayan annem , 2 büklüm hastaneye varmış. yazık kadınaSen getirdin el ninoyu dimi... Hep senin yüzünden donuyor totomuz yıllardır kadın...
soğuk bır kış günüydü.. tostosa sıgamayan annem , 2 büklüm hastaneye varmış. yazık kadına
aslında "el nino" benim adım..
taktın nıkıme he !Yakışır kız sana el nino ismi. Nickini değiştirsene el nino dıye.
taktın nıkıme he !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?