bi erkek yapsa ağzımıza geleni saycak bizler bi kadına mutluluklar diliyoruz
insanın bi duruşu olmalı hayatta!
Zaten ayrılmaya karar verdiği bi adamla aynı evde yaşıyor diye yeni biri giremez mi hayatına?
Evet insanın bi duruşu olmalı hayatta ve mutluluğun peşinden uygun usüllerde gitmeli.
Konuyu açan üye de öyle yapmış.
Ortada yanlış bir durum yok.
Ne kadar şanslı ki kurtulmuş sevmediğinden ve sevdiğiyle evlenmiş.
Az kadın cesaret eder yeni bi yaşam kurmaya ama bu insan yapabilmiş. Çalışmış, evini de kurmuş ohhh... Tebrik ediyorum ben.
ayrılmaya karar vermekle ayrılmak başka şeyler!
kurtulmuş dediğiniz adamla yine kendisi evlenmiş bu seferde ailesinden kurtulmak için!
kendi mutluluğum için başkalarını mutsuz edemem bu kadar kolay!
boşanmanında bi üslubu vardır, evlenirken iyi günde kötü günde deniliyor ve boşanmak eğer kötü günlerden biriyse bu günde bile verilen sözü tutmak gerekir bana göre!
Aayy sonra tersine dönüş hikayen çok üzücü.
Şanslısın lafımı geri aldım.
Ama başından beri sevmemiş adamı. İyi günü kötü günü kim düşünür ki sevmediği biriyle.
Evlilik nedir ne değildir, onu bile bilmeden evlenmiş gibi görünüyor yazdıklarına bakınca.
Henüz yaş 17ymiş!
Kendi mutluluğu için başkasını mutsuz etmemek gerektiğini düşünememiştir bence.
Biraz uçuk kaçık biri gibi geldi bana. İstediği gibi yaşıyor hayatını sanırım. Kendi bileceği iş.
ayrılmaya karar vermekle ayrılmak başka şeyler!
kurtulmuş dediğiniz adamla yine kendisi evlenmiş bu seferde ailesinden kurtulmak için!
kendi mutluluğum için başkalarını mutsuz edemem bu kadar kolay!
boşanmanında bi üslubu vardır, evlenirken iyi günde kötü günde deniliyor ve boşanmak eğer kötü günlerden biriyse bu günde bile verilen sözü tutmak gerekir bana göre!
yazdıklarına kesinlikle katılıyorum.
ve mutluluklar da dilemiyorum
ben birilerini aldatan insanların mutlu olmasını istemem.
zaten sevmeden evlendim demesi de yaptıklarına uydurduğu fakat sığmadığı bir kılıf
Zaten ayrılmaya karar verdiği bi adamla aynı evde yaşıyor diye yeni biri giremez mi hayatına?
Evet insanın bi duruşu olmalı hayatta ve mutluluğun peşinden uygun usüllerde gitmeli.
Konuyu açan üye de öyle yapmış.
Ortada yanlış bir durum yok.
Ne kadar şanslı ki kurtulmuş sevmediğinden ve sevdiğiyle evlenmiş.
Az kadın cesaret eder yeni bi yaşam kurmaya ama bu insan yapabilmiş. Çalışmış, evini de kurmuş ohhh... Tebrik ediyorum ben.
büyük cesaret.. herkes yapamaz.. ayrıldığınız eşinizinde musallat olamamasıda şans gerçekten.. ilk eşinizden olan çocugunuz yanınızdamı peki şimdi
bu evliliğinizde mutluluklar dilerim ömür boyu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?