• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10 yıl sonra gelen aşkımm :)) slowee

nesssli

egem benimle :)
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2008
875
32
318
42
İstanbul
Ben 17 yaşında ilk evliliğimi yaptım ama sevdiğim biri falan değil aile baskısından kurtulmak hür olmak için neysee lise bitti ben yaz tatilinde 22 eylül 2000 de evlendimm öyle böyle hayat mücadelesi derken 6 ay sonra hamile kaldım 18 imde anne oldum ama ne bilim biz karı koca gibi olmadık anlatılmıyo işte 6 yıl böyle geçti ben internete merak saldım ama öyle ıvır zıvır değil bi sanatçının web site adminliği 1 2 yılda böyle geçti evlilik adına pek aramızda bişey kalmamıştı ben biide üstüne depresyona girdim gündüzleri uyuyorum geceleride ayaktayım nettee uğraşıyorum derken bir gün beni bi msn ekledi ekledimm direk yazmaya başladı slm falan ben yazmıyorum bizim oturduğumuz yer küçük olduğundan evli kadın yazışıyo falan derler tanıdık çıkar die adresimide ben internet kafeye gidiyodum ara sıra askerden izine geldiğinde gizlice almış :) yazıyo yazsan parmaklarınmı aşıncak benim kötü bi amacım yok sadece hal hatır sormak k...b da havalar nasıl dedi bende yazdım bilmiyorum kimse ile görüşmek istemiyorum kimseyle iim olmaz diye bu hala yazıyo neyse engelledim ben bunu :)) bi akşam bana mail atmış

Ben sana hani lisedeyken dersinize girdiğim günden beri aşığım evlendiğin gece meydanda evine bakarak ağladım senin hala evli olduğunu biliyorum ama boşanmak istediğinide biliyorumm ciddi düşünüyorum gerçekten sana ilk günkü gibi aşığım çok seviyorum benim kadınım ol :)) demiş

vay bee dedimm :D dalga geçtiğini düşündümm engellemeyi kaldırdım azarlamayı düşünüyorum 1 gün oldu yok 2 gün oldu yok 4 gün oldu yok evet dalga geçti dedimm böylece benimle ama ben bunun haddini bildiririm dedim

neyse bana bi mail geldi yine Aşkım paşa burda o yüzden gelemiyorum kendisi gazinoda protokol garsonu çünkü :D ben yazdım buna dalga geçicek başka birini bulamadınmı ? falan ben seni çok seviyorum geldiğimde seninle evlenicem o zaman görürsün dedi ben boşanma planları yapmaya başladım oğlumuda velayetime alıccam ama maddi durum iyi değil neyse ben aşkıma gittim askerliğine 1,5 ay kala bayburta :) gecenin 2 si ben erzurumdayım bayburta gidicek araba arıyorum neyse otobüs gelicek dediler 2,5 ta :) bindim bi uzman arkadşıyla beni almaya geldiler otobüsten indik bana nasıl sarıldı anlatamam kokusunu içime çektim bu arada ben onu tanıyorum benden 2 yaş küçük ben lise sondayken o lise 1 e başlamıştı ayakkabıların parlıyo len demiştim :D neyse oradan arkadaşına gittik çok düşündüm yaşasammı yaşamasammı çok gidip geldim sabaha kadar çok güzel bi gece geçirdim istanbula döner dönmez kendi aileme ben seviiyorum boşanıyım sizden tekrar onunla evleniyim yok dediler olmaz dediler iyi siz bilirsiniz dedim

Askerden geldi aşkım daha k...b a geldi bana koştuu :) biz evlilik planlarını yapmaya bile başladıkk eski kocama söyledim boşanmak istediğimi olmuyo zaten 2 yıldır hiç bişey yok aramızda dedim hayır falan dedi iyi dedim biz hergün aşlımlayım eşya alıyorum ütü halı falan mutfak eşyaları yeniden ev düzüyorum yanii o arada yeni bir iş teklifi geldi şansım çok iyi gidiyodu böylece tamamlandı yeni işe başladığım bankada insan kaynaklarına boşanmak için paraya ihtiyacım olduğunu sözledim personel kredisi verirmisiniz dedim verdiler biz hemen ev tutmaya gittik tuttuk eşyaları almak için bi akşam kamyonu dayadım bana ait olanları aldım ve çıktım böylece ailemde beni istemez oldu 10 ay kadar beraber yaşadık boşanır boşanmaz evlendik 26/08/2008 günü arkadaşlar kocamı sevinyorum bu arada eşimin ailesi beni hep destekledi çok zor günlerim oldu ama çok şükür mutluyuz 19 aylık ege bebikimiz var oğlumun velayetide bende annemlerlede barıştıkk benim haklı olduğumu anladılarr :)

ÇOK SIKINTILAR ÇEKTİKTEN SONRA BU HALE GELDİMMM

nasıl cesaret ettin valla tebrik ederim insan mutlu olacağına inanınca elinden geleni yapıyor sanırım..
Allah pişmanlık yaşatmasın umarım hep mutlu olursunuz :9:

bi erkek yapsa ağzımıza geleni saycak bizler bi kadına mutluluklar diliyoruz
insanın bi duruşu olmalı hayatta! :20:

Zaten ayrılmaya karar verdiği bi adamla aynı evde yaşıyor diye yeni biri giremez mi hayatına?

Evet insanın bi duruşu olmalı hayatta ve mutluluğun peşinden uygun usüllerde gitmeli.
Konuyu açan üye de öyle yapmış.

Ortada yanlış bir durum yok.

Ne kadar şanslı ki kurtulmuş sevmediğinden ve sevdiğiyle evlenmiş.

Az kadın cesaret eder yeni bi yaşam kurmaya ama bu insan yapabilmiş. Çalışmış, evini de kurmuş ohhh... Tebrik ediyorum ben. :21:

Zaten ayrılmaya karar verdiği bi adamla aynı evde yaşıyor diye yeni biri giremez mi hayatına?

Evet insanın bi duruşu olmalı hayatta ve mutluluğun peşinden uygun usüllerde gitmeli.

Az kadın cesaret eder yeni bi yaşam kurmaya ama bu insan yapabilmiş. Çalışmış, evini de kurmuş ohhh... Tebrik ediyorum ben. :21:

ayrılmaya karar vermekle ayrılmak başka şeyler!

kurtulmuş dediğiniz adamla yine kendisi evlenmiş bu seferde ailesinden kurtulmak için!

kendi mutluluğum için başkalarını mutsuz edemem bu kadar kolay!

boşanmanında bi üslubu vardır, evlenirken iyi günde kötü günde deniliyor ve boşanmak eğer kötü günlerden biriyse bu günde bile verilen sözü tutmak gerekir bana göre! :6:

Aayy sonra tersine dönüş hikayen çok üzücü. :50:

Şanslısın lafımı geri aldım.

büyük cesaret.. herkes yapamaz.. ayrıldığınız eşinizinde musallat olamamasıda şans gerçekten.. ilk eşinizden olan çocugunuz yanınızdamı peki şimdi
bu evliliğinizde mutluluklar dilerim ömür boyu..

kurtulmuş dediğiniz adamla yine kendisi evlenmiş bu seferde ailesinden kurtulmak için!

boşanmanında bi üslubu vardır, evlenirken iyi günde kötü günde deniliyor ve boşanmak eğer kötü günlerden biriyse bu günde bile verilen sözü tutmak gerekir bana göre! :6:

Ama başından beri sevmemiş adamı. İyi günü kötü günü kim düşünür ki sevmediği biriyle.
Evlilik nedir ne değildir, onu bile bilmeden evlenmiş gibi görünüyor yazdıklarına bakınca.
Henüz yaş 17ymiş!

Kendi mutluluğu için başkasını mutsuz etmemek gerektiğini düşünememiştir bence.

Biraz uçuk kaçık biri gibi geldi bana. İstediği gibi yaşıyor hayatını sanırım. Kendi bileceği iş.

Ama başından beri sevmemiş adamı. İyi günü kötü günü kim düşünür ki sevmediği biriyle.
Evlilik nedir ne değildir, onu bile bilmeden evlenmiş gibi görünüyor yazdıklarına bakınca.
Henüz yaş 17ymiş!

Kendi mutluluğu için başkasını mutsuz etmemek gerektiğini düşünememiştir bence.

Biraz uçuk kaçık biri gibi geldi bana. İstediği gibi yaşıyor hayatını sanırım. Kendi bileceği iş.

sevmemiş ama evlenmiş çocuk yapmış aynı yastığı paylaşmış aynı tabaktan yemiş!

insanlar evlendiği gibi ayrılabilirde ve başkasıylada evlenebilir bunlar normal şeyler

ama ayrılırken bile karşıdakini üzmeden kırmadan ayrılınmalı herşeyi geçtim evladının babası sonuçta

hımmmmmmmmmmm:44::44: bi on sene sonrada aynı hikayeyi duyabiliriz ozaman belkide daha önce :55:

yazdıklarına kesinlikle katılıyorum.

ve mutluluklar da dilemiyorum

ben birilerini aldatan insanların mutlu olmasını istemem.

zaten sevmeden evlendim demesi de yaptıklarına uydurduğu fakat sığmadığı bir kılıf

Son düzenleyen: Moderatör:
yazdıklarına kesinlikle katılıyorum.

ve mutluluklar da dilemiyorum

ben birilerini aldatan insanların mutlu olmasını istemem.

zaten sevmeden evlendim demesi de yaptıklarına uydurduğu fakat sığmadığı bir kılıf

benimde anlayamadığım bu zaten istemedim ama oldu sevmedim ama evlendim peki düşündünmü hiç ben kendimi kurtarırken başkalarının hayatını karartırıyorum diye, şimdi 2.eşinden şikayetciymiş ve eşi ve baba evine git diyebiliyo!

büyük cesaret.. herkes yapamaz.. ayrıldığınız eşinizinde musallat olamamasıda şans gerçekten.. ilk eşinizden olan çocugunuz yanınızdamı peki şimdi
bu evliliğinizde mutluluklar dilerim ömür boyu..

Evet velayeti bende babasıda 3 ayda bir 5 tl vererek babalık yapıyo oğluna :47:

Back