• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10 yıl öncesine dönseniz

Evet bu gecede bu aklıma takıldı iyi akşamlar öncelikle :) konuyu yanlış yere açmış olabilirim emin olamadım kusura bakmayın
10 yıl öncesine dönseniz mesela 20 yasınızda olsanız
neler yapardınız nasıl bir yol izlerdiniz neleri değiştirirdiniz kendinize neler söylerdiniz :)
10 sene önce 17 yaşımda yani ünv önlisans okuyordum hemen dgs ile lisansa geçerdim çünkü hala aöf ile linsansı tamamlamakla uğraşıyorum :KK48:

bi kaç yıl içinde karşına yakışıklılığına kapılacağın bi hayvan çıkacak . sakın evlenmeee !

Daha fazla karşı cinsle görüşür, tanımaya çalışır bencilce içlerinden en iyisini seçerdim.
Yaptığım tüm seçimlerde, verdiğim tüm kararlarda önce kendi çıkarlarımı hesaplamam
gerektiğini unutmamalıyım diye hatırlatırdım kendime hep.
Bencil olan kazanıyor, geç anladım.
Rahmetli babama karşı daha sıcak olur, son zamanları daha çok onunla geçirirdim.
Ona karşı daha anlayışlı olurdum.
Yeteneklerimi geliştirmek için çabalar, imkanları vaktinde değerlendirirdim.
Gençlikte insanın aklı çok başında olmuyor maalesef.

Keske oyle bir sey olsa , sadece kendi istediklerimi yapardim, ailemi cok tınlamazdim ve kendimi gelistirebilmek icin deli gibi calısırdım.

aynen devam tatli kiz :KK70:
guzel gunler seni bekliyor,
tabi biraz tasarruf etsen fena olmaz, su gelecekteki sene bir kac altin doviz falan atsan :nazar:

10 yil önce 16 yasimda oluyorum. Duygularini çok abartiyorsun, herseyi cok yuksek yasiyorsun bir kendine gel sacna sapan davranma derdim kendime.

Atandığım ilk şehir bingöl tercih etmezdim çünkü orada evlendiğin insanla tanıştım tanışmaz olaydım evlenmez olaydım hadi evlendim bi de üstüne cocuk onun ne günahı suçu vardi

Evet bu gecede bu aklıma takıldı iyi akşamlar öncelikle :) konuyu yanlış yere açmış olabilirim emin olamadım kusura bakmayın
10 yıl öncesine dönseniz mesela 20 yasınızda olsanız
neler yapardınız nasıl bir yol izlerdiniz neleri değiştirirdiniz kendinize neler söylerdiniz :)
Peki siz neler yapmak isterdiniz?
Sizin dusuncelerinizi goremedim sayfalarda!

Back
X