• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10 yıl öncesine dönseniz

10 yıl öncesine dönmeyi hiç istemezdim tırnaklarımla kazıdım buralara gelebilmek için yeniden savaşmaya takatim yok

17 yasinda olurdum ozaman biraz daha aileme karsi asi olup yapmak istediklerimi bir sekilde yapardim:) hata olarak gordugum insanlari hayatima sokmazdim baska degistirmek istedigim bisey yok cok şükür

Evet bu gecede bu aklıma takıldı iyi akşamlar öncelikle :) konuyu yanlış yere açmış olabilirim emin olamadım kusura bakmayın
10 yıl öncesine dönseniz mesela 20 yasınızda olsanız
neler yapardınız nasıl bir yol izlerdiniz neleri değiştirirdiniz kendinize neler söylerdiniz :)
10 yıl önceme dönebilseydim hayatım bambaşka olurdu hem de çok başka

çok kizgin kirgin da olsam istedigi öpücüğu verir kocaman sarilirdim ve o telefon gorusmesini ertelemez hemen arardim belki herşey çok farkli olurdu

Valla baktimda bir kere bile yine o yasta okul birakir evlenirdim diyen yok. Bence forumdaki tüm kadinlar 15 yasindan 30 yasina kadar munkunse herkes burayi okusun ona gore adimini atsin. Gelelim bana. Donebilsem eger bende baska bolum kazanir ve o meslegi yapardım. Gezerdim tozardim hayatin en dibini en ustunu yasardim evlenmezdim kesinlikle ama kesinlikle

10 yil once 18 yasimda olurdum o zamanlar ciktigim kisiyle asla cikmazdim.baskada bi pismanligim yok ama sonraki yillar icin var malesef

10 yıl önceye gitsek 28 oluyorum off çok yaşliyim :27: şimdi ki aklım olsa mide ameliyatını o zaman olurdum :cry:

Aslında şöyle düşünsek ne güzel olur .Ben 34 yaşındayım şu anda ..44 yaşındayken bu soruyu bana sorduğunu hayal etsem ona göre davransam değil mi...Anlatabilmisimdir inş.

Evet bu gecede bu aklıma takıldı iyi akşamlar öncelikle :) konuyu yanlış yere açmış olabilirim emin olamadım kusura bakmayın
neler yapardınız nasıl bir yol izlerdiniz neleri değiştirirdiniz kendinize neler söylerdiniz :)

Son 1 senede hep dediğim şey....10 yıl öncesine gitmiş olsaydım.ahhhh neleri değiştirmezdimki...!eş olarak seçtiğim sevdiğim adamla evlenmezdim o hataya düşmezdim....ayyy çok isterdim gitmeyi.hayatım değişirdi gitseydim.bunca yaşadığım kötü hatıraları yaşamamış olurdum:(((

10 yil once 24 yasinda olurdum. Yeterince yanlis tercih yapip dogru tercihler icin adim attigim yasa. 10 yil oncesine donebilseydim yine ayni seyleri yapardim. Cunku simdi ki benden gayet memnunum. O 10 yil beni ben yapti.

Hem okurdum hem çalışırdım asla beş dk mi boş gecirmezdim ahhh Allah'ım düşünsenize donemiyoru o yıllara yaşandı bitti ve ölüm yaklaştı:(

Hayatimi yeni bastan yasamam gerekse yine ayni seyleri yapardim. Cunku beni ben yapan seyler onlar...

Üniversitede güzel bir bölüm okur atanır kendi kendime yalnız ailemden uzak yaşardım. 1+1 bir ev alırdım kendime içine de az eşya. Kendi yağımda kavrulurdum kimseye muhtaç olmadan yaşardım. Bu zamanda insan annesine babasına bile muhtaç olmamalıymış. Biraz geç oldu ama aklım başıma geldi. Şu an açıktan okuyorum üni ve bu yaza mezunum inşallah. Sonrası kpss. Elimden geleni yapıcam. Çünkü geçen yıllar yaşımı değiştirdi ama hayatımı, hayallerimi, gerçekleştirmek isteklerimi değil. Herkese kulağım sağır. Kendi bildiğim doğrularım, isteklerim, hayallerim var. İnşallah başladığım gibi de bitiricem.

Yaptığım hataları yapmazdım ama o zamanda bugunkı aklım olmazdı.Her sey kader sadece duygularımla değil mantıgımla hareket etmelıyım

Bana 5-6 kafi gelir. Şimdi ki aklım olsaydı yapmayacağım tek bir şey var. İçim rahat olurdu o zaman ne zaman arkaya baksam. Ergenlik işte. Belkide o değiştirmek istediklerimiz bizi biz yaptı bilmiyoruz ki Önümüze bakıyoruz mecbur

Eşimi hiç tanımlamayı isterdim onun için 15 yıla ihtiyaç olurdu 10 yıl diye kisitlandirirsam nişanlı oluyorum yüzüne yüzüğü firlatirdim hemde gülerek ohhh be kurtuldum derdim ama oğlusum olmazdı o yüzden istemem geçmişi

Her zaman gecmise donup hatalarimi telafi etmek isterdim.
Yaptigim hatalari bir daha yapmamak icin cok ugrasirdim.
Bekarken yapmak isteyip de yapamadigim seyleri yapardim.
Ve esimle evleneceğim gunu hasretle beklerdim))))

Yine geri donsem yine eşimle evlenirdim cunki.

Back
X