• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10 Yaş?

withoutyou

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2016
1.909
3.121
53
27
Merhaba, sormak istediğim bir şey var.
Şu an bir ilişkim olduğundan değil fakat arkadaşlarla aramızda konuştuğumuzda herkesten farklı bir fikir çıktı ve ben buradan da farklı görüşler almak istiyorum.
Sizce ilişkide 10 yaş normal mi?
Yani kadın 20 erkek 30 ise uygun olur mu?

Şu an bir ilişkim olduğundan değil fakat arkadaşlarla aramızda konuştuğumuzda herkesten farklı bir fikir çıktı ve ben buradan da farklı görüşler almak istiyorum.
hayır değil bence biri daha çocuk sayılır hala

10 yaş gayet uygun ama bundan 5 yıl sonra:KK53:

Bir arkadasim 22 yasında evlendi.Eşi 32 yaşındaydı evlendiklerinde.Olmaz diye birşey yok yani.Ama benim açımdan böyle bir yaş farkı doğru değil.

Şu an bir ilişkim yok görüştüğüm de yok. Beğendiğim bir adam var yalnızca. Sınava hazırlanıyorum bir de
sınava hazırlanıyorsan hiç işin olmasın.
hani kendine güvenmiyorsan . sınavları kazanamam . bi işe girip de çalışmak da zor geliyor . bi an önce evleneyim havasındaysan . o zaman makul olabilir . ama daha gencim . okuyup bi şeyler olmak istiyorum dersen uzak dur . aklını başına al

benim eşimle aramda 8 yaş var ben 30 o 38 yaşında gayette uyumluyuz önemli olan yaşın değil kafanın uyması.

Back