10 yaş hediyesi

sassyassyy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
27 Mart 2017
9.508
48.078
548
kardeşim 10 yaşına girecek,babamlar da onun için bir parti düzenleyeceklermiş. normalde ilgilenmem ama kardeşim kendisi arayıp davet etti gelirim demiş bulundum.

aramız öyle çok iyi değil o yüzden ilgi alanlarını falan bilmiyorum. Aslında aramız iyi ama çok görmüyorum yani haftada 1 falan.

bildiğim kadarıyla baleye gidiyor bir de keman çalıyordu. Bunlarla ilgili bir hediye mi düşünmeliyim? yoksa babama mı sorayım istediği bir şey,ihtiyaç vs?

aklınıza gelen,10 yaşına girecek bir kız çocuğuna alınacak hediye fikirleri var mı?

Kardeşinizin seveceği şeyler hakkında bilginiz yoksa babanıza sorun.

Kardeşinizin seveceği şeyler hakkında bilginiz yoksa babanıza sorun.

babama sordum sadece maddi olarak pahalı bir şey olmasın dedi zaten ipad telefon vs kullanmıyor kardeşim. ben de hoverboard düşünmüştüm ama maddi açıdan düşününce babam kızabilir diye almadım.

babama sordum sadece maddi olarak pahalı bir şey olmasın dedi zaten ipad telefon vs kullanmıyor kardeşim. ben de hoverboard düşünmüştüm ama maddi açıdan düşününce babam kızabilir diye almadım.
Bale yapıyor demiştiniz point falan alsanız ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…