- 23 Ocak 2016
- 32.460
- 48.766
-
- Konu Sahibi falwlessone1
Biri sizi beğenmiş beğenmemis ne önemi var siz önce kendinizi beğenseydiniz burada kimseye danışmazdınız siz özgüvenli olunca çevrenize durusunuz da değişirdi beğenilme oranınız daha da çok artardı genel olarak konularınızi okumus biri olarak kişisel gelişim kitabı okumalısınız.Beğenilmek bir tatmin noktası benim icjin
En isabetli yorum. Kutlarım.Valla aynı konuların gibi bakışlarında boş olmuş
Allah muhafazaBenim fotom bu ve gayet de düzgün dürüst bir kızm tanısanız.
Benim kv de bazan böyle bakıyoBu şekil nereye baktığını sormaya korkuyorum qhgzgzgzhhh
Ablalar nasil tatmin ediyor ashhshs
Benim kv de bazan böyle bakıyo
Tam olarakAhahahhaha oğlum karısına sevgililer gününde doyson almıştır.
Hakkında adli işlem başlatıldı. Türk Ceza Kanunu'nun 134. maddesinde düzenlenen “özel hayatın gizliliğini ihlal” suçundan dolayı (not: farklı birinin fotoğrafını kullanmak!)Benim fotom bu ve gayet de düzgün dürüst bir kızm tanısanız.
Ardaşlar bu arada yüzlük nedir bilmiyorum. Konu sahibi hakaret olarak adlettiği için ben de vb kısmında saydım kskdk benim bildiğim bi yüzlük var, o da Yüzlük YENİ RAKI kskdk
Hakkında adli işlem başlatıldı. Türk Ceza Kanunu'nun 134. maddesinde düzenlenen “özel hayatın gizliliğini ihlal” suçundan dolayı (not: farklı birinin fotoğrafını kullanmak!)
Adli makamlara açıklar o zaman dalga gecmek neymiş bi insanlaBen kendimim diyor
100 cok az ama bu jargona da uygun valla. Belki o zman ki tefe tüfeye göre hesaplanmıştır tabi.Benimde aklıma seks sonrası komodine bırakılan para geldi
100 cok az ama bu jargona da uygun valla. Belki o zman ki tefe tüfeye göre hesaplanmıştır tabi.
Üzüldüm tüh ya kız resmen 100lük olmuş işte.Gözler ondan öyle belermiş demek ki.Ya şimdi orada ne yaşandı bilemeyiz karşılıklı bir tatminsizlik durumu varsa 100 ideal bence
Güzellik goreceli. Benim için sohbeti akan kadın aurasi yüksek geliyor sen taş gibi de olsan bana güzel gelmezsin.Güzellik açısından?
O zman sen bana aşık bilem olursun ama evliyim.Güzellik goreceli. Benim için sohbeti akan kadın aurasi yüksek geliyor sen taş gibi de olsan bana güzel gelmezsin.
Ama kaçmışEn isabetli yorum. Kutlarım.