- Emoji Skoru
- 99.184
- Puanlar
- 598
Gittim üçüncü takımı karıştırdım biraz pek bi idealilar bayrama kadar çok hirslilsrmis bizde onlardan korkacakmisizpehhh bizimkileri tanimiyolar daha birincilik bizim kızlar bu hafta da bayrak bizde
Bende bir An kınadım kendimi 40mekik mızmızlık yapa yapa çekiyorum 40dk görünce dondum kaldım
Merhaba kızlar :)
Ben 3.takımdan zehra evet bu hafta çok iddalıyız korkun bizden
Siz de bizden korkun arkadaşım
Kız Cansu buz affetsek karatay affetmez barı karatayla uygun şeyler ye öyle oluncaGünaydinlarrrr kizlarburda saat 6.50 ve ben kalkabildim cok is var cok dünki menüm: sabah 10-11 gibi: menemen peynir ceviz.
Aksam 16 gibi yaklasik: 2 orta boy lahmacun 1 büyük pulbiberli salata ile. Hiccc kizmayin 17-23 calistim ve hep ayaktayimyada merdivenin üstündeyim yada sag sola kosuyorum...ki bu normal.mesai saatim degil fazladan 2-3 saat yani vücüdum aliskin degil
Gece 23.30 gibi evdeydim...00:00 cornflakes ve sosis yedimonuda ödül olarak düsündum ama 2.30 a kadad ayaktaydim hemen yatmadim ne olur ceza vermeyin once alisverjsi halledecem sonra kuru fasulye toplaya tarlaya gidecegim kardesimle (annesi telefonda israr etti ) gün boyu firsat buldukca girmeye calisacagim..öpüldünüz iyiki varsiniz yoksa ben toparliyamazdimbozdugumda koyverir giderdim
Oo hg zehracim kız sen hala mezun olmasın mi ne kaldı surda bizle yarışırken verirsin artıkMerhaba kızlar :)
Ben 3.takımdan zehra evet bu hafta çok iddalıyız korkun bizden
korkuya alış o zaman canımKorkuyla yaşanmaz ama
Gerçekten mi? Hangi okuldasınız?
Oo hg zehracim kız sen hala mezun olmasın mi ne kaldı surda bizle yarışırken verirsin artık
korkuya alış o zaman canım
Baktimda giturmussun döneri mantığı tavuklar bittimi artık tavuk versiyonu işyeriİlk hedefime çoktan ulaştım şu an ikinci hedefim için uğraşıyorum :)
Gidecek gidecek inş bu hafta çoğu
Ooo noel erken mi o kadar orda ya bizde yılbaşına çok var ve ben 60li rakamlarla gitmeliyim yeni yıla@erigim siz affedinde karatayi idare ederim benne digcem bak tarlada taze fasulyeyi toplatirmiyorlar güneste durdukca kabuklari kuruyor icide öyle al sana kuru fasulye :) alisverisi yaptim 1 tane abur cubur almadim ki noel öncesi bizim.burda asiri derecede degisik degisik kurabiyeler cikolatalar satilir :) simdi hemem kahvaltimi yapip dogru tarlaya
Baktimda giturmussun döneri mantığı tavuklar bittimi artık tavuk versiyonu işyeri
Ooo noel erken mi o kadar orda ya bizde yılbaşına çok var ve ben 60li rakamlarla gitmeliyim yeni yıla
Demek kurufasulyeyi siz toplayabiliyirsunuz ne güzel ismis kolay gelsin dunkileri yakar bu iş
Cok hafif yanma var canim ama sorun o degil acımdudujan nasıl oldun canım midende yanma hissi var mi hala
Aman aman uzak dur yılbaşı için ödül Beğen kendine sen şöyle 60li kglarda giyebilecegin birşeyler meselasimdi bunlar 24.12 isanin dogumu kutluyorlarya onun kutlamasi icin özel kurabiyeler cikoatalar sekerlemeler yani aklina gelirse..noel baba figürleri vesaire..onlar simdiden carsilarda iste aralikin yaklasin 20 sine kadar satilir...yok cnm yok yeni yila kadar 60 in altina inmeliyiz ikimizde
Canım ya ptesiye kadar mi bu şekilde cicibebe sutmu sadeceCok hafif yanma var canim ama sorun o degil acım
afiyet olsun canım güzel gorunuyorCumartesi kahvaltım :) günaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?