Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Son düzenleme:
Yok yok bu taylan kümeli beni aç bırakır sadece kefir ve mısır patlağı onun yerine saat 6dan sonra birşey yemdmsyitercih ederim spofu artiririm daha iyi

@erigim o.derece mi dün spor salonunda arkadasla ittalastik ben dedimki daha cok kaslarin calismasi agirlik calisilmasi gerekiyor dedim oda yok kosu bandi..spor hocasina sorduk oda beni dogruladi ama sunuda belirtti beslenme 80% karbonhydratlari en aza indirin filan dedi..ondan beslenmeye dikkat..yeterince su tületirsen zatem sütün.olur

can kızlarr akşam yemeğimde de dolma biberi (2 adet) , 1 kepçe domates çorbası ve salata yedim.
şimdide ben kınaya gidiyorum da akşam burada olamayabilrim. döndüğümde mutlaka bakıcam görüşürüüz

Slm kızlar yarın annem geliyor . Kaç haftadır doğru düzgün yemek yiyememistim. Bu yaşta bile annem diyorum. Ben yemek yapamıyodum eşinde zaten beceremez hep hazır yedik haftalardir şimdi biraz yemek olacak evde

AAA bende kınaya gidiyorum bu akşam. İlla çağırmasalar annemler gitsin ben kalıyım diycektim ama illa çağırdılar. O yüzden akşam koşamıycam. Şimdi leslie? 3 mile yapmayı planlıyorum.

Bu günki menüm:
10 mekik
(10:00)1 kk peynir, 3 zeytin, 1 altınekmek, 1 yumurta, domates, biber, minicik bir parça tuzlu krabiye

(14:00)tarçınlı türk kahvesi 4 hurma

(16:00) 1 tam tahıllı galeta
1 kepçe mercimek çorbası, 1 tabak köfteli patatesli yemek, bir lokma ekmekle tahin pekmez karışımı (pekmezi babannem kaynatmıştı, tahinde tamamen doğal)

Acıkırsam az sonra bir elma yiyebilşrim ama sanmıyorum.

Limonlu suyu tavsiye edenler çoook teşekkürler gerçekten limon geç sindirilen bir meyve olduğu için baya tok tutuyor. Ben içine birazda kabuk tarçın attım.

günü kapatıyorummm

sabah:
1dilim ekmek
1çay kaşığı reçel
1 domates
1kupa yeşil çay
3 parmak patates
1tatlı kaşığı peynir

öğle:
1tabak karnabahar yemeği
yarım kase cacık
1kepçe mercimek çorbası
1dilim ekmek
salata
şalgam

spor:
200squat
300basen
50mekik
leslie 1 mile
leslie 3miles
20dk koşu-yürüyüş (2km)
15dk bisiklet
10dk moonwalker

bugün güzel yedim ve az kalori aldım çoğu sebze-protein sanırım da yediğimden çok yaktım hedef 53 bu hafta

Aynen diyetisyen listemde sadece 4dlm ekmek var (2dlm ekmek 2kase çorba şeklinde) gerisi protein ve sebze

elma iştah açar diye biliyorum aman dikkat dediğin siteye de baktım ama hesaplatamadım blocked dedi limonlu suyu ben de bu akşam içicem cumaya kadar bakalım sonuç ne olacak

Vaovvv
Grup dostum gözümü korkutma.
Yarın bende yüklü bir spor yapmaya karar verdim.

Alıntılamak yapamadim kızlar menüler gayet güzel sporlar daha güzel kınaya gidenler boş durmayin dokturun

Bugün birkez daha anladım ki kaçamak yapma luksum yok girenler tsniyamadik diyod o kadar fark var

SABAH:
Tatlı krizim tutmuştu vişne reçeline daldım
1 tatlı kaşığı tereyağı
Avuç içi kadar ekmek
Maalesef 14-15 patates kızartması

16:00 civarında büyük bir şeftali

AKŞAM (17:00)
5 kaşık ev yoğurdu (kaymağını aldım)
7 kaşık etli güveç

Sporumu henüz bitmedi suyla birlikte daha sonra paylaşırım

sabah
1 haslanmis yumurta dereotu nane domates 1 dilim tam tahilli ekmek peynir

ara
1 bardak limonlu tarcinli yesil cay 1 avuc findik

ogle
salata 1 tabak kabak yemegi 1 bardak ayran 1 dilim ekmek

ara
1 ayva

aksam
1 kirmizi 1 yesil biber dolmasi eksili kusbasili 1 bardak ayran

dolma fazla geldi aksam ara ogunu yapmicam sade soda icerim

Akşam yemeği 2 kepçe mercimek çorbası ve tam buğday ekmeğime peynirli tost yaptım . Sonrada 45 dakîka yürüdüm. Şimdide limonlu su ve sade su kısmına geçicem :))) gün boyunca içtim devamınıdq getireyim :)

Selam kizlarrr ben geldimda. bugün yine cçok yoruldumm. Gorumcemin düğünü var ona gelinlik bakmaya gittik. Sabahtan düştük yollara daha yeni girdik eve. Bacsklarim ve Belim kopuyor resmen.
Bugün hepiniz supersiniz masaallahh
Bende gunumu ozetlersem;
Sabah 10:00 da 2 dilim cavdar ekmegi, haslanmis yumurta, domates, salata, zeytin,

peynir.

Saat 15:00 de ppiliç döner, salata, ayran, lavasin ucundan coookkk az

Baska bisey yemedim daha da yemem.
Spor yok ama yaklasik 6 saat yuruyus.
2lt su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…