Şurdan hesaplayabilirsin canım:Kızlar Leslie 3miles ve 1mile kaç kalori yaktırıyor tahmini bileniniz var mı
Afiyet olsun.Hadi iyi eğlencelercan kızlarr akşam yemeğimde de dolma biberi (2 adet) , 1 kepçe domates çorbası ve salata yedim.
şimdide ben kınaya gidiyorum da akşam burada olamayabilrim. döndüğümde mutlaka bakıcam görüşürüüz
AAA bende kınaya gidiyorum bu akşam. İlla çağırmasalar annemler gitsin ben kalıyım diycektim ama illa çağırdılar. O yüzden akşam koşamıycam. Şimdi leslie? 3 mile yapmayı planlıyorum.can kızlarr akşam yemeğimde de dolma biberi (2 adet) , 1 kepçe domates çorbası ve salata yedim.
şimdide ben kınaya gidiyorum da akşam burada olamayabilrim. döndüğümde mutlaka bakıcam görüşürüüz
Aynen diyetisyen listemde sadece 4dlm ekmek var (2dlm ekmek 2kase çorba şeklinde) gerisi protein ve sebze@erigim o.derece midün spor salonunda arkadasla ittalastik ben dedimki daha cok kaslarin calismasi agirlik calisilmasi gerekiyor dedim oda yok kosu bandi..spor hocasina sorduk oda beni dogruladi ama sunuda belirtti beslenme 80% karbonhydratlari en aza indirin filan dedi..ondan beslenmeye dikkat..yeterince su tületirsen zatem sütün.olur
Bu günki menüm:
10 mekik
(10:00)1 kk peynir, 3 zeytin, 1 altınekmek, 1 yumurta, domates, biber, minicik bir parça tuzlu krabiye
(14:00)tarçınlı türk kahvesi 4 hurma
(16:00) 1 tam tahıllı galeta
1 kepçe mercimek çorbası, 1 tabak köfteli patatesli yemek, bir lokma ekmekle tahin pekmez karışımı (pekmezi babannem kaynatmıştı, tahinde tamamen doğal)
Acıkırsam az sonra bir elma yiyebilşrim ama sanmıyorum.
Limonlu suyu tavsiye edenler çoook teşekkürler gerçekten limon geç sindirilen bir meyve olduğu için baya tok tutuyor. Ben içine birazda kabuk tarçın attım.
Vaovvvgünü kapatıyorummm
sabah:
1dilim ekmek
1çay kaşığı reçel
1 domates
1kupa yeşil çay
3 parmak patates
1tatlı kaşığı peynir
öğle:
1tabak karnabahar yemeği
yarım kase cacık
1kepçe mercimek çorbası
1dilim ekmek
salata
şalgam
spor:
200squat
300basen
50mekik
leslie 1 mile
leslie 3miles
20dk koşu-yürüyüş (2km)
15dk bisiklet
10dk moonwalker
bugün güzel yedim ve az kalori aldım çoğu sebze-proteinsanırım da yediğimden çok yaktım hedef 53 bu hafta
Bu hafta kork benden ona göre bol bol spor yap bırakmaya niyetim yok :)Vaovvv
Grup dostum gözümü korkutma.
Yarın bende yüklü bir spor yapmaya karar verdim.
Benimki de yaklaşık olarak öyledir o zaman açamadım sayfayıŞurdan hesaplayabilirsin canım:
http://www.runnersworld.com/fitness-calculators/calories-burned-calculator
3 mile için 244 kalori çıktı benim.
1 mile içinde 111 kalori çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?