çizelgen olmuş olmuşariyorum ariyorum imza bölümünü bulamiyorum sadece pro üyelerde mi var imza bölümüher defasinda copy pasteleda eklenmez ki
Selam kızlar. bu gün de tatlı krizimi başarıyla atlattım. Çok mutluyum :) Ama hiç spor yapasım yok. Spor yapan varsa yazsında motive olalım.
Forumda okudum imza bçlümü uzun zamandır düzenlemedeymiş. Şu an kullanılamıyormuş. İsterseniz bu çizelgeleri cuma günü paylaşalım.ariyorum ariyorum imza bölümünü bulamiyorum sadece pro üyelerde mi var imza bölümüher defasinda copy pasteleda eklenmez ki
Kahvaltıdan sonra spor salonuna uçtum ben.20 dk bisiklet 20 dk tempolu yürüyüş 10 dk eliptik bisiklette takıldım.E hadi ayaklanın siz deSelam kızlar. bu gün de tatlı krizimi başarıyla atlattım. Çok mutluyum :) Ama hiç spor yapasım yok. Spor yapan varsa yazsında motive olalım.
Karatay kaçamak affetmez demiştim AA çok canın tatlı istediğinde süt kaynağıyla gunkurusuna izin veriyor haftada birkahvaltimida adam akilli yaptim2 domates 2 yumurtayla menemen yaninda beyaz peynir ve ceviz...ekmekk yokkkkk ekmeksizlige alistim sanirim..sadece hastayken etimek ve simit yemistim Cumayi iple cekiyorum aksam spor yapmak istiyorum isden sonra evde..ama her yanim sizliyor
OhhhÖğle:
1tabak karnabahar yemeği (neredeyse yağsız)
Yarım kase cacık
1kepçe mercimek çorbası
1dilim ekmek
Salata
Şalgam
Ara: 8-10 fındık
Olmuş ama benimki olmadıariyorum ariyorum imza bölümünü bulamiyorum sadece pro üyelerde mi var imza bölümüher defasinda copy pasteleda eklenmez ki
Anam rakipler dişli ciktiBenim bugün gayet iyi geçiyor sabah kahvaltıda canım hiç bişey istemedi o yüzden yapmadım öğleye ise biber dolması yedim 2 tane ufak boy ve bulgurla doldurumuş
jillianla birlikte 30 dkda spor yaptık bu arada
Cumaya bomba gibi bi giriş yapıcam şaşıracaksınız
Ben bebekle iki kez çıktım yarımşar saaatSelam kızlar. bu gün de tatlı krizimi başarıyla atlattım. Çok mutluyum :) Ama hiç spor yapasım yok. Spor yapan varsa yazsında motive olalım.
Ciksin süper olurHerkes pek bir iddialı benim hedef bu hafta 53e yaklaşmak en az. yarışmada ilk üç bizden çıkmasın  
Herkes çizelgesini yapsın cumadan cumaya guncellerizForumda okudum imza bçlümü uzun zamandır düzenlemedeymiş. Şu an kullanılamıyormuş. İsterseniz bu çizelgeleri cuma günü paylaşalım.
Oooo bravoKahvaltıdan sonra spor salonuna uçtum ben.20 dk bisiklet 20 dk tempolu yürüyüş 10 dk eliptik bisiklette takıldım.E hadi ayaklanın siz de
canım bir mile 1.6km ordan hesapla tahminiKızlar Leslie 3miles ve 1mile kaç kalori yaktırıyor tahmini bileniniz var mı
Hadi inşallah ben bu hafta taylan kümeli emziren anne diyeti yapacağım idem atiyormus bende 6kg kadar varda@erigim ekmek yemedimsadece hastayken haddinden fazla koyverdim ondan zaten darti isyana gecti.. cumaya eskisindede iyi olur umarim
Tost yerine salataya ne dersiniz?Yanında da ton balık ?Bende spor yaptım azcık :) sonrada tarçınlı türk kahvemle limonlu suyumu içtim kızlar.. Akşam yemeğinde ne yesem diye düşünüyorum tostla geçiştirsem mi acaba ki :/
Tostu tam buğday ekmeğine beyaz peynirle yapıyorum kalorisi düşük oluyor, yanına da salata :) ton balığını öğlen yemeğinde kullandımTost yerine salataya ne dersiniz?Yanında da ton balık ?
O zaman olabilir tabii.Afiyet olsunTostu tam buğday ekmeğine beyaz peynirle yapıyorum kalorisi düşük oluyor, yanına da salata :) ton balığını öğlen yemeğinde kullandım
favorim domates salatası ve ev yoğurdu süper ikili denemelisin uzun süre de tok tutuyorBende spor yaptım azcık :) sonrada tarçınlı türk kahvemle limonlu suyumu içtim kızlar.. Akşam yemeğinde ne yesem diye düşünüyorum tostla geçiştirsem mi acaba ki :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?