- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.184
- 598
valla mutfakta çalışıyordu ustalar o yüzden benim elimde değildi@judieee bizdik en kötü bir dilim ekmek biraz peynir yeseydin
kaptan telefonum hala tamirde o sebeple gelmiyorum. bilgisayarım sorunlu çünkü zor açılıyor iki de bir kpouyor bağlantı falan.Valla çok sessiz bi netim yok dedim herkes dagilmis
Siz bilirsiniz deneme suresinde böyle yapan ilerde daha sorumsuz olur
judiee bu hafta listeye girecektir ama ctesiden beri yoksun
Kızım sana söylüyorum gelinin sen anla
hoşgeldinHerkese merhabalar bende aranıza katılmaya geldim.
gece spor yaparsan kaslar 1-2 saat daha çalışmaya devam ediyormuş yani gündüz sporundan çk daha faydalı düşün sen uyurken onlar kalori yakmaya devam ediyorkızlar bişey sorucam size. şimdi ben akşamları işten çıkıp eve gidinceye kadar 00:40 falan oluyor. mesela dün gece yatmadan öncede leslie 2 mil yaptım (son 10 dk sını yapmadım ama). sonra yattım. gece yatmadan yapılan sporun faydası var mıdır? mesela bu gecede yapsam? çünkü yarın gündüz evde olmayacağım ancak gece yapabilirim spor.
Tamm canım inşallah yapılırkaptan telefonum hala tamirde o sebeple gelmiyorum. bilgisayarım sorunlu çünkü zor açılıyor iki de bir kpouyor bağlantı falan.
hoşgeldin
gece spor yaparsan kaslar 1-2 saat daha çalışmaya devam ediyormuş yani gündüz sporundan çk daha faydalı düşün sen uyurken onlar kalori yakmaya devam ediyor
canım tatlı krizi için tarçınlı yogurt öneriyorlar. ben denemedim hiç ama denemekten zarar gelmez.Kızlar ne yefiniz bakıyim hiç kaçamak yapmadım ama canım acayip tatlı istiyor biri beni durdurdu sonra pişman olacağımı biliyorum
İçe tea olmamış ondada şeker çok misal şekeri anlamak için içecekten sonra su için ağzımızın tadı bir tuhaf oluyorsa bilinki basmışlar tatlandiriciyi@erigim sözümü tuttum menüm geliyor pek iyi değildi ama
Sabah
1 haşlanmış yumurta ve ekmek ile güne başladıktan sonra
ara
türk kahvesi
ara
1 şeftali
ara
ice tea
akşam
fasulye yemeği
ayran
salata
ara
bitter
not: Öğle temizliğe kaptırdım kendimi bi baktım akşam olmuş arada bi soluklanmak isteyince ice-tea içtim sadece nedense yemek aramadım.
İçe tea olmamış ondada şeker çok misal şekeri anlamak için içecekten sonra su için ağzımızın tadı bir tuhaf oluyorsa bilinki basmışlar tatlandiriciyi
Bitter kaç parça bakıyim
Alırsın canım benim2 kare sanırım kaptan, ben senden hiç aferin alamadım daha yaaa
Günaydın
Kural bir gozunu doyur ki karnin doysun yani aa onu yemem yasak deyip sonra ilk firsatta uzereni atlamak yerine az az cok cesitle gozunu doyur ve beyninfe doymaya hazir olsun
Iki yogun bir gun seni bekliyorsa kahvaltini yogun yap seni o hune hazirlasin ki aklinda surekli yemek ve aclik olmadin mesela kepekli durum rkmeginin icibe yumurta yada peynir domates maydonoz yada hindi fume ile cesit senin elinde abartmadan doyabilirsin
Gun icinde bol su ic bunu herkes soyler ama zamanlama en onenlisi sabah su ile mideni ac ki metan sem uyanmadan uyansinoglen yemeginden on onbes dk once oyle yarim saat degil cunku yarim saat icinde zaten wc atiyorsun o suyu cunku surdkli su icip icip wc ye gitme zamani gune yay suyu yarim saatte bi bardaktan gunun 10 saati ayakta kalsak bu 20 bardak eder uuu cok bile
En onemlisi inanmak aldigin porsiyonun sana yetip hatta artacagina bunlari yaparkende gram gram azalacagina inan yani yemegi azalttikca gramin azalacak lakin onemli not metanin kitlik moduna gecmemesi icin 1200 cal alrina dusme kendini ac bitakma . Diyete yeni basliyorsan acliklar yasayacaksin zira kocaman olmus miden kuculmeyi bu xamanda saglayacak
Simdilik bu kadar aklima geldikce yazarim
alıntıdır:
[h=2]İşte kilo kaybettiğimiz süre zarfında kaçınılacak 8 hareket… [/h]
- Fast Food kesinlikle Y A S A K!!!
- Ev ziyaretlerinde ortaya çıkabilecek “ye yavrum” gibi telkinleri savmak ve lezzet yumağı ama kalori fırtınası olan yemeklerden kaçınabilmek başarının anahtarlarından…
- Beyaz karbonhidratlarla hiç muhattap olmamak gerekiyor.
- Tuz ve şeker ikilisine pek yüz vermemek lazım tabii. Şeker, selülitin hammadesi. Tuz ise ödemsevici.
- Kola, gazoz, meşrubat dedin mi “Orada duuur!” diyebilmek de şart.
- Şıralı tatlılar imkansız, şekeri bol sütlü gıdalar, renklendirilip-şekere boğulmuş meyve tatlıları ise kandırıcıdır…
- Öğün atlamak adamın açlığını coşturur… O yüzden günde 6 öğün en az… Hele de emzirirken! Yoksa başlar “midem kıyıldı, şurada bir kuzu çevirip yiyeyim”…
- Hareketsizlik… Tembellik… Üşengeçlik… Bu üçüzler çok fena çok!
ara öğünleriniz hep yanınızda olsun kızlar. çantanızda bir elma çekmecenizde bu güzel şeylerden olabilir aa birde yapılan bir araştırmaya göre besinler sağ çekmecenizde(solaksanız sol ) yer alıyorsa beyin alışık olduğu için daha çok tüket diyormuş elimiz gider ya hani hep o yere açıklası bu olsa gerek. güzel bir hafta sonu geçirdim kahvaltıyı biraz abartmış olduğumdan mı nedir öğleyi salata ile geçirip akşam yemeğinide saat 17:00 yiyerek günü dengelediğimi düşünüyorum
Daha once nasil basardigimi dusundum ve su aralar neden basaramadigimi
Bunu dusunmeme sebep olan zargarpuruma ayrica tesekkur ediyorum
Bogazimi tuttum cok istedigim seylerdende azcik yedim ve guzel bi kahvaltinin ardindan sadece yogurtla bir aksam yemegi gecirmenin bedelini odemek oldugunu anladim. Beni taniyanlar bilir yinede ozet geciyim
04/02/13 de iki aylik bebegimi dusurdumcok uzuldum ve bu surecte neden aradim kendime cunku tum testler temiz cikmisti . 06/02/13 de diyetisyene gittim ve 06/03/13 de bi gr bile verememistim oysa diyete uyuyordum bazende kaciriyordum. Tartida 67-68 i gordum helede benim gibi 158 yani ufak tepekseniz bu boyda bu kg demek ki donum noktam buymus . Gunde 30 dk ile yuruyuse basladim 5.5 de makinada haftada 5 gun zamanla artirdim tabi sonra yediklerime dikkat ettim porsitonlari azalttim ve zararlilari cikarttim hazir besinleri yani. Bir kare cikolata icin dunyalari verecegim gunleri astim bana verilen ikramlari kabul edip baskalarina verdim caktirmadan sonucunu aldim 58 kg idim mayista ve biraktim sonra bayramdi ramazandi derken eskisi gibi alip alip vermeye basladim kendimi kandirdim oysa 10 kg gitmisti ve sporla gittigi icin 10 dan fazla gitmis gibi duruyordu.
Gelelim isin özüne yine biraktim yani bi uyup bi uymuyorum bi 62 bi 63 sonra zargar geldi heytt ulen dedi aynen msjini yaziyorum *Pogacalar lezzetlimiymis bari.lezzetlidir kesin.biri kesmemis baksana* sonrada daha da yedim firca dedi ki once hayir demeyi ogren basari hikayelerini oku onlar hayir demeyi bildiler dedive ben cekmecemdeki bi biskuviyi ve bir cikolatayi daja once yaptigim gibi yemek isteyenlere verdim simdi sadece elma ve mandalinam var
Ben geri dondum basari hiksyemi yazip cikavagim saglikli bir anne olacagim zargarpur sayesindecunku gozu ustumde
normalde ben hiç kahvaltı etmezdim hafta içleri, ama diyet yüzünden yemeye başladım. Aslında meyve de yemem lazım yanında ama sabah yetişemiyorum. Ben tam tersi sabah bir şeyler yersem acıkıyorum yayaaaa sen sabahları hep çok az yiyorsun, hatt bana göre hiç yemiyorsun. ama acıkmıyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?