Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

@judieee bizdik en kötü bir dilim ekmek biraz peynir yeseydin

Valla çok sessiz bi netim yok dedim herkes dagilmis
Siz bilirsiniz deneme suresinde böyle yapan ilerde daha sorumsuz olur
judiee bu hafta listeye girecektir ama ctesiden beri yoksun
Kızım sana söylüyorum gelinin sen anla
kaptan telefonum hala tamirde o sebeple gelmiyorum. bilgisayarım sorunlu çünkü zor açılıyor iki de bir kpouyor bağlantı falan.
Herkese merhabalar bende aranıza katılmaya geldim.
hoşgeldin
gece spor yaparsan kaslar 1-2 saat daha çalışmaya devam ediyormuş yani gündüz sporundan çk daha faydalı düşün sen uyurken onlar kalori yakmaya devam ediyor

Tamm canım inşallah yapılır

Kızlar ne yefiniz bakıyim hiç kaçamak yapmadım ama canım acayip tatlı istiyor biri beni durdurdu sonra pişman olacağımı biliyorum

Kızlar bakın intenette ne buldum

Zayıflama büyüsü;

Beyaz bir kağıt parçasına vermek istediğiniz kilo miktarını yazın daha sonra bu kağıdı yakarak(güzelliğiniz için pempe mumun ateşinde yakabilirsiniz) sözleri söyleyin (bence bir yandan da karnınızda minik bir ateşin yanmaya başladığını ve git gide büyüyerek yağlarınızı ısıttığını yakarak buharlaştırdığını düşünürseniz daha yaralı olur) :

"burn, burn, burn away.

Pounds be gone you cannot stay"

Anlamı;

“yan, yan, yan .

Kilolar gitmeli,kalmamalı”

Bunu 7 gece ya da 14 gece tekrarlayın.

Alçalan ay dönemi için uygundur hazırlığınızı yapıp hemen yarın deneyin derim :)

İşe yarasa ne güzel olurdu

kaptanım @erigim ben günümü özetlersem;
sabah kalktığım gibi 10:00 gibi 3-4 ufak dilim kavun
kahvaltı 11:00 gibi bir tane közlenmiş kırmızı biber, yarım domates, bi parça peynir, 5 zeytin, çoookkk ufak bi dilim kepekli ekmek (bu hafta il defa ekmek yedim)
akşam 19:00'da 2 kepçe domates çorbası, 1 parça tavuk ızgara, salata ve 2 kaşık bulgur pilavı
kahvaltı ile akşam yemeği arasında farklı zamanlarda olmak üzere; yarım şeftali, 1 avuç siyah üzüm, 2 tane siyah erik, 1 yeşil çay.
bugün hep meyveden gittim nedense. tatlıda yemiyorum ya sanırım vucudum istiyor.
şimdide türk kahvemi içicem.
yaklaşık 1,5 lt su içtim onu 2'ye tamamlarım. spor olarakta 2 mil leslie yaptım

alpikesonsuz valla ise yarasa çoktan duymuş olurdum yılların diyetcisiyim

kimyager1508 canım valla güzel geçmiş günün benimde hala canım gözüm aklım tatlida niye böyle oldu bilmiyorum eşimin karsimda götürmesi olabilir sebep galiba
Bende kuzimi uyutup kahve ve gün kurusu ikilisiyle tatlı isteğini geçirmeyi planliyorum

Sabah(07:00)
Foto atmistim:)

Ara(11:00)
1erik
1isirik ekmek
1catal peynir
(Anneme eşlik ettim)
Öğle(15:30)
1kase yoğurt çorbası yarmalı
5yk bezelye
3yk közde biber salatası

Akşam(18:00)
1kase mercimek çorbası
6yk tavuklu mantarlı sote
1/2dlm ekmek

Ara
Turk kahvesi
2gunkurusu
(Farklı birşey olursa yazarım yine)
Su:1lt çok az oldu bugün
Spor:60dk yuruyus

@erigim sözümü tuttum menüm geliyor pek iyi değildi ama

Sabah
1 haşlanmış yumurta ve ekmek ile güne başladıktan sonra

ara
türk kahvesi

ara
1 şeftali

ara
ice tea

akşam
fasulye yemeği
ayran
salata

ara
bitter

not: Öğle temizliğe kaptırdım kendimi bi baktım akşam olmuş arada bi soluklanmak isteyince ice-tea içtim sadece nedense yemek aramadım.

İçe tea olmamış ondada şeker çok misal şekeri anlamak için içecekten sonra su için ağzımızın tadı bir tuhaf oluyorsa bilinki basmışlar tatlandiriciyi
Bitter kaç parça bakıyim

İçe tea olmamış ondada şeker çok misal şekeri anlamak için içecekten sonra su için ağzımızın tadı bir tuhaf oluyorsa bilinki basmışlar tatlandiriciyi
Bitter kaç parça bakıyim

2 kare sanırım kaptan, ben senden hiç aferin alamadım daha yaaa

2 kare sanırım kaptan, ben senden hiç aferin alamadım daha yaaa
Alırsın canım benim
cislar olmasa menun çok güzel aslında bitter iki kareysr gözüme batmaz ama bita içe tea yok ayransoda karıştır inan ferahlatacak hadi anlasalim yarın CIS olmasın :)

Eski notların :)

Kızlar nerdesiniz nerde menüler illede Silkeleme mi yapmalıyım

merhaba kızlar bugünkü menüm

Sabah
1 avuç çiğ kabak çekirdeği

öğlen
kaşar peynirli jambonlu salata

akşam
5 dilim hindi füme
4 salatalık
1 adet yeşil elma

40 dakika da yürüyüş yaptım koşu bandında

yaaaa sen sabahları hep çok az yiyorsun, hatt bana göre hiç yemiyorsun. ama acıkmıyor musun?

yaaaa sen sabahları hep çok az yiyorsun, hatt bana göre hiç yemiyorsun. ama acıkmıyor musun?
normalde ben hiç kahvaltı etmezdim hafta içleri, ama diyet yüzünden yemeye başladım. Aslında meyve de yemem lazım yanında ama sabah yetişemiyorum. Ben tam tersi sabah bir şeyler yersem acıkıyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…