- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.184
- 598
Bende uzak durmaliyim süt olsun diye yedim sonra çikolataları sarildimBana spor yasak mesela günde sadece hafif tempoda 20 dakika yürüyüş iznim var. Çikolatadan ve tatlılardan uzak durmalıyım
Bir tek tarçınlı süt biraz çözüm olabiliyor onun dışında diğerleri işe yaramıyor türk kahvesinide çok sevmiyorum.Allahtan bitter bende sevmiyorum yoksa bende duramazdım :)Bende uzak durmaliyim süt olsun diye yedim sonra çikolataları sarildim
Çikolata için çözüm tarcinli süt yada turk kahvesi gün kurusu bazen bitter bir iki parça(ama bulamıyorum çünkü bir ikide dyramam ben)
Sporda hafif yuruyusunu yaparsın sağlık önemli öncelikle
Ben turşudan pek anlamam ama annem geçen sene kaya tuzundan başka tuzla yapmıştı erimişti salatalıklar araştırıp öyle kullanın bence.@erigim hamd olsun iyim hastaneden sonra birdaha bulanmadi migdem aksama ne yigcem onu bilmiyorum sadece1 gün hastaydik kardesim hic toplamamis etrafi mutfagi filan topladim lavobalari fircaladim mis gibi oldu salatalik tursusu kuracamda nette o kadar cok tarif var hangisini yapsam...kaya tuzu diyor birde..ben böyle pembe himalaya tuzu almistim onunla olurmuki onu nasil eritcem
Ben bitteri çok severim ondan başlamıyorumBir tek tarçınlı süt biraz çözüm olabiliyor onun dışında diğerleri işe yaramıyor türk kahvesinide çok sevmiyorum.Allahtan bitter bende sevmiyorum yoksa bende duramazdım :)
Ohh enerji olsunLeslie 2 mil sporumu da yaptimm
Himm yap bir tavuklu salata@erigim hamd olsun iyim hastaneden sonra birdaha bulanmadi migdem aksama ne yigcem onu bilmiyorum sadece1 gün hastaydik kardesim hic toplamamis etrafi mutfagi filan topladim lavobalari fircaladim mis gibi oldu salatalik tursusu kuracamda nette o kadar cok tarif var hangisini yapsam...kaya tuzu diyor birde..ben böyle pembe himalaya tuzu almistim onunla olurmuki onu nasil eritcem
bulundurma dagit gitsin benim eşim paştaci bsn Hep. Dağıtıyorum yoksa 200olmustumDiyetimin ikinci günü biraz kötü geçiyor evde pasta vardı yemek istemiyordum bende komşuya verdim artık evde bulundurmayacam yemek istediğim şeyleri dayanamıyorum yoksa
Tabiki var spordan sonra vücut iki saat enerji harciyo sporda 300cal yakiyosun ama vücut devam ediyor. İki saat dahakızlar bişey sorucam size. şimdi ben akşamları işten çıkıp eve gidinceye kadar 00:40 falan oluyor. mesela dün gece yatmadan öncede leslie 2 mil yaptım (son 10 dk sını yapmadım ama). sonra yattım. gece yatmadan yapılan sporun faydası var mıdır? mesela bu gecede yapsam? çünkü yarın gündüz evde olmayacağım ancak gece yapabilirim spor.
Hg canım kendinden bahseder misintsk ederım canım
Ohh maşallah genç anne ben 30da daha yeni buldum 7,@ylik oğlumben 25 yasında 2 cocuk annesıyım boyum 163 kılom 112 2 gundur dıyetdeyım hedefımde 80 ınsallah verırım
Hoşgeldin bende bugün başladım boyum 162 kilom 111 çok yakınız birbirimize.Ben 27 yaşındayım geçen sene evlendim bebeğimi kilo yüzünden kaybettim o yüzden biran önce kurtulmam lazım kilolardan yeni bebek için.ben 25 yasında 2 cocuk annesıyım boyum 163 kılom 112 2 gundur dıyetdeyım hedefımde 80 ınsallah verırım
ooo çok minikmiş allah güzel ömürler versin:)Ohh maşallah genç anne ben 30da daha yeni buldum 7,@ylik oğlum
süper o zaman. bende spor yapıp yatıyorum bi anlamı olmaz diye düşünüyordum.Tabiki var spordan sonra vücut iki saat enerji harciyo sporda 300cal yakiyosun ama vücut devam ediyor. İki saat daha
Hoşbulduk :)
ben 25 yasında 2 cocuk annesıyım boyum 163 kılom 112 2 gundur dıyetdeyım hedefımde 80 ınsallah verırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?