- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.184
- 598
tebrik ederim canımmmselam kızlar, bugün kontrole gittim ve diyetimin 11.gününde tam 2,3 kg vermişim. totalde ise (16 gün oldu) 4 kg vermişim, tebrikleri alayımbu arada sabah bir avuç çiğ kabak çekirdeği, öğlen ızgara tavuklu salata ve akşam da somon ızgara ve sebze sote yemiş bulunuyorum. hepinize öpücükler
Hadi bakalım ideali gordum seni
selam kızlar, bugün kontrole gittim ve diyetimin 11.gününde tam 2,3 kg vermişim. totalde ise (16 gün oldu) 4 kg vermişim, tebrikleri alayımbu arada sabah bir avuç çiğ kabak çekirdeği, öğlen ızgara tavuklu salata ve akşam da somon ızgara ve sebze sote yemiş bulunuyorum. hepinize öpücükler
hani cumadan cumaya bildirimde bulunuyoruz ya. mesela arada haftanın başka bir günüde yine bildirimde bulunsak mı @erigim ? hani belki birbirimiz daha da gaza getirmiş olur muyuz diye düşündüm.Yarın burayı capcanlı gideceğiz her hafta birinciliğe oynuyoruz çünkü
geldim geldim doğru düzgün evde değildik bu aralar pek kusura bakmayın diyette yalan oldu tabiValla çok sessiz bi netim yok dedim herkes dagilmis
Siz bilirsiniz deneme suresinde böyle yapan ilerde daha sorumsuz olur
judiee bu hafta listeye girecektir ama ctesiden beri yoksun
Kızım sana söylüyorum gelinin sen anla
Olabilir canım bence özellikle ptesi herkes tartilsin ki böylece hafta sonu kacamaklarin azalirhani cumadan cumaya bildirimde bulunuyoruz ya. mesela arada haftanın başka bir günüde yine bildirimde bulunsak mı @erigim ? hani belki birbirimiz daha da gaza getirmiş olur muyuz diye düşündüm.
Hadi bakalım affettikkızlar ben uzun süredir yazlıktaydım yarn inşallah evime dönücem 9 saatlik yolum var bugünde toparlanma çalışmaları aldı başını gitti çok uğrayamadım yarn akşamdan itibaren tam gaz buradayım beni affedin lütfen
İçte iki uç günde yemeklerimizin hiçe sayiyoruzgeldim geldim doğru düzgün evde değildik bu aralar pek kusura bakmayın diyette yalan oldu tabibırakmak yok o pantolonlar gardroptan çıkacak!!
değiştir çok saçma@erigim yok campusun degil ama isteniyor bizde mecbur ödüyoruz is icin istesem ödememe gerek yok..ama adam gicik baska dahiliye uzmanina gececem.
Afiyet olsun yeşillikle te bol bol bide peyniri de ye bunlar hem yok tutar hemde temel ihtiyaç canım hadi bugün kaçamak yokGünaydın kızlarr
Bilin bakalım kahvaltı da ne yedim.
1 kaynamis yumurta
1 dilim ekmek
Ara
1 şeftali olacak inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?