- 26 Ekim 2014
- 157
- 216
- 33
Evet ama internetden biraz baktim baya zorlayinci. Bn spor yapmaya fazla sevmem bide üsengecim yani bütün kilo alma nedenlerini kendimde barindiriyorum. Bende böyle kick box veya baska dövüs sporuna yazilmak istiyorum da benim yasadigim yer kücük bi yer en yakin yer 30 dak. uzaklikta otobüsle 1 saati buluyor hergün oraya gidip gelemiyorum malesefsen almanca biliyordun degilmi ? adamin kütüphanede ney work body plan 14 günlük programmin kitabi var..dvd disini ödünc al kopyala...onun sporu gercekten insani zorluyor ayyy su stress bitsin onun dvdsini basliycam sanirimama spor olarak kesinlik Kick box ömrümde ben böyle kas agrisini cekmedim spor sonrasi askeri bir disziplin var...
Buda bnm gunluk menum
Sabah
1 muz bi avuc kuruyemis
Oglen
Kofte izgara
Aksam
Tavuk sote
Bi porsiyon taze fasulye
İcecejler
Bolsu,yesil cay,ayran bugun zero yok soz verdim erigime:))
Spor henuz yok ama 2saat sonra fitness brenders yapcam
Biliyorum cnm ama sabahlari yumurta yemekten booog geldi zor yiyorum valla ya o yuzden.... karatay onun yerine muz diyor bende oyle yaptim.Güzel ama sabahlari yulaf ezmesi+ yogurt+kuru meyve bir dene..muz idare ederde cok sekerli vaktim 0 sa tüketirim yoksa muz hic zayiflamaya yardimci degildir
Biliyorum cnm ama sabahlari yumurta yemekten booog geldi zor yiyorum valla ya o yuzden.... karatay onun yerine muz diyor bende oyle yaptim.
Evet ama internetden biraz baktim baya zorlayinci. Bn spor yapmaya fazla sevmem bide üsengecim yani bütün kilo alma nedenlerini kendimde barindiriyorum. Bende böyle kick box veya baska dövüs sporuna yazilmak istiyorum da benim yasadigim yer kücük bi yer en yakin yer 30 dak. uzaklikta otobüsle 1 saati buluyor hergün oraya gidip gelemiyorum malesefama cok isterdim
Büşra seni doverim@erigim zaten dogru olani saglikli sekilde vermek dedigim gibi herseyin bilincindeyim ama uygulamada sifirim
Protein yok erimez o yağlar böyleBugünki menüm:
Orta şekerli bir türk kahvesi (isveç diyeti yapacağımı düşündüğüm için içtim sonra o menüdekileri yiyemeyince bıraktım)
Öğlen: 1 salkım üzüm ve 8-9 diyet grissini toplamı (80 kalori civarı)
Ara: iki kaşık mısır, biraz yağsız peynir ile az yağlı limonlu ve sirkeli salata yaptım ama yarısını yedim 1 çorba kasesi kadar
Akşam 1 kupa tarçınlı süt
Hahh şöyle süper karatay olmuşBuda bnm gunluk menum
Sabah
1 muz bi avuc kuruyemis
Oglen
Kofte izgara
Aksam
Tavuk sote
Bi porsiyon taze fasulye
İcecejler
Bolsu,yesil cay,ayran bugun zero yok soz verdim erigime:))
Spor henuz yok ama 2saat sonra fitness brenders yapcam
Yeter canım sadece patates sakıncalı onun dışında mantar ve ette problem yok gayet güzelBügünkü menüm aksam hic olmadi ama ders calismaktan kendim mutfaga giremedim
kahvalti öncesi: 4 kuru erik + su
Sabah30-8:00: 2 yumurta, 4 zeytin, taze 1 avuc maydanoz, 1 domates,3 ince dilim peynir, 1/2 cay bardagi ceviz
Ögle 15:00 anca aciktimtaze fasulye yaklasik 3 yemek kasigi..bulgur pilavi ayni ölcü yaninda 4 ufak kornison tursu
Yesil Cay
Aksam: 19:30 (gibi bizimkiler yiyor diye yiyeyim dedim.yani cok acikmamistim aslinda ama.biliyorum gece acikcam o yüzden ) mantarli, kusbasi etli patatesli kavurma4 yemek kasigi sehriye corbasi
Evet Ekmek yine yok ama Aksam yemegimi hic begenmedimuymadan önce sporumu yapcam zaten ip atliyordumda..bunun cezasida durmadan 200 kez cevirme olsun. Umarim ceza yeterlidir
canım karatay yaptığı için yulaf karatay da yasak yumurta yoksa yerine muzGüzel ama sabahlari yulaf ezmesi+ yogurt+kuru meyve bir dene..muz idare ederde cok sekerli vaktim 0 sa tüketirim yoksa muz hic zayiflamaya yardimci degildir
canım karatay yaptığı için yulaf karatay da yasak yumurta yoksa yerine muz
Yarma ve bulgura izin var canım yarin ki menude hazır ohhhben karatay yaptigini komple unutmusumama benlik birsey yani ekmeksiz biraz tuhaf ama uzun süre yemek yememek yani en fazla 3 ögün yapiyorum...3 saatde 1 yesem habire ne yigcem diye düsünürüm..Karatay iyi hosde bizim evde yemekler karbonhydrat agirlikli pisiyor...makarna yoksa pilav vardir yada corba ama unlu ve pirinc makarna tarzi icinde bulunuyor..Karatayda yayla corbasina izin varmi yarma ile yapilan ??? Buldum dövme bugday = yarma..tmm yarin aksama annem corbayi yapsin..öglende köfte yaparim..yarinki günüm planlanmistir
hosgeldin canım oyld koca dost başınaiyi akşamlar kızlar, benide aranıza alın bende diyet yapmak istiyorummmmm ama tek başıma çook zorlanıyorumm. boyum 165, kilom 71, yaşım 30. hedefim 62-63 olmak. hatta 60 olmak. eşim beni teşvik amaçlı her kilo kaybına 100 tl vericem hatta 62-63 olursan bonus olarak 500 tl vericem dedi
Yarma ve bulgura izin var canım yarin ki menude hazır ohhh
hosgeldin canım oyld koca dost başına
Hoşgeldin herkese lazım öyle bir yardımcı. Genel olarak diyetin yada sağlıklı beslenme düzenin sana ait ama işte abur cuburlar yasak. Günlük menünü yazıyorsun. Cuma günü tartılma günümüz ogün kilo bildirimi yapıyoruz. Eğer kaçamak yaptıysam kaptanımız @erigim tarafından ceza alıyorsun 50 mekik gibiiyi akşamlar kızlar, benide aranıza alın bende diyet yapmak istiyorummmmm ama tek başıma çook zorlanıyorumm. boyum 165, kilom 71, yaşım 30. hedefim 62-63 olmak. hatta 60 olmak. eşim beni teşvik amaçlı her kilo kaybına 100 tl vericem hatta 62-63 olursan bonus olarak 500 tl vericem dedi
Zaten açım bide bu saate köfte, yayla çorbası olmuyor amaben karatay yaptigini komple unutmusumama benlik birsey yani ekmeksiz biraz tuhaf ama uzun süre yemek yememek yani en fazla 3 ögün yapiyorum...3 saatde 1 yesem habire ne yigcem diye düsünürüm..Karatay iyi hosde bizim evde yemekler karbonhydrat agirlikli pisiyor...makarna yoksa pilav vardir yada corba ama unlu ve pirinc makarna tarzi icinde bulunuyor..Karatayda yayla corbasina izin varmi yarma ile yapilan ??? Buldum dövme bugday = yarma..tmm yarin aksama annem corbayi yapsin..öglende köfte yaparim..yarinki günüm planlanmistir
kaçamak dediğimiz yazışmalardan anladığım kadarı ile çikolata, cips, kola gibi şeyler. o zaman ben cuma günü mü başlayacağım? @erigimHoşgeldin herkese lazım öyle bir yardımcı. Genel olarak diyetin yada sağlıklı beslenme düzenin sana ait ama işte abur cuburlar yasak. Günlük menünü yazıyorsun. Cuma günü tartılma günümüz ogün kilo bildirimi yapıyoruz. Eğer kaçamak yaptıysam kaptanımız @erigim tarafından ceza alıyorsun 50 mekik gibi
Ne guzel evde olunca alternatiflerde cogaliyor haliyle...haslanmisini yiyemiycem sanki artik yaa offfsorma banada gina geldi yumurtadan ya omlet yada menemen yapicam yarin.
Ne guzel evde olunca alternatiflerde cogaliyor haliyle...haslanmisini yiyemiycem sanki artik yaa offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?