parmakları inceltmeninin yöntemi yok galiba kemik yapısından kaynaklanıyor. ben el bileğim ve parmaklarım çok incedir. ama aynı şey ayaklarım için söylenemez. ya çok ilginç üst tarafım ile alt tarafım çok farklı. sanki farklı insanlara ait gibi
sahur saatleri gerçekten erken. bu sene iyice zor oruç tutmak allah kolaylık versin. sahurda ne yediniz.
iftarda sen pilav yeme çorba yap kendine sebze çorbası olsun.
çorba/kurufasülye/yoğurt
ben artık dukan yapmıyorum yani çok sadık degilim kendime göre yontuyorum. fazla yiyorum ama kalori hesabı yapsam 1200 geçmez. normal bir değer ama fazla yiyorum. çünkü asla doymuyorum. yemek yedikten sonra bile aslında midem aç değil biliyorum ama yemek yemek istiyorum..
parmakları inceltmeninin yöntemi yok galiba kemik yapısından kaynaklanıyor. ben el bileğim ve parmaklarım çok incedir. ama aynı şey ayaklarım için söylenemez. ya çok ilginç üst tarafım ile alt tarafım çok farklı. sanki farklı insanlara ait gibi
sahur saatleri gerçekten erken. bu sene iyice zor oruç tutmak allah kolaylık versin. sahurda ne yediniz.
iftarda sen pilav yeme çorba yap kendine sebze çorbası olsun.
çorba/kurufasülye/yoğurt
ben artık dukan yapmıyorum yani çok sadık degilim kendime göre yontuyorum. fazla yiyorum ama kalori hesabı yapsam 1200 geçmez. normal bir değer ama fazla yiyorum. çünkü asla doymuyorum. yemek yedikten sonra bile aslında midem aç değil biliyorum ama yemek yemek istiyorum..
evdeki malzemelerden hemen bir çorba türetiyorum..ben hiç sebze çorbası yapmadım nasıl yapılır bilmiyorumevde patlıcan, biber domates, patates falan var başka sebze yok bunlarla yapabilir miyim ki?
Günaydın takım arkadaşlarım herkese hayırlı ramazanlarBengiş sana çook geçmiş olsun Bu arada ben perşembe günkü menümü de yazmıştım
Sebze Çorbası (sütlü)
malzemeler:
1 adet havuç
1 adet kabak
1 kahve fincanı bezelye
1 adet kuru soğan
1 su bardağı süt
1/2 demet dereotu
yapılışı: Tencereye biraz sıvıyağ koyun. Küp küp doğranış soğanı kısık ateşte kavurun. Küp küp doğranmış havuçu ekleyin. Havuçun peşinden bezelye tanelerini ilave edin. Küp küp doğranmış kabakları da ilave edip bütün sebzeler yarı pişmiş kıvama gelinceye kadar kavurun. işlem tamamlandıktan sonra üzerine sıcak su ilave edin. Biraz kaynayınca sıcak su ile kıvamını ayarlayın. Sebzeler pişince süt ilave edip bir taşım kaynatın ve çorbamız servise hazır hale geliyor.. Doğranmış dereotu yada maydanoz ilave edip karıştırıp ve süsleyin...
8 TEMMUZ 2013,PAZARTESİ
SABAH
1 kibrit kutusu peynir
4 zeytin
Çok az örgü peynir
yarım domates
1 salatalık
2 biber
1 dilim ekmek
ÖĞLE
5 yemek kaşığı yoğurtlu erişte
AKŞAM
2 dilim karpuz
1 şeftali
2 litre su
bengicim teşekkür ederim birsürü çorba tarifi sıralamıssın benim için, en mantıklısı bu geldi ben içine domateste koyarım, evdede yarım kavonoz garnitürüm var bezelye ve havuç, onu da kullamış olurum, yarım kilo da bak aldım mı tamamdır:)) bu arada şuan iyiyim bir ara çok kötüydüm ama geçti şükür,, günü yarıladık elhamdülillah..
merhaba hanımlar
27 yaşındayım, öğretmenim, şu an uzun bir tatildeyim ve bebeğime bakıyorum
2 ay önce doğum yaptım, 59 ile hamile kaldım
şu an 65.0 kiloyum, boyum 1.64
asıl hedefim 55 ama ilk önce doğum öncesine yani 59 kiloya geri dönmek istiyorum
takımınıza katılabilir miyim?
kaptanım bak üye arıyorduk ayağımıza geldi çağıralım mı?
çağırın çağırın.. lütfeen =))
RAPOR
09.07.2013/Salı
Sabah
1 haş yumurta
yarım domates
1 salatalık, yeşil biber
5 zeytin
Öğlen 12:10
1 patlıcan, kabak, biber
ızgara
yoğurt
Ara 15:30
100ml süt
15 gr yulaf kepeği
20 gr goji beri/1 gün kurusu
Ara 17:00
40 gr süzme peynir
1 günkurusu
Akşam 19:30
zy. Kabak yemeği
yoğurt
20 dk jilliean
2 litre su
2 kupa adaçayı
1 kupa yeşil çay/kiraz sapı
8 YILDIZ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?