Yogadan geldim.. Yogurt, yulaf ezmesi, tarcin yedim.. Bacaklarımı uzattım tv izliyorum..
keyfin bol olsun canım, ben de yemeğimi yedim dinleniyorum, yemek hazırlarken bir ara midem yine saldrırıya geçer gibi oldu ama dur dedim, şimdi de aldım elime su şişemi su içiyorum:))[/QUOTE
Yaa iyi yapmissin benimde canım tatlı istiyordum. Yoğurdun üzerine ne yazıkki sutlu yulaf yedim.. Neyse bu da iyi sayılır dondurmadan.. Ama bugun canım acayip dondurma çekiyor.. Bi de hastayim..
maymun çarşamba/perşembe menülerin yok. olmayan menüler için 4 yıldız veriyorum haberin olsun bu da suraya havale anlamına geliyor.5 temmuz cuma
Öglen
1 bardak yeşil çay
1Dilim recelli ekmek
1Yumurta
2dilim peynir
Akşam
5 köfte
2dilim ekmek
Yargım saat dans
2litre su
unutulmuş menü... suracım yedikleri günlük bir deftere yaz. hem fazla yiyip yemediğini kontrol eder hemde unutmazsın.03,07,2013
sabah
2dilim ekmek
peynir
bir çatal bal
2bardak çay
akşamüstü
1.5 simit kaşarlı
akşamı hatırlamıyorum.
04,05,2013
sabah
1 simit
1 boyoz
peynir
1çatal bal
1 çatal tahin pekmez
2 bardak çay
öğlen
2dilim kek
4 sigara böreği
akşam
6yk kabak yemeği
1 tabak makarna
ara
kuruyemiş
işte dünkü dönüm noktam yavrucuklarım. bunun sonrasında yaptım konuşmamı. biliyorum bengicim nelerin ne olduğunu. pilavdan dönenin kaşığı kırılsın bundan sonra. yani mecazi olarak tabiki..
05,07,2013
sabah
2dilim ekmek
yarım kk peynir
1çatal bal
1çatal tahin pekmez
1bardak çay
öğlen
2 tane küçük lorlu simit
1tane ice tea
ara
1 kase müsli yulaf ezmeli
akşam
4tane sigara böreği
1 dilim ekmek
bir parça peynir
1bardak meyva suyu
ara
kuruyemiş
düzelmiş halim değil bu olamaz yahu. halbuki yediklerim nekadar az gözüküyordu yerken. kızlar ben gidiyorum ayrılıyorum iznime. çarşambaya kadar sizlerle olamayacağım bana dua edin. bomba gibi döneceğime söz veriyorum..
RAPOR
05.07.2013/Cuma
Sabah 08:40
biberli, domatesli omlet
1,5 salatalık
1 biber
Öğlen 12:10
köfteli kabak yemeği
salata
yoğurt
Ara 16:00
100ml süt
15 gr yulaf kepeği
20 gr goji beri
Akşam 17:00
menemen
40 gr süzme peynir
Gece 21:00
yoğurt/yulafezmesi/tarçın
süt/yulafezmesi/tarçın
ton balıklı salata
1,5 saat yoga
2 litre su
2 kupa adaçayı
3 bardak şekersiz çay
gece yeme
7 YILDIZ
6temmuz cumartesi
14.30
2yumurta
1Dilim ekmek
1Dilim peynir
Ara
türk kahvesi
5 vişne
1Elma
20 .00
1çay tabagı mantı
1Yemek kaşıgı taze fasulye
2litre su
Spor yok
1-40ın üzerinde araştırma gösteriyor ki yulaf ezmesi yemek,.kolesterolü düşürmede ve kalp hastalıkları riskini azaltmada yardımcı olabilir..Yulaftaki çözünebilir lifler, LDL yani kötü kolesterolü yok ediyor ve bedeninizin ihtiyacı olan iyi kolesterolü koruyor.
2-Yulaf ezmesindeki çözünebilir lif, önemli miktarda su emer ve sindirim sürecinizi yavaşlatır. Bunun sonucunda daha uzun süre tok hissedersiniz. Yulaf ezmesi.kilo kontrolü sağlamada yardımcı olabilir.
3-Büyük ihtimalle mutfağınızda zaten yulaf ezmesi bulunduruyorsunuzdur. Yoksa bile tüm marketlerde, bakkallarda, her mevsimde yulaf.çok kolay bulunabilen bir üründür.
4-Yeni araştırmalarda, yulaf ezmesi yemenin, tip 2 diyabet (insüline bağımlı olmayan diyabet) riskini azalttığı görülmüştür. Amerikan Diyabet Kuruluşu da, diyabet hastalarına yulafı önermektedir. Yulaftaki çözünebilir lif,.kandaki şeker seviyesini kontrol etmeye yardımcıdır.
5-Marketinizde bulunan yulaf ezmesi.100% doğaldır..Kutusunu incelediğinizde etiketinde sadece bir içerikle karşılaşırsınız: Yulaf
6-Son araştırmalara göre, yulaf ezmesi içeren bir beslenme.yüksek kan basıncını düşürmede yardımcı olabilir..Bu azalma yulaf ezmesindeki çözünür lif artışıyla bağlantılıdır. Yulaf, tam buğdaydan, pirinç ve mısırdan daha fazla çözünür lif içerir..
7-Yulaf çok geniş bir.vitamin, mineral ve antioksidan yelpazesine sahiptir ve protein, karbonhidrat ve demir kaynağıdır.
8-Yulaf ezmesinde bulunan lif ve diğer besinler.bazı kanser türlerinin tedavisinde yardımcı olabilir.
9-Yulaf ezmesi.pratik ve çabuktur..10dkdan daha az bir sürede hazırlanabilir, çiğ tüketebilir veya pişirilebilir.
10-Yulaf ezmesi.kesinlikle çok lezzetli olabilir..!.Çiğ, ocakta veya fırında pişmiş, yulaf ezmesiyle kombine edilebilecek farklı lezzetler hayal gücünüzle sınırlıdır.
Gene konuşacağım.. Ama gücenmece yok lütfen...
Yaptığımız sporları, içtiğimiz sıvıları ve menümüzü hep farklı renk yapalım demiştim. Bengi hariç yapan yok. Kendisine kocaman tebrik
Melinda, geçmişi geçen gün 1 saat okumuştun. Ama bitirmediğini söyledin. Diğer yarısını okuduğunu düşünmüyorum. Çünkü senden cevap beklediğimi söylemiştim. Sen sadece sınav için izin aldın. 28 in de sınavlarının bittiğini ve bundan sonra hep aramızda olacağını söyledin. 2 haftalık izin alabiliyorsunuz siz. Ben buna rağmen seni izinli yazmadım. Çünkü sen beni idare edin dedin, biz de arkadaşlarla beraber idare ettik. Ama ondan sonrası? Gelmiyorsun, arkadaşlarının menülerini yorumlamıyorsun, eksik raporların var vermiyorsun. Bakanlığınızdan şikayetiniz varsa belirtin, üstünüzden sorumluluğunuzu alayım demiştim. Cevap vermedin. Ama görevini de yapmıyorsun. Resim eklediğini görmedim. Yukarıda sıraladığım durumla ilgili Salı günü saat 18:00 e kadar senden açıklama bekliyorum. 4 hafta önceki kilon 54,5. Şu anki kilon 54,8. Bu sonucun da girmemenle ilgili olduğunu düşünüyorum.
Gdogan, maymun, bengi motivenizin tekrar yükseldiğini görmek çok güzel.. bengi senin durumunla ilgili çalışmalara başladım. şura ile innuk u sana bakan ilan edeceğimama sanki innuk izne ayrıldı? Ben unuttum, kafa bi milyon.. Bir de şura mı izin almıştı? biri buraya geliyordu ama kim :44::44:
Bir de daha önce söyledim mi bilmiyorum ama, böyle geyik yaptığım mesajları değil ama, kişiye seslendiğim görev bildirdiğim yazıları beğenirseniz, kimin okuyup okumadığını, kimin atladığını görebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?