Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bengicim güzel olmuş yıldızlar.şimdi yatıyorum.kalktıgımda yıldızları hazırlayayım.

ben buldum indireceğim.. malum uzun sürüyor vuze diye bir program kullanıyorumm
bu arada şura pazar kahvaltı ödlü verdim kendime demişssin yinede raporunu yazarmısın yediklerini..

hemen yazıyorum

yarım ekmek
2tatlı kaşığı çilek reçeli
1tatlı kaşığı nutella
2 kk peynir
1 yumurta
10 patates
2 sosis

bütün canımın çektiklerini yedim. şimdi 1 ay yemesem özenmem yiyenlere. onun için yaptım zaten

Pazartesi
akşam karbonhidrat
kaçamak
****** 6 yıldız

Salı
Akşam fazla karbonhidrat
akşam yemeğiden sonra meyva
***** 6 yıldız

Çarşamba
menü yazılmadı
bu yüzden
**** 4 yıldız

Perşembe
sabah fazla karbonhidat
kaçamak bitter
öğlen fazla karbonhidrat
kaçamak dondurma
**** 4 yıldızı

Cuma
Akşam yemeğinde dolma ve ekmek yan yana
******* 7 yıldız

Cumartesi
akşam fazla karbonhidrat
kaçamak dondurma
****** 6 yıldız

Pazar
sabah fazla karbonhidat (ödül varmış :)
Akşam fazla karbonhidrat
kaçamak kandil simiti
***** 5 yıldız

TOPLAM 39 yıldız

kızlar ya dökülüyoruz yıldız sayısını ceza için 44 den 40 mı düşüreyim ne dersiniz? 44 çok mu yüksek 8 üzerinden yıldız veriyorum..

tatlım birşey dikkatimi çekti. pazar akşam fazla karbonhidrat demişsinde ekmek yok sadece 2yk makarna var tavuk protein türlü protein neresi fazla kuzum bunun birde akşam meyva yemesem açlıktan ölürüm ben oda fazla gözüküyor ne yapacağım bu durumda. bencede 40 yıldız ideal gibi duruyor. bende hemen kaçamaklara göre hemen düzenliyorum cezaları.

gördüğüm kadarıyla bu hafta fazlasıyla karbonhidrat kaçırmışsın. bu nedenle küboşcum bu hafta 7günün en az 5 günü p90 yapılacak o iki günde haftasonu izni say. ayrıca başlamadan ölçülerini alacaksın bitincede ölçülerini yazacaksın. akşamları ekmek tam buğday olarak 1 dilimden fazla olmayacak ve bu bir hafta browni yasak.

yok yok yokkk bence o ceza az kalacak kuzucum p90ı indiriyorsun ve pazartesi yogan var o gün hariç diğer 5 gün yapıyorsun programa uyup. sende gdogan gibi ölçülerini alıp yazıyorsun ölçülerini buraya yazmak istemeyenler kaç cm inceldiklerinide yazabilirler. günlük olarak bitki çayı miktarın 2 bardak. aşağısını içmiyorsun. ister kahvaltıda iç ister aralarda. bu hafta kesinlikle kaçamak yapmıyorsun. birde senden istediğim birşey daha var. içine giremediğin bir kıyafetin varsa kenarda köşede çok sevdiğin onu dolabının üstüne asıyorsun. gözünün önünde olmalı ki yerken utanmalısın. birde zayıflayanların öncesi ve sonrası resimlerinden bir tane çıkarıp yatağınızın karşısına asmanız. her sabah kalktığınızda onu görüp o hale geleceğinizi bilerek güne başlamanız.

Bu hafta karbonhidrat delisi olup çıkmışım. çarşamba sınavım var o nedenle haftaya iki katı ceza ile kendime ceza verme düşüncesindeyim. bu haftalık cezam kaçamak asla yapmamak ve günde 2 bardak bitki çayı içmek. günde 3 lt su içmek. dahası varsa aklınızda spor olmadan. söyleyin onuda ekleyeyim. sporu bu hafta ekmek zorundayım. eğer cezalarınızdan size işiniz dolayısıyla uymayacak bir durum varsa söyleyin orta yolu bulalım

bengicim innukun raporunu göremedim ben. bu arada kızlar aklıma bir fikir geldi siz ne dersiniz? Spor ve su olaylarını daha düzenli yapalım istiyorum o nedenle hergünün nöbetçisi Spor Su ve Bitki çayı başlıklı ayrı ayrı bir mesaj başlatsın bunun altınada isimlerimizi yazsın herkes bunu doldursun bence daha güzel görünecek hemde kim kimden nekadar az veya çok yapmış göreceğiz. Şimdi bir örneğini yapacağım beğenirseniz başlatırız benim çok hoşuma gitti.

Son düzenleme:

canım tamam ama bu p90 nın linkini sen vermiştin değilmi? tamam söz veriyorum bu afta browni yok, spora çok ihtiyacım var elimden gelenin fazlasını yapacağım

canım tamam ama bu p90 nın linkini sen vermiştin değilmi? tamam söz veriyorum bu afta browni yok, spora çok ihtiyacım var elimden gelenin fazlasını yapacağım

yok canım link değil sadece ne indireceğinizi söylemiştim torrentten indirirsen daha kolay olur.

Bitki Çayı 24.06.2013

Sura260511 : 2 Kupa

Gdogan : 1 Kupa Yeşil Çay

Bengi_arwen :

Maymunarmut :

İnnuk :

Son düzenleme:

İşte küboş buuuuuu şimdiden tebrikler kuzucum

Sura260511 : 2 kupa

Bengi_arwen :

Maymunarmut :

İnnuk :

Bitki çayı başlığı atıyoruz

innukun cumartesi ve pazar raporları eksik yazmasını bekliyorum.
sporu indirmeye başladım bakacağım.. ama spor ceza gibi olmuyor yaa başka bir şey bulmam lazım.. kendime gelmem lazım..
yoksa bu haftayı yine + ile kapatacağım..
benim için su ve bitki çayı hiç problem değil zaten fazla fazla içiyorum sürekli..

Bitki Çayı 24.06.2013

Sura260511 : 2 Kupa

Bengi_arwen : 2 kupa adaçayı, 1 kupa form çayı

Maymunarmut :

İnnuk :

Burda ne güzel şeyler olmuşÇok çok çok özledim sizi cumaya bitiyo inş sınavlarım artık hep buralarda olcamBugün 18.sınavıma girdim 21 son inşÇok aşırı yoruldum ama ne yiyorum ne içiyorum hiç darkında da değilim ama bi kilo falan aldım bu çok moralimi bozuyo cumadan sora kendimi kampa alcamsizi çoooook seviyorum cumaya görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…