10.sınıfa geçtim tyt ye başlamalımıyım

limonbanyosu

Sabır,bilgeliğin yoldaşıdır
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2018
2.059
631
123
Merhaba arkadaşlar normalde 11 olmam lazım ama ben kaldım 1 sene ve şu an 10 a geçtim ben geç kaldığımı bile düşünüyorum ben dilciyim biliyorsunuz sizce tyt ye şimdiden başlayıp yazın bitirip 11 de ayt yi bitirsem olur mu bir de yazın İngilizcemi geliştirmek için kursa gidicem sizce nasıl olur?👌

Çok erken sıkılıp birakabilirsin. Calissan bile sürekli tekrar etmen gerekecek 2 yıl boyunca tekrar yapamazsin. Okuldaki derslerine iyi çalış. 11. Sınıf zaten ağırlıklı ayt konuları. 11 in yazında baslarsan gayet yeterli.

Çok erken sıkılıp birakabilirsin. Calissan bile sürekli tekrar etmen gerekecek 2 yıl boyunca tekrar yapamazsin. Okuldaki derslerine iyi çalış. 11. Sınıf zaten ağırlıklı ayt konuları. 11 in yazında baslarsan gayet yeterli.
O zaman ben İngilizce kursuna gideyim sadece

Dil bölümü öğrencisiysen her daim çalışsan sınava sorun olmaz. Dil öğrenmenin zamanı mekanı olmuyor. Kitap oku, film izle, yabancı arkadaşlarla konuş. Dil öğreniminde asla ama asla kalıplardan gitme. O zaman sıkıcı olur işte çalışmak.
Not: her zaman dil öğrenmeyi seven bir bireyden sevgilerle. Umarım sınavdan istediğin sonucu alır sevdiğin mesleği yaparsın. :KK45:

Haberde mi izlemiyorsunuz buradakilerin yarısı 18 yaşında ben de 16
Hehe evet burdakilerin yarısı 18 yaşında o yüzden kaynana koca konuları açılıyor. Senin yapmak istediğin mesleği yapıyorum ama bu ukalalığın yüzünden sana yardım etmeyeceğim çünkü senin yaşındayken bu siteden araştırmalar yapmıyordum. Ayrıca burası dediğin gibi gençlerin ağırlıklı olduğu site değil sen ergen sitesi kızlarsoruyorla karıştırıyorsun.

İngilizce öğretmeniyim. Şu an ortaokuldayım ama geçen yıl lisede görev yaptım. tyt düşünmek yerine bu sene dilini geliştir. Hem okuma hem de dinleme etkinlikleri yap bol bol. Onun dışında derslerini güzel takip et. Türkçe matematik vs. Temel derslerde Varsa eksiğin onları tamamla ama sınava yönelik gitme. Sen zaten temelini sağlam tutarsan, sınava yönelik hazırlığını son senende rahatlıkla yapabilirsin.

Hehe evet burdakilerin yarısı 18 yaşında o yüzden kaynana koca konuları açılıyor. Senin yapmak istediğin mesleği yapıyorum ama bu ukalalığın yüzünden sana yardım etmeyeceğim çünkü senin yaşındayken bu siteden araştırmalar yapmıyordum. Ayrıca burası dediğin gibi gençlerin ağırlıklı olduğu site değil sen ergen sitesi kızlarsoruyorla karıştırıyorsun.
Ne ukalalığı be yardım etmezsen etme triplere bak senden yardım bekleyen oldu sanki

İngilizce öğretmeniyim. Şu an ortaokuldayım ama geçen yıl lisede görev yaptım. tyt düşünmek yerine bu sene dilini geliştir. Hem okuma hem de dinleme etkinlikleri yap bol bol. Onun dışında derslerini güzel takip et. Türkçe matematik vs. Temel derslerde Varsa eksiğin onları tamamla ama sınava yönelik gitme. Sen zaten temelini sağlam tutarsan, sınava yönelik hazırlığını son senende rahatlıkla yapabilirsin.
Teşekkür ederim

Haberde mi izlemiyorsunuz buradakilerin yarısı 18 yaşında ben de 16
Yine milleti terslemeye başlamışsın :)
Buradakilerin bir çoğu 23 ve üstü :)
Senin gibi yaşı küçük sınava çalışan çok az insan var.
Ben 21 yaşındayım ama bende çalışıyorum
Şöyle söyleyeyim
Önceden başlarsan sıkılırsın
3. Yıl yavaştan başlasan yeter
Zaten sınav kolay, seni zorlayacak ksıım ayt kısmı
Tyt mantık ayt bilgiye dayalıdır.

O zaman ben İngilizce kursuna gideyim sadece
Bence de daha mantıklı olur şu an için. Ama okuldaki derslerini de bırakma. Temel oluşturması açısından önemli çünkü. Yani sıkı çalışmaya başladığın dönemde ufaktan da olsa asinaligin olur

Back
X