jannagray Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Haziran 2015 65 32 11 Temmuz 2015 Konu Sahibi jannagray #1 Lutfen başka biyerde cevabina bakmadan yazin kizlar:)) SORU: Zippo neden everestin ustunde sonmez iddaasi var ve nasil sonmuyor. Hadi bakalim :)
Lutfen başka biyerde cevabina bakmadan yazin kizlar:)) SORU: Zippo neden everestin ustunde sonmez iddaasi var ve nasil sonmuyor. Hadi bakalim :)
minnie riperton Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 26 Temmuz 2015 44 52 26 Temmuz 2015 Konu Sahibi jannagray #2 Düşündüm düşündüm bulamadım. Basınç mı? Ne cevabı?
tijensal Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Nisan 2015 59 31 29 Temmuz 2015 Konu Sahibi jannagray #3 Ben onu reklam sanıyordm ama hakkaten sönmüyormuş ya çok ilginç. nedir cidden cevabı??
Doro7 ATC Kayıtlı Üye 16 Haziran 2015 247 253 29 Temmuz 2015 Konu Sahibi jannagray #4 oksijen veya karbondioksitle ilgili bir durum olabilir bilemedim merak ettim
jannagray Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Haziran 2015 65 32 29 Temmuz 2015 Konu Sahibi jannagray #5 Aslında çok kolay cevabı. Zippo'nun düzeneği sayesinde. normal çakmak söner çünkü gaz çıkartıyor ve gaz rüzgarda fazlasıyla uçucu. ama zipponun içi pamuk ve benzin dolu. benzin sönmezki :)
Aslında çok kolay cevabı. Zippo'nun düzeneği sayesinde. normal çakmak söner çünkü gaz çıkartıyor ve gaz rüzgarda fazlasıyla uçucu. ama zipponun içi pamuk ve benzin dolu. benzin sönmezki :)
jannagray Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Haziran 2015 65 32 29 Temmuz 2015 Konu Sahibi jannagray #6 Doro7 .!.: oksijen veya karbondioksitle ilgili bir durum olabilir bilemedim merak ettim Genişletmek için tıkla... Şimdi yazdım cevabı ya... keşke daha bekleseydim mesajların gelmesini
Doro7 .!.: oksijen veya karbondioksitle ilgili bir durum olabilir bilemedim merak ettim Genişletmek için tıkla... Şimdi yazdım cevabı ya... keşke daha bekleseydim mesajların gelmesini
Doro7 ATC Kayıtlı Üye 16 Haziran 2015 247 253 29 Temmuz 2015 Konu Sahibi jannagray #7 everestin üstünde sönmez diyince başka bir cinlik aradın işin içinde :) zippo rüzgarda sönmüyor ama üfleyince sönüyor :)
everestin üstünde sönmez diyince başka bir cinlik aradın işin içinde :) zippo rüzgarda sönmüyor ama üfleyince sönüyor :)
Doro7 ATC Kayıtlı Üye 16 Haziran 2015 247 253 29 Temmuz 2015 Konu Sahibi jannagray #8 jannagray .!.: Şimdi yazdım cevabı ya... keşke daha bekleseydim mesajların gelmesini Genişletmek için tıkla... evet belki daha farklı fikir belirtenler olurdu
jannagray .!.: Şimdi yazdım cevabı ya... keşke daha bekleseydim mesajların gelmesini Genişletmek için tıkla... evet belki daha farklı fikir belirtenler olurdu
D dayanamicam konuscam Popüler Üye Kayıtlı Üye 9 Aralık 2013 2.120 1.396 6 Ağustos 2015 Konu Sahibi jannagray #9 Ateşleme kısmı ızgaralı olmasıda etkiler tabi