Bebek İkinci El 10 parçalı hastane çıkışı arıyorum

ikikuzuannesi

SÜPRİZ YUMURTALARIM ONLAR BENİM....
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2014
73
16
18
10 parçalı güzel erkek bebek için hastane çıkışı arıyorum ayrıca temiz yeni doğan zıbın ve tulumlar...

CANIM BENDE 8Lİ VAR, PAKETİYLE DURUYOR, GRİLİ MAVİLİ FAKAT HEDİYE GELMİŞTİ O, PATİKLİ ALTI ÇIKMADI İÇİNDEN, GEÇEN GÜN BURADA ARAYAN BİRİ VARDI ONUN İÇİN FOTO ÇEKERKEN FARKETTİM BENDE, DOĞUMA GİDERKEN ONU ALMAMIŞIM, FARKLI BİR İLDE DOGUM YAPMIŞTIM OTURDUĞUM YERDEN, O YÜZDEN DAHA YENİ FARKETTİM PATİKLİ ALTIN OLMADIĞINI, ALIR TAKIM YAPARIM DİYOSAN, BATTANİYESİ FALAN DA VAR, 30TLYE VEREBİLİRİM SANA

kız zıbınlar da erkek zıbın da çok var tanesi 2.50 den vereceğim hepsi markalı bir iki tanesi pazar ürünü ama onlarda da bir sorun çıkmadı az kullanıldı

erkek bebek zıbınlar yeni gibi hepsi

canım bendede bunlar kaldı sayfama bakarsan herkez memnun kalmıstır aldıklarından. mothercareler hemen bitti. 2hastahane cıkısım ve 0-3 ay tulumlarım kaldı. hırka yırtdısı urunudur merserize gibi yumusaktır hıtır hıtırdegıl 0-3 ay içindir. bitanede bebek yatagı nevresim takımım kaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…