Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mutluluklar diliyorum canım...çok güzel olmuşsun..
ben uzun zamandır öyle düğünlere falan gidemiyorum.
düğün ve kına birlikte omuş sanırım bizde öyle yapmayı düşünüyorz daha doğrusu nişanlım başka şehirde olduğu için 2 düğün olacak. bizim orda yapılacak olan düğünde kınayla beraber olsun diyo nişanlım, annem biraz karşı çıkıyo gibi bu duruma napacağımı şaşırdım.. sizin düğün ve kına birlikte olunca bu durumu yadırgayan oldumu onu merak ediyorum tatlım :bbo:
Tesekkür ederim canim..! Bu merasim aslinda sadece benim kendi ailemin kina merasimiydi ama dügün gibi oldu..! Erkek tarafi sadece nikah yapti...bende ailemin memleketinde gelinlik giymek istedigim icin, ailem kendi kina/dügünü memlekette yapti...2 gün sonrada Istanbul´da nikah merasimimiz gerceklesti! Acikcasi kimse yadirgamadi..hatta tam tersi, bir memleketteki akrabalar ve cevremiz cok memnun kaldi..! Aksi taktirde beni gelinlikle göremeyeceklerdi..! Bence bir mahsuru yok, istersen orada´da bindalli giyebilirsin kina yakilirken...ben bindalli sevmedigim icin giymedim o ayri...zemuszemus Canim, icine ne siniyorsa, nasil HUZURLUYSAN...öyle yapmalisin..! kaydirigubbakcemile5