10 Nisan 2009 dügün/kina resimlerim :-)

Iyi dilekleriniz icin ve zamaninizi ayirdiginiz icin Tesekkür ederim kizlar..! a.s.

Bekar arkadaslara daha güzelleri nasip olsun...Evlilerinde cocuklarina daha güzelleri nasip olsun..! kaydirigubbakcemile5

Evet, gelinlik sade ama yinede tam anlamiyla düsledigim ve hayalimdeki gelinlik oldu...! O yüzden zaten dügünden 1,5 yil önce aldim...Ilk gördügümde asik oldum ve evime götürene kadar geceleri rahat uyuyamadim..sırnaşık şey Hayalimde hep Sade ama yinede Sik olmakti...kendimce basardigimi düsünüyorum ama neticede bu gibi seyler zevk ve heves meselesi..! :1hug:

Sizleri Seviyorum kizlar...kaydirigubbakcemile5

kabarık gelinlik sevdiğim halde gelinliğine bayıldım bittim opuyorumnanaktan Allah bi yastkta kocatsın inşallah

rabbim iki cihan saadeti versin.
bir omur ayni yastikta kocayin.
boy boy cocuklariniz olsun.
mutluluklar:)

mutluluklar dilerim canım
Allah bir ömür boyu mutlu etsin sizi inşallah :Saruboceq: :Saruboceq:
bir yıl önce aynı tarihte de biz evlendikk :asigim:

hayırlı olsun canım gelinlik her bayana çok yakıştığı gibi sanada çok yakışmış sade ama gayet şık bence gelinliğin damat beyle birbirinize çok yakışmışsınız maşallah rabbim daim etsin mutluluğunuzu ...

:nazar:Allah mutlu etsin canım, böyle sade ve değişik gelinlikler görmeyi özlemişiz, çok zarif bir gelin olmuşsun, herşey dilediğince olsun....:nazar:

Back