Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
10 Kilo Fazlam Var, Birlikte Zayıflamak İsteyenleri Bekliyorum
- Konu Sahibi daisyc
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Bugün sabah tartıldım ve 80 kiloydum.. 3 haftada 5 kilo vermişim... :125:
5 gündür kimse girmiyorr... herkes diyeti bıraktı galiba.
çok iyi cnm tebrik ederim seni
ben burdayım vallamotivasyonum biraz düşmüştü ama bugün spora 35 dk daha ekledim tam gaz devam ediyorum
Bugün sabah tartıldım ve 80 kiloydum.. 3 haftada 5 kilo vermişim... :125:
canım benim çok sevindim senin adına :) hadi hadyırlısı başarılarının devamını diliyorus :) misafirler vardı bizde şimdi geçirdim annemlerde hala bizde sen yapabilirsen ayran çorbasını bugün yap bak hazır kilo vermeye başlamışken gitsin kilocuklar :) herkese kolay gelsin ....
niye kimse girmiyo artık kızlar:26:bıraktınızmı diyeti:18:
4 5 kişi kldık sanırım :S sizde gitmeyin
benim özel uyguladığım bi diyet listesi yok aslında,ekmeği tamamen kestim,şekeri azalttım.Makarna pirinç bulgur çoktandır yemiyorum canım çok isterse haşlanmış kepekli makarna...Sabah kahvaltısı klasik zaten domates peynir yumurta vs,diyette proteinve sebze ağırlıklı beslenmek önemli.Herşeyin yarım yağlısını veya lightını alıyorum.Yemeklere 1 kaşık sıvı yağ anca koyuyorum.Salatalara bile yağ koymuyorum artık.Yoğurdu her öğünde hiç ihmal etme yağ yakımını hızlandırıyor.Spora ağırlık vermen güzel,spor çok önemli çünkü.Bu şekilde kendine göre bi liste oluşturabilirsin
Son düzenleme:
merhaba ben yeni üye oldum. bu aralar kilolarımla başım dertte. 73 kiloydum 25 gün diyetle 4 kilo verip 69 kilo oldum ama bu bana yetmedi. erkek arkadaşım da kilo vermemi istiyor ve bende istiyorum. belim incecik ama üst bacağım kalın ve kalçalarım var. bu yüzden incelmek için ne yapmalıyım ve 5 günde 10 kilo vermek için yazan diyet listesini uygulasam iyi bir sonuç alabilir miyim? ne olur bana yardım edin depresyona girmek üzereyim =(
merhaba ben yeni üye oldum. bu aralar kilolarımla başım dertte. 73 kiloydum 25 gün diyetle 4 kilo verip 69 kilo oldum ama bu bana yetmedi. erkek arkadaşım da kilo vermemi istiyor ve bende istiyorum. belim incecik ama üst bacağım kalın ve kalçalarım var. bu yüzden incelmek için ne yapmalıyım ve 5 günde 10 kilo vermek için yazan diyet listesini uygulasam iyi bir sonuç alabilir miyim? ne olur bana yardım edin depresyona girmek üzereyim =(
5 günde 10 kilo diyetiyle kilo verebilirsin,evet. ama istediğin şekilde bacakların falan incelmez ve de bırakınca da fazlasıyla alırsın verdiklerini. hep hızlı sonuçlar istiyoruz ama en sağlıklı şekilde verilen ve geri dönüş bileti olmayan kilolar spor+diyet le verilen kilolar. hiiiç depresyona falan girme canım