10 Kasım Atatürk Haftası

Atatürk, ömrünü milletine adamış, kurduğu Cumhuriyet’e sahip çıkılmasını ve çok çalışılarak bilimde ekonomide ileri bir seviyeye ulaşılmasını öğütlemiştir. Bu duygu ve düşüncelerle Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, şehitlerimizi ve gazilerimizi bir kez daha rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz.

Kaygılanma Çocuk, Herkes Ölür. Kimi Toprağa, Kimi Yüreğe Gömülür.

Nurlar içinde uyu mavi gözlü devim son nefesimize kadar izindeyiz çünkü biz senin evlatlarınızız

Eklentiler

• IMG_5162.jpeg
    69,8 KB · Görüntüleme: 9
  • IMG_5161.jpeg
    288,8 KB · Görüntüleme: 5
Gören görmeyen milyonlarca insanın yüreğine mıh gibi çakıldığın gün 10 Kasım ... Söylenecek çok şey var ama senin kurduğun ülkede , senin evladın olarak yaşamak en büyük tesellim. Bu dünyanın gördüğü en güzel adam çok sevdim, çok özledim seni, son nefesime kadar da özleyeceğim. Nur olsun toprağın, dualarımda , kalbimde son nefesime kadar adını fısıldayacağım. Öyle bir kaç resim, bir kaç güzel söz değil düşünürüm seni ben, anam babam gibi her gün geçersin kalbimden. Cumhuriyet kadınları kocaman yüreklerle sarmıştır seni mümkün değil unutulman. Biz kadınlar bambaşka severiz seni duygularımızın tarifi yok, nurlarda yatasın ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…