Atam sevgi özlem ve rahmetle anıyoruz.
Bizlere bıraktığın emaneti sonsuz kadar koruyacağız.
Saat 9.5 geçe saygı duruşunda sevgi seli gözyaşları oldu,minnettarız sana.
Ruhun şad olsun ATAM ..
Ne yazsam Atatürk'üme minnetimi, saygımı, duygularımı ifade etmeye yetmiyor.. Her 10 Kasım da olduğu gibi gözlerimden sessizce yaşlar süzülerek siren sesleri eşliğinde saygı duruşumu gerçekleştirdim. Allahıma dualar ettim, yattığı yerleri en güzel cennet bahçeleri yapsın diye.
Yaşadığım ve aklım başımda olduğu sürece minnetim ve saygım kat kat artmaya ve hiç bir cümleye sığmamaya devam edecek biliyorum. Tek tesellim "Beni görmek yüzümü görmek demek değildir, fikirlerimi anlıyor ve hissediyorsanız beni görüyorsunuz demektir" sözleri..
Kabrin nur mekanın cennet olsun Atatürk'üm. Allahım rahmet eylesin
Kasım hep hüzünlü gelir bana,Atamı da babamı da Kasımda kaybettiğim içindir belki.
Bize kazandırdığı herşey için minnettarım.
Nur icinde yatsın.
Zamanının çok ötesinde bir liderdi.
Yeri dolmadı 83 yıldır.
Bitanem bu 10 kasımda seni kıbrısta anacağız..gözyaşlarımız yine sel ve yine sana hasretiz,hep olduğu gibi..yolum sensin daima seninleyiz
Nur içinde uyu paşam mekanın cennet olsun seni çok seviyoruz
Atam sen rahat uyu bıraktığın bu emaneti sonsuza kadar ilelebet sahip çıkacağız,özlemle sevgiyle rahmetle anıyoruz şehit kanıyla kzanılan bu topraklar bizimdr bizim kalacaktır
Hayatını milletine ve ülkesine adamış, her alanda elde ettiği başarılarla dünya milletlerine örnek olan büyük devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 84. yıldönümünde şükranla, saygıyla ve rahmetle anıyorum.