papatya insan Üye Kayıtlı Üye 6 Mart 2024 774 551 31 15 Aralık 2024 Konu Sahibi fizyoterapist1996 #21 glden29 .!.: Opudan sonra İlk adet kaç gün sonra olur 11 gün oldu halen âdet olmadım ben Genişletmek için tıkla... Gununuzdede olabılırsınız herkes opudan sonra görmüyor adet döngünüz ne zaman .. ben opudan sonra leke görüp sonra döngümde adet olmustum
glden29 .!.: Opudan sonra İlk adet kaç gün sonra olur 11 gün oldu halen âdet olmadım ben Genişletmek için tıkla... Gununuzdede olabılırsınız herkes opudan sonra görmüyor adet döngünüz ne zaman .. ben opudan sonra leke görüp sonra döngümde adet olmustum
G glden29 Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Ekim 2022 446 104 32 15 Aralık 2024 Konu Sahibi fizyoterapist1996 #22 Ben opudan 6 gün sonra hafif Pembe renk kanama gördüm daha sonra görmedim âdet oldum sandım hatta 1 günlük sürdü
Ben opudan 6 gün sonra hafif Pembe renk kanama gördüm daha sonra görmedim âdet oldum sandım hatta 1 günlük sürdü
G glden29 Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Ekim 2022 446 104 32 Salı 11:09 Konu Sahibi fizyoterapist1996 #23 papatya insan .!.: Gununuzdede olabılırsınız herkes opudan sonra görmüyor adet döngünüz ne zaman .. ben opudan sonra leke görüp sonra döngümde adet olmustumdun Genişletmek için tıkla... papatya insan .!.: Gununuzdede olabılırsınız herkes opudan sonra görmüyor adet döngünüz ne zaman .. ben opudan sonra leke görüp sonra döngümde adet olmustum Genişletmek için tıkla... Dün âdet oldum ama az oluyorum tabiki yarın doktora gitcem bakalım doktorum ne diycek
papatya insan .!.: Gununuzdede olabılırsınız herkes opudan sonra görmüyor adet döngünüz ne zaman .. ben opudan sonra leke görüp sonra döngümde adet olmustumdun Genişletmek için tıkla... papatya insan .!.: Gununuzdede olabılırsınız herkes opudan sonra görmüyor adet döngünüz ne zaman .. ben opudan sonra leke görüp sonra döngümde adet olmustum Genişletmek için tıkla... Dün âdet oldum ama az oluyorum tabiki yarın doktora gitcem bakalım doktorum ne diycek
papatya insan Üye Kayıtlı Üye 6 Mart 2024 774 551 31 Salı 11:12 Konu Sahibi fizyoterapist1996 #24 ınsallah hersey yolunda gider transfer surecınız de güzel geçer sonra minnoş haberinizi alırız . Rabbım selamete cıkarsın .
ınsallah hersey yolunda gider transfer surecınız de güzel geçer sonra minnoş haberinizi alırız . Rabbım selamete cıkarsın .
F fizyoterapist1996 Üye Kayıtlı Üye 19 Mayıs 2023 45 15 28 Çarşamba 15:34 Konu Sahibi fizyoterapist1996 #25 glden29 .!.: Opudan sonra İlk adet kaç gün sonra olur 11 gün oldu halen âdet olmadım ben Genişletmek için tıkla... bana da bir iki hafta içinde olursun dediler bende 2 hafta sonra normal adet günümde oldum.
glden29 .!.: Opudan sonra İlk adet kaç gün sonra olur 11 gün oldu halen âdet olmadım ben Genişletmek için tıkla... bana da bir iki hafta içinde olursun dediler bende 2 hafta sonra normal adet günümde oldum.
F fizyoterapist1996 Üye Kayıtlı Üye 19 Mayıs 2023 45 15 28 Çarşamba 15:34 Konu Sahibi fizyoterapist1996 #26 papatya insan .!.: ınsallah hersey yolunda gider transfer surecınız de güzel geçer sonra minnoş haberinizi alırız . Rabbım selamete cıkarsın . Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim inşallah duruma göre ocakta transfer olcak yüzde 35-40 dedi doktor
papatya insan .!.: ınsallah hersey yolunda gider transfer surecınız de güzel geçer sonra minnoş haberinizi alırız . Rabbım selamete cıkarsın . Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim inşallah duruma göre ocakta transfer olcak yüzde 35-40 dedi doktor
papatya insan Üye Kayıtlı Üye 6 Mart 2024 774 551 31 Çarşamba 16:16 Konu Sahibi fizyoterapist1996 #27 Hayırlısı olsun hakkınızda