1 numara: pek hintlere benzememiş
2 numara: kafasından sallandırdığı şey sanırsam küpe kaydirigubbakcemile3 iyi fikir :) ama sarışın olunca hint makyajına benzememiş
3 numara: çok zoomlamış bişey anlamadım
4 numara: makyaj güzel gözlerde güzel ama hintli deyince aklıma kara kaş kara göz geliyor benm.
5 numara: gözünün altını yumruk yemişçesine kızartmış keşke altına siyah kalem çekseydi
6 numara: sadece kalem sanki. dövme olmuş ama ne biliym hint makyajını andırmadı bana
7 numara: kaşı gözü kara :1ninca: tam bi hint kızı, olmuş :lepi:
8 numara: güzel makyaj farı kaliteli görünüyor. ama dediğim gibi kaşları sarı olduğu için hint makyajı anımsatmamış
9 numara: kirpiklerin ne kadarda uzun maşallaahh güzel olmş aslında
10 numara: gözündeki lens sanırsam. türk makyajı olmuş :)
11 numara: hay sen çok yaşa emi kaydirigubbakcemile3 kaşının ortasına kırmızı rujlamı yaptın noktayı:))
12 numara: bu göz harika rengi çok güzel içinde kahveler var gözünün süper görünüyor. yeşil kalemde çok yakışmış ve çok güzel çekilmiş ama hintlere benzemiyor.
13 numara: biraz basit olmuş anlındaki dövme gibi şey çok büyük abartı
14 numara: hint tarzı değil daha çok türban makyajı olmuş
15 numara: belki güzeldir ama fotoyu bilgisayardan çekmiş sanırım pek kaliteli görünmüyor.
16 numara: kaşlarını kim aldıysa çok güzel almış yerimseniben makyajda güzel, keşke aksesuar taksaydın şansın artardı
17 numara: hint makyajıyla alakasız
18 numara: kaşlarını boyasaydın kapkara yapsaydın keşkee
yinede hepsi uğraşmışlar yapmışlar, ellerinize emeğinize sağlık bayanlar, ben iyikide katılmamışım bunların arasında kendime yapacağım yorum : berbatttt iğrenççç olurdu kaydirigubbakcemile3 hakeden kazansın diyorum hepinize bol şans a.s.