10 Haftalık Hamişler 🌞

dreamer999

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2024
70
19
3
Kızlaaar merhaba
10.haftadan bildiriyorum. Çok şükür her şey yolunda gidiyor. Çok çok hafif mide bulantılarım oldu 7-8 haftalarında. Onuda kullandığım ilaçlara bağlıyorum. Uyku hali yorgunluk halsizlik yok. Bazen diyorum keşke olsa ama gerçekten hamileliğin başından beri rahat rahat bir uyku çekemedim sürekli bir uyanma hali oldu anlamadım gitti sonraa sadece göğüslerim baya yanlardan yanıyor bitek o var diyebilirim. Kasık ağrılarım hafif hafif yokladı aralarda ama şuan o da yok. Belirtilerim azalmaya başladı.8. Hafta ya girerken bi kanama muhabbetim vardı onu atlattık çok şükür 2 gün sürdü. O olmasaydı diyecektim kii çok rahat hamilelik geçiyorum ama diyemedim çünkü onun stresi bana yetti. Biraz panik atağım sadece bazı şeylerin en kötüsünü düşünüyorum bunu hala aşamadım. Aslında içim rahat ama ya kötü bişey olursa hissi tam olarak gitmiyor. Bende durumlar böyle içimi dökeyim dedim. Sizde durumlar ne nasıl geçiyor

Merhaba ben de 10+5teyim

Yazdıklarınızı okurken gerçekten herkesin süreci kendine özel oluyor dedim :)
Benim de özellikle 7. Ve 8. Haftalar çok fenaydı , inanılmaz bi yorgunluk vardı üzerimden tır geçmiş gibiydi mahvolmuştum sürekli uyuyordum o yorgunluğu bi ömür unutmam sanırım

Şükür ki , geçti. Allahtan mide bulantısı vs yaşamıyorum. Sizinle aynı haftalarda bende de hafif hafif biraz bulantı oluyordu ama beklendiğimden çok azdı. Şimdi sorun yaşamıyorum.
Biraz bel ağrım oluyor arada o da fazla değil.
Başka da bi sorunum yok şükür :) bebişim çok hızlı büyüyor sizin de öyledir mutlaka :)

Benim içime erkek gibi doğuyor doktorum kız tahmin etti ama daha 10. Haftadayız tabii, bebek bile tam belirgin değil. Aklımda sürekli işte hayırlısı ile fetal dna yaptırıcam o temiz çıksın ilerleyen haftalarda ense burun ölçümleri olması gerektiği gibi çıksın gibi düşünceler var, hayırlısı ile atlatalım bu süreci de 3 ayı doldurunca bi oh diycem :)

Sizin içinize ne doğuyor cinsiyet konusunda

Bazen diyorum keşke olsa ama gerçekten hamileliğin başından beri rahat rahat bir uyku çekemedim sürekli bir uyanma hali oldu anlamadım gitti
Bu arada ekleyeyim ben de hamile kaldığımdan beri geceleri çok fazla uyanır oldum , bir de ilginç değişik rüyalar görüyorum hep

Aynen öyle gerçekten herkesin süreci çok farklı Sağlıkla gelsinler de çok da önemli değil cefasını çekiyoruz inşallah sefasını da da süreriz ben de hafta salı gideceğim kontrolüm var en son 8.haftada görmüştüm umarım her şey yolundadır.. Fetal dna yaptırmanız çok iyi onda doğruluk oranı çok yüksek çıkıyormuş. Ben de hayırlısı ile önce bir ikili teste gireceğim inşallah sorun olmaz, ki olursa ozman yaptırmayı düşünüyorum. Tabi herkesin kendi tercihi umarım hepimiz için her şey yolundadır arada düşüyor aklıma belirtilerim neden azaldı falan diye ama sonra diyorum ki dik dur saçmalama toparla kendini ve evet gece uyanmalarını ben artım çözemiyorm neden oluyor diye resmen 3 saatte bir falan uyanıyorum. Hatta geç yatiyim diyorum bazen 2 ye kadar oturuyorum sabah geç kalkarım uyurum diyorum . Yok anam gene 9 gibi ayaktayım garip tarafı uykumda olmuyor almış oluyorum

Aa
cinsiyettt valla bilemiyorumki biraz popodan kilo verdim belirtilerim de az olunca bi tık erkek olabilir diye düşündümm ama tabi sadece tahminn. Haftaya işte gideceğim belki bişey söyleer ama daha küçük tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…