İnternette anne ve babaya ait kimlik fotokopisi yazıyor mahkeme devam ederse onunda mı kimliği lazım isim koyarken babasının haberi olsun istemiyorum çünkü biliyorum anasının ya da babasının adını koyduracakDoğum belgesi olmadan nası kimlik çıkartılacak ?
yok ya ne alaka doğum yapınca hastaneden sekreter doğum kağıdını çıkartıyor ismi orada sen koyarsın.İnternette anne ve babaya ait kimlik fotokopisi yazıyor mahkeme devam ederse onunda mı kimliği lazım isim koyarken babasının haberi olsun istemiyorum çünkü biliyorum anasının ya da babasının adını koyduracak
10 haftalık bebekle yuvam yıkılıyor olsa derdim bebegın ismi olmazdı . 9 ay sonra ismi koyulmuş bi çocukla da boşanabilirdiniz . Siz simdiden stres yapıp bebeğe de kendınıze de dert olmayın
Çocuk kararı almadık benim beklemediğim bir durumdu ben kendisine de hep söylüyordum 3 4 senenin öncesinde istemiyorum diye korunuyorduk da beklemediğim bir durumdu yani boşanma konusuna da gelince kendi babam saolasun her evlilikte olur böyle şeyler adı altında durdurdu sonrası da karşı taraftan tehdit geldi değişik iğrenç bir ilişkiydi kısacasıEvlendıgınız günden beri mutlu olamadığınız adamla nie çocuk kararı aldınız şiddet gördüğünüzde boşanmalıydınız .
Çocuk kararı almadık benim beklemediğim bir durumdu ben kendisine de hep söylüyordum 3 4 senenin öncesinde istemiyorum diye korunuyorduk da beklemediğim bir durumdu yani boşanma konusuna da gelince kendi babam saolasun her evlilikte olur böyle şeyler adı altında durdurdu sonrası da karşı taraftan tehdit geldi değişik iğrenç bir ilişkiydi kısacası
Annem arkamda da babamın pek arkamda olduğu söylenemez hâlâ boşanmamı istemiyor ama ben daha fazla şeyi yutamam yeter hamilelikten önce bir şirkette insan kaynakları departmanındaydım hamileliğim zor geçiyor diye bırakma kararı aldım şimdi açıktan okuyorum bitirince atanmak istiyorum kendim ve çocuğum için bu arada iyi dilekleriniz için teşekkür ederimumarım bebegınızle güzel bi hayatınız olur . Çalışıyor musunuz aileniz arkanızda mı
Rica ederimAnnem arkamda da babamın pek arkamda olduğu söylenemez hâlâ boşanmamı istemiyor ama ben daha fazla şeyi yutamam yeter hamilelikten önce bir şirkette insan kaynakları departmanındaydım hamileliğim zor geçiyor diye bırakma kararı aldım şimdi açıktan okuyorum bitirince atanmak istiyorum kendim ve çocuğum için bu arada iyi dilekleriniz için teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?