10 haftalık hamileyim ve boşanıyorum?

meriibii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2024
46
12
3
25
10 haftalık hamileyim ve boşanıyorum artık 1.5 senedir evliyim eşimle evlendiğim günden beri mutlu olamadık bir türlü sürekli kavga dövüş vs bir de babası aklına çok giriyordu akıl verip duruyordu her şeye katlandım şiddetini bile gördüm sustum ama yeter artık çocuğun kendisinden olmadığını söyledi ok gibi saplandı ben ona o güvensizliği yaratacak hiçbir şey yapmadım zaten sonrasında sinirle dedim dedi ama faydasız çocuğum babasız büyümesin isterdim ama böyle bir babayla büyümektense babasız olması daha iyi Allah'ım bana güç kuvvet sağlık verdikçe brn ona inşallah annelik de yaparım babalık da sorum şu doğumdan önce boşanılırsa eşim benden gizli çocuğa isim koydurur mu çünkü mal herif bellemiş bi yok anamın adı yok babamın adı olacak diye istemiyorum ben de haliyle ya da doğum zamanında mahkeme devam ederse yine gizli gizli isim koydurabilir mi merak ediyorum bilenler yardımcı olursa sevinirim

Doğum belgesi olmadan nası kimlik çıkartılacak ?
İnternette anne ve babaya ait kimlik fotokopisi yazıyor mahkeme devam ederse onunda mı kimliği lazım isim koyarken babasının haberi olsun istemiyorum çünkü biliyorum anasının ya da babasının adını koyduracak

yok ya ne alaka doğum yapınca hastaneden sekreter doğum kağıdını çıkartıyor ismi orada sen koyarsın.

Evlendıgınız günden beri mutlu olamadığınız adamla nie çocuk kararı aldınız şiddet gördüğünüzde boşanmalıydınız .

Valla derdim tamamen bu evliliğimizi babası yıktı oğlum olursa adını neden taşıttırıyım defolup gitsinler

Evlendıgınız günden beri mutlu olamadığınız adamla nie çocuk kararı aldınız şiddet gördüğünüzde boşanmalıydınız .
Çocuk kararı almadık benim beklemediğim bir durumdu ben kendisine de hep söylüyordum 3 4 senenin öncesinde istemiyorum diye korunuyorduk da beklemediğim bir durumdu yani boşanma konusuna da gelince kendi babam saolasun her evlilikte olur böyle şeyler adı altında durdurdu sonrası da karşı taraftan tehdit geldi değişik iğrenç bir ilişkiydi kısacası

umarım bebegınızle güzel bi hayatınız olur . Çalışıyor musunuz aileniz arkanızda mı

umarım bebegınızle güzel bi hayatınız olur . Çalışıyor musunuz aileniz arkanızda mı
Annem arkamda da babamın pek arkamda olduğu söylenemez hâlâ boşanmamı istemiyor ama ben daha fazla şeyi yutamam yeter hamilelikten önce bir şirkette insan kaynakları departmanındaydım hamileliğim zor geçiyor diye bırakma kararı aldım şimdi açıktan okuyorum bitirince atanmak istiyorum kendim ve çocuğum için bu arada iyi dilekleriniz için teşekkür ederim

Rica ederim

İsim hakkı babada diye biliyorum kanunlar bu konuda annelere haksızlık etmiş ama kimliği baba çıkartıyor ismi de o koyuyor. Normalde anne baba karar verir baba gider o ismi söyler kimlik çıkartılırken sizin durumunuzda olan anneler için de şöyle bir yol var; anne o isimden razı değilse değişim talebi için dava açma hakkına sahip onun da birkaç aylık süresi var diye biliyorum. Hukukçu arkadaşlar daha iyi bilir eksik bilgi vermiş olabilirim. Hakkınızda hayırlısı olsun.

İlk kez duyuyorum baba gider çıkartır falan, doğum yaptım bebeğin adı belli mi dediler kimlik başvurusu yapacağız dediler söyledim hemşire yazdı iki gün sonra kapıma geldi kimlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…