Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar bugün kumaş pantolon aldım şimdi giyebilmek için.Beli lastikli çok rahat.9 ay giyilir.
Bacak kısımları ise öyle bosbol değil.Fiyatıda 35 ytlydi.
darc cım güle güle giy walla çok uygun almışsın bende mi büyük beden alsam ki hamile pantolanları 90-150 ytl arasında değişiyor çok pahalı valla ....aslında sıcaklarda yaz da geliyor capri lerde çok hoşuma gidiyor renkli renkli düşünsenize nekadar güzel olur o kadar şık şeyler var kii insanın içi gidiyor valla ..............
neee 8 kilo baya almışsın canım.benimkiler ikiz anca 1-1.5kilo aldım.3.ayım.bende almıyorum diye endişeleniyordum doktor almaman çok güzel dedi.hiç bulantımda olmadı hep yedim..ayyyy canım biraz dikkat et fazla kaloriden uzak dur...kızlar ya ben 13. haftadayım ve 8 kilo almışım siz de nasıl ???
neee 8 kilo baya almışsın canım.benimkiler ikiz anca 1-1.5kilo aldım.3.ayım.bende almıyorum diye endişeleniyordum doktor almaman çok güzel dedi.hiç bulantımda olmadı hep yedim..ayyyy canım biraz dikkat et fazla kaloriden uzak dur...
ya doktora sordum 47 kiloyla hamile kaldı suan 55 kiloyum.ama hiç almış gibi görünmüromö fizik olarak nereme alıyorum bilmiyorum.doktorumda normal dedi öyle abes birşey demedi fisfisfis ama çok yiyorum ben ya sürekli karnım acıkıyor.yani ağzım hiç boş durmuyor desem yeridir
hadi ya fisfisfis kötü oldum şimdi şişko bi anne olmak istemiyorum :1rolleyes:
kızlar ya ben 13. haftadayım ve 8 kilo almışım siz de nasıl ???
halecim bana da baya fazla geldi aldığın kilo. tamam öncesinde baya zayıfmışın ama metabolizmanı çok etkiler ilerde. hep verirler ya şu örneği sen 8 kiloluk poşetlerle gezdiğini düşünsene. çok zorlamamalı bence vücudunu. tabi bize söylemek kolay eminim sen de elinden geleni yapacaksındır. ben de 13. haftadayım ilk öğrendiğim hafta 1 kilo aldım sonra almadım. nasıl olsa çok alacaz ilerde. kolay gelsin hepimize