10. hafta hamileyim koyu kahverengi akıntı

fator

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2008
2
1
39
selam arkadaşlar ben yeni üye oldum 10 haftalık hamileyim 8. haftamda koyu kahverengi akıntım geldi doktorum proluton iğnesi yaptı dün tekrar kontrole gittim bebegim sağlıklı ama bu sabah tekrar koyu akıntım geldi doktorum birdaha aynı iğneden yaptı başına bu durum gelen arkadaşlar varsa beni aydınlata biirmi ve bu nekadar sürer.

cnm ben 3 ay önce düşük yaptım 7 haftalıktım krengi akıntım oldu 5 gün sonrada kana dönüştü. bence hemen doktora git derim

cnm benim bi 8. ve 12. haftamda oldu öyle bana iğne değilde progestan isminde hap verdi günde 6 tane içiyordum kesildi inş bi daha olmaz

canım bende pruloton iğne kullandım.benimde 8. haftada kan geldi sonra kahverenmgi akıntıya dönüştü.üç ay bu iğneyi vurundum. istirahat ettim.hiş kalkmadım sadece tuvalete kalaktım.şuanda 4 buçuk aylık oldu.düşük tehdini yani.inşallah sanada bişiy olmaz. bu arada 3 ay yattım. şuanda geziyorum rahatım.inşallah sanada bişliy olmaz.erkwek bebek kanamalı olur diyorlar benimde bebeğim erkek ama...yerlaeşme kanamasıdır.kıorkma çalışmıyosan yat ve kalkma.doktor sana istirahat et demedimi..dilerim düşmez seni çok iyi anlıyorum benim yaşadıklarımın aynısı.. he bide bol su iç sakın kabız olma.günde 3 litre su içiyorum ben ve onun etkisi olduğunu düşünüyorum..Allah yardımcın olsun canım.

mrb 9 haftalık hamileyim 3 oldu koyu kahve kanamam geliyo doktorum iğne verdi iki kere yaptırdım bide ilaç kullanıyorum ağrımda var korkuyorum bünyemde çok zayıf 44 kilo ile hamile kaldım şu an 46.5 kiloyum bunun bi etkisi varmıdır bazı kişiler korkma diyo ilk hamilelikte olurmuş kimside dikkat et diyo anlamadım çok korkuyorum

canım sadece tuvalete gitmek için yerinden kalk derim yat ve dinlen devamlı 3. ay dolana kadar. benim de böyle olmuştu ben p harfiyle başlayan küre şeklinde bir hap kullanmıştım. adını hatırlayamadım. ve devamlı yattım 3. ay dolduktan sonra normal hayatıma döndüm. düşük tehlikesinden kaynaklandığını söylemişti bana. ilaç zaten aşırı uyku yapıyordu ve bütün gün uyuyordum. aman dikkat et. allah kucağına sağlıkla almak nasip etsin. benimki şimdi 2 yaşında...

ılk haftalar oluyor sanırım benım dr um sordu bana cok mu azmı dıye sonrdan kesıldıler ama

benimde 10. haftamda kaherengi kanamam olmuştu doktorum progestron verdi e kahverengi kandan korkmamam gerektiğini söyledi ve 4 gün içinde de kesildi kanamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…