10 günü aşan kahverengi lekelenme ve adet olamama

hly12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2024
1
0
26
Merhaba kızlar, en son 13 ekimde regl oldum normal seyretti 22 sinde bitti. Genelde uzun süreli oluyor. Bu ay ise regl olmadım ve 12 kasımda başlayan hala devam eden (yaklaşık 9 gündür) kahverengi akıntım var ara ara bi tık fazla pembe gibi de geldi regl başladı dedim hatta yok ama depil tekrar kahveye dönüyor ve bazen sıvı bazen yapışkan geliyor. Aşırı bel ağrısı ve ara ara kasık ağrımda var. 2 gün önce test yaptım hem kan hem kaset negatif. Muaynede pcos olabilir ama olmayadabilir reglinin 2. Günü gel dedi yaşayan varmı hala gebe olma ihtimalim varmı evliyim ve korunmuyoruz. Ya da bir hastalık olabilir mi lütfen aynı durumu yaşamış olan birileri yazsın

Şuan bende kahverengi akıntı gibi kanama var ama benim düşük sonrası ilk reglim gerçekten kötü bir görüntü ile karşı karşıya kalıyoruz doktora sordum ilk regl de normal dedi rahim normal herşey yolunda dedi bana ama benim dediğim gibi düşük sonrası

Hamile kalmak için değişik kürler var denemelisin
Hayıt çayı çok faydalı
Bal tarçın çörekotu da öyle faydalı ben hepsini yapacam bu regl bitsin önümüz reglimde düşük sonrası 2.reglimde basliycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…