- 2 Kasım 2022
- 121
- -107
- 26
- 24
- Konu Sahibi coffeeandcoffee
-
Ben şaşırmıyorum mesela artık yani hani her şey olabilir bu platformdaAy inanamıyorum bu gözlerim daha neler okuyacak burada acaba. Rezalet!
Hiç anlamış gibi gelmedin ondan anlattımyahu anladık aa yeter aynı şeyi 389237505 kere yazmana gerek yok
Sende kabul et ama tutarsızlıklar ve tuhaflıklar silsilesi anlattiklarinHiç anlamış gibi gelmedin ondan anlattım
normal değil mi ? zaten hesaplanarak orta yol bulunarak alınmıyor mu ? nasıl oluyor ki tam olarak ?Nişan için altın almaya gittiğimde ne kadar alacağımı hesaplamaları normal mi size göre
Ben hep sessizimdir pek konuşmam bu yüzden nişanlım eltimi arayıp dertleşmemi söyler en basitinden ben özelimi ona anlatamam dedim . Açılmam için söylüyor ama kimseye güvenemiyorum bu yüzden sessizim en ufak durumda gereksiz agresif savunmalarım oluyor teşekkürler yorum içinBak benden sana abla tavsiyesi. Asla hiçbir iğneni dahi aldırtma. Düğünü kınayı yap. Evinizi kurun kimseye minnet duymayın. Eltinle arana en acilinden mesafe koy. Ne derse bilmem, olabilir, bakarız gibi kelimeler kullanın.
Para için kavga etmeyin ve en önemlisi insanların kendi paralarıyla kendinize bir şey yaptırıp onlara hesap sormayın öyle bir hakkınız yok. Paranız yoksa evlenmeyeceksiniz. Burda neredeyse hepimiz kendi düğünümüzü her şeyimizi kendimiz yaptık. Siz de öyle yapacaksınız.
Konu sahibi kusura bakma ama yazılan 20 sayfaya rağmen anlamayan hala sensin.Hiç anlamış gibi gelmedin ondan anlattım
hayır, sorduğum soruya cevap vermemek için papağan gibi aynı şeyleri tekrar edip duruyorsunHiç anlamış gibi gelmedin ondan anlattım
Şu kadar altın istiyorum diyemedim demezdim de zaten neyse o dendi hepnormal değil mi ? zaten hesaplanarak orta yol bulunarak alınmıyor mu ? nasıl oluyor ki tam olarak ?
sen şu kadar altın istiyorum dersin onlar da hesap kitap yapar biz bu kadar verebiliyoruz derler böyle olmuyor mu ?
Platformu kullanmayı bilmiyorum soruyu görmedimhayır, sorduğum soruya cevap vermemek için papağan gibi aynı şeyleri tekrar edip duruyorsun
Teşekkür ederimkonu sahibi derdini eşinin ailesinden destek isteyememesi ve kendini zor stresli durumlara düşürmesi üzerinden anlatmak istemiş fakat verdiği örnekte bayramlık meselesi olunca konu alevlendi sanki
sen demezsen kim diyecek anlamadımŞu kadar altın istiyorum diyemedim demezdim de zaten neyse o dendi hep
Evet olması gereken bu zaten biz evlenirken nikah sonrası dini nikah yapılırken imam mehir ne kadar istiyorsun dedi eşimle arkada konuştuk bana benim durumum belli sana karşı ödeyemez isem mahcup olmak istemem dedinormal değil mi ? zaten hesaplanarak orta yol bulunarak alınmıyor mu ? nasıl oluyor ki tam olarak ?
sen şu kadar altın istiyorum dersin onlar da hesap kitap yapar biz bu kadar verebiliyoruz derler böyle olmuyor mu ?
tamam istemiyorsa istemiyor, demek ki bildiği bir şeyler varKendisi için dedim bayramlığım için al demedim en ufak kendine desteğini istemiyor bana değil ona
Elti ile dertleşme de kimle dertlesirsen dertles benden sana tavsiyeBen hep sessizimdir pek konuşmam bu yüzden nişanlım eltimi arayıp dertleşmemi söyler en basitinden ben özelimi ona anlatamam dedim . Açılmam için söylüyor ama kimseye güvenemiyorum bu yüzden sessizim en ufak durumda gereksiz agresif savunmalarım oluyor teşekkürler yorum için
Nişanlın boş yapmasın!Ben hep sessizimdir pek konuşmam bu yüzden nişanlım eltimi arayıp dertleşmemi söyler en basitinden ben özelimi ona anlatamam dedim . Açılmam için söylüyor ama kimseye güvenemiyorum bu yüzden sessizim en ufak durumda gereksiz agresif savunmalarım oluyor teşekkürler yorum için
sen demezsen kim diyecek anlamadım
hesaplanma olmazsa nasıl olacaktı mesela istedigin neydi ?
biz şu kadar altın veriyoruz almak zorundasın mı dediler ?
sen diyemezsen derler ama böyle birşeydendi bir nevi . O kıza şu yapıldı sana da bu denildi işte hak geçmesin dediler . Nişanlım devreye girdi eğer bir şey istiyorsan söyle dedi ben istemiyorum dedim kendi istediği fiyatı yüksek olan başka altını seçti aradaki farkı kendisi ödedi .
Bende öyle dedim özel hayatımı anlatamamElti ile dertleşme de kimle dertlesirsen dertles benden sana tavsiye
Ama elti herşeyi anlatıyor maşallah neyse hayırlısı olsun artık ne diyeyimBende öyle dedim özel hayatımı anlatamam
Çok teşekkür ederim evet belirttim özelimi kimseye açmam hele senle olanı kimseye anlatmam diye . Açık vermek istemiyorum kim olursa olsun .Nişanlın boş yapmasın!
Tavrını belli et. Kimseyle dertleşmem, sadece sen varsa seninle dertleşirim kimseye sakın özelimi anlatma de. En baştan tavrını koy. Eltinle arana mesafe koy. Nişanlına da bu konuda söz hakkı verme. Ve maddi konulara da girme derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?