- 2 Kasım 2022
- 121
- -107
- 26
- 24
- Konu Sahibi coffeeandcoffee
-
Bir de bu meselelere erkekler karışmaz benim bildiğim. Kv, görümce ya da bunlar yoksa elti düşünür.Nasıl hesapladınız bu asgari ücreti? Şu marka elbise aldı bu marka ayakkabı aldı diyerek mi?
Bu şey bu c***Ben de merak ettim, bu şenlik görmemişlikten ben utandım, yerin dibine geçtim.
Ben adet olduğunu bilmiyordum kendileri dedi madem hak geçmesin diye bi yerlerinizi yırttınız burda da geçmesin dedimBayramlık istemediniz mi?
Israr üzerine ısrar etmissiniz
Ay niye susayım ya?Sus gerçekten
Kendi aralarında konuşmuşlar kardeşiyle her şeyi hakka göre yapıyorlar ben anlamadımBir de bu meselelere erkekler karışmaz benim bildiğim. Kv, görümce ya da bunlar yoksa elti düşünür.
Erkekler hiç bilmez yani.
Nasıl edem ,nerelere gidem vay başıma gelenlerAllah 2 tane oğlu olanlara hayırlı gelin versin yoksa sülale bile çekiyor ceremesini
Yav yok ya adamları bıraksan kendi alısverisine gelmeyecek zaten. Yengesinin donundan ona ne yaniiiiBir de bu meselelere erkekler karışmaz benim bildiğim. Kv, görümce ya da bunlar yoksa elti düşünür.
Erkekler hiç bilmez yani.
Beraber çıksınlar da elti de gelir saç baş yolmalık olurlaradete uyulacaksa parayı nişanlısı vermez, erkeğin ailesi verir
esasında para da verilmez, birlikte çıkılıp alınır.
Yat kalk dua et vallahi zormuş öyle duyuyorum ahanda konu bile ispatıNasıl edem ,nerelere gidem vay başıma gelenler
Ay niye susayım ya?
Her gün alışveriş yapan lady misin? Yoksa asgari ücretle zar zor bayramlık alan yurdum insanı mısın? İkisini de sen
Ailem yok ama ben aldım ona ve kendimeDoğru demiş sen kimsin ?
Ailen bir bayramlik alamıyor mu sana da utanmadan nisanlina yüzsüz ol diyebiliyorsunuz ?
Herkes sizin gibi yüzsüz mü ?
Hint dizisi gibi anlattıklarında hiç bir bağlantı yokAsgari ücretle çalışıp eve bakarken nasıl her gün alışveriş yapıyorsun sen?
Bir yorumunda her gün alışveriş yapıyorum yazmışsın, ihtiyacım yok demişsin.
Sen niye ha bire kanal değiştiriyorsun? Bir her gün alışveriş yapan "lady" oluyorsun. Bir asgari ücretle çalışan ev bakan biri oluyorsun. Ne yapıyorsun sen?
Üstünüze alınmayın size çirkef demiyorum da davranışarınız çirkef. Sizi görgüsüz ve aç gözlü bulmadım ama davranışarınız öyle. Sizde bi sorun göremedim.Merhabalar burada yeniyim soru veya konu açmayı pek bilmiyorum kusurum olursa şimdiden affola . 10 gündür nişanlıyım bayramda ailesinin yanına gideceğim . Ben Adana nişanlım Manisa’da . Eltimle sohbet ederken bayramlık için para verirler 2 3 bin fazla değil dedi . Bende sorun değil dedim . Bu zamana kadar kimse konusunu açmadı ben birkaç kere nişanlıma ne zaman alabiliriz sipariş anca gelir dedim . En son ısrarımla ailesiyle konuştu . 1500 tl bayramlık parası hesabıma atacaklarmış . En azından 2 bin olur sanmıştım Baktığım kadarıyla sadece elbise alabiliyorum ayakkabı fiyatları uçmuş . Bizim burada gelin alışverişe çıkartılır . Bu meblağ az geldiği için nişanlıma dedim . Verilen parayı beğenmiyorsan ara annemleri yetmediğini söyle dedi . Diyemeyeceğimi biliyor yapmam asla . Bu zamana kadar eltime ne yapıldıysa bana da o yapıldı hak geçmesin diye . Bende o zamanın parasıyla ne yapıldı ona dedim . Hesaplayınca asgari ücret yarısı çıkıyor . Nişanlım ben bunu derken bile mecburmuş gibi hissettim bide yetmiyor mu dicem dedi . Kimseye bişey demem ben falan dedi . ( Nişanda vs destek çıktıkları için rahatsız oluyor ) Ailen onlar tabiki yapacaklar dedim . Ortada hep hak söz konusu oluyor benim hakkımsa neden almayalım dedim . Kardeşin sürekli destek istiyor babandan sende iste evladısın azıcık yüzsüz olman gerekir dedim . Bana bağırıp sen kimsin sen kim oluyorsun beni kıyaslıyorsun demeye başladı. En ufak ailevi sorunda sen kimsin der . Tamam istemiyorum bayramlık falan dedim . Kalbim çok kırıldı . En ufak durumda sen kimsin denebiliyor kolaylıkla . Şu 10 gündür her gün kavgalıyız neredeyse . Ne yapmam lazım uyku uyuyamıyorum . Çok kötüyüm
Zaten asıl sorum buydu ama linçlenmekten başka bir şey olmadı sağolun yinedeBen size dilenci demedim. Ama kendinizi eltinin lafi ile kücük düsürüyorsunuz, farkinda degilsiniz. Elbiseyi birakalim. Es adayinizin size saygisi yok asil sorun o. Cünkü sizi ailedeki yerinizi ilk o belirler, sonra sizin davranislariniz. Su anda 5-0 geriden basliyorsunuz
Ne kadar da denk çiğlikleriniz var. Ayrılmayın böyle devam. İyi huylu bir gelin gelip ziyan olmasın.Nişan takısında bile benimki fazla tutmuş sanırım ne kadar fazlaysa o kadar parasını istediler eltimle eşi .
Aynen öyle :)Hint dizisi gibi anlattıklarında hiç bir bağlantı yok
Teşekkürler yorum içinÜstünüze alınmayın size çirkef demiyorum da davranışarınız çirkef. Sizi görgüsüz ve aç gözlü bulmadım ama davranışarınız öyle. Sizde bi sorun göremedim.
Tamam da size 1.500 tl gondermislerBen adet olduğunu bilmiyordum kendileri dedi madem hak geçmesin diye bi yerlerinizi yırttınız burda da geçmesin dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?