10 günlük gebelik belli olur mu ? Çok mu acele ediyorum :(

mltmbreeze

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2018
39
10
3
27
Kızlar merhaba geçen perşembe çatlatma iğnesi oldum pkoluyum. 8 gün oldu bugün. Pazartesi doktor gel kan testi yapalım dedi. 11 günde belli olur mu olduysa kanda ? Neden bu kadar erken çağırdı adetimi beklememi falan söylemedi. Ve bende hiç olmazdı burun tıkanıklığı ve birazcık kanama oldu burnumda acaba bu bir belirti olabilir mi ? Bu kadar erken belirti olur mu

Kanaman devam ediyor mu asilama tarzı tedavilerde 12.gunden sonra belli olur canim InşAllah hamilesindir...

Kanama burundaymış ben adet kanaması gibi yada yerleşme kanaması sandım oyuzden devam ediyor mu diye sormustum.

Ama burun kanamasi gebelik belirtisi değildir hiç duymadim.

9.-10. günler çizgi yok gibiydi 11-12 biranda netleşti. 12. Gün 68 cikti. Muhtemelen 11.gun en az 20 vardır. İğne etkim hep 8-9 gibi gidiyordu bembeyaz oluyordu

Burun tıkanıklığı bnm iki kizimda da oldu, yasadim. Ama kan gelmedi. Onu bilemicem cnm. Gittiğin zaman doktoruna sorarsın, gebeysen sevincten sormayı unutma

Burun tıkanıklığı bnm iki kizimda da oldu, yasadim. Ama kan gelmedi. Onu bilemicem cnm. Gittiğin zaman doktoruna sorarsın, gebeysen sevincten sormayı unutma

Yaaa gerçekten mi kan burnumu sildiğimde geldi belki de yara falan vardı bilmiyorum ama umut oldunuz bana bu akşam kan testi ile öğrenicem inşallah

Yaaa gerçekten mi kan burnumu sildiğimde geldi belki de yara falan vardı bilmiyorum ama umut oldunuz bana bu akşam kan testi ile öğrenicem inşallah
Gerçek cnm, hatta ilk kizima hamileyken tv de bir haber görmüştüm gebeler in kullandigi bir su varmış burun tikanikligini acmak icin ama bebege zarari varmış. Bende iyiki kullanmamisim demiştim eşime cok iyi hatirliyorum. Hakkinda hayirlisi insallah cnm, mujdeli haberini yazarsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…