Acı oldukçaa. Ama lavanta çayı aynı zamanda karaciğeri de temizliyo, cildin düzelmeye başlar, sivilce siyah noktalar azalır. Ayrıca rahatlık verir
bi arkadasımda dogum kontrol hapı kullanıyo sampuganına..bende istiyorum..ama gidip dogum kontrol hapı alsam annem kendi elleriyle bogar
bemix in içeriği ne peki ilk defa duydmda nerden edineblrm
şimdi doğum kontrol hapından korktm ama sadece bemixi haftada bir uygulasam lavantayı da içsem ne kdr artış olur? Bir de lavanta aç tok ?farkeder mi
badem yağını kopan kirpiğime sürdm uzadı vala normalde o kdr ay kel gezdim ona yanarım
sinemakiyi 4 kez yaptığına göre 10 gnde de sonc aldığına göre her banyoda yapmşsn demekki ama bir arkadaş haftada 1 yazmştı yanılmıorsam birde onu açıklığa kavşturablr miyiz
ha bir de aktardan aldığım karışım demişsnz o nedir
bir de saça ıslak mı kurumu köpüklü mü temz mi kirli mi uygukanacak?
sinameki aktarda mı toz mu yaprak şeklnde mi çnkü bazı bitkilerin 2 türlü hali oluyor
Bemix vitamindir, minik ampuler satılıyor 5li paketlerde, eczanalerde.
Doğum kontrol hapından korkulacak bir şey yok daha dün kuaför tanıdığım bana bundan bahsetti ben sormadan.
Lavantayı akşam yemeğinden en az 2 saat sonra içiyorsun.
Sinemakiyi de her banyodan sonra değil haftada 1 yaptım. Saçımı zaten her gün ya da 2 günde bir yıkadığım için sinemakiden önce ayrı olarak tekrar yıkamadım. Kuru saçıma sürüyorum, neresine sürüp sürmediğimi görebilmek için.
Aktardan aldığım karışımın içinde 15 farklı yağ var, saç bakım yağı ismi. Aktara söyleyince veriyor, her yerde farklı markası var, saç uzatmak istiyorum derseniz verirler.
Sinemaki yaprak alıyorum.
Eğer forumda araştırırsanız daha detaylı bulursunuz, ben hepsini buradan buldum, sinemakinin içine badem yağı da koyuluyor biliyorsunuz umarım, uzun saçlar dilerim isteyen herkese
Koku aynı koku sürünce ne kadar beklerse beklesin :)
Ben tarayarak sürüyorum her yerine yayılması için zaten bütün boyu da sürülmüş oluyo böyle. Uçları kalıyo, eğer karışımdan artan olursa onu uçlara yediriyorum ama sırf bakım olsun diye. Yoksa karışımın diplere masajla uygulanması yeterli canım
Kızlaaar hepinize çok çok çok teşekkürleeer önceliklee
10 gündür saçlarımı uzatmak için birkaç farklı şey denedim ve gözle görülür sonuç varr
-Her akşam lavanta çayı yapıp içiyorum.
-Şampuanıma doğum kontrol hapı koydum.
-3 kez aktarlarda satılan yağ karışımından sürdüm.
-4 kez sinameki bemix yaptım.
10 gün oldu, babaannem 2 cm diyor ama daha fazla olduğundan eminim kahküllerim kaşlarıma değmiyordu şimdi gözlerimdeeee
Kızlar barcelino yağı çok güzel ben kullandım tavsiye ediyorumşampuanımın içine bal ve e vitamini koyuyorum elektiriklenmeyi kabarmayı önledi çok fark etti saçlarım çok yıpratmıştım saçlarımı.. barcelino yağı kullanmaya başladım 2 hafta önce boyadım saçlarımı dip boyası geldi resmen
arkadaş çevrim dışı olmuş.merak ettim nerden duymuş bu formülü.lavanta çayının ne faydası var?sinameki bemix ne?bilenler anlayanlar yardımcı olsun lütfen.saçlarımın çabucak uzaması lazım.kuaför mahfetti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?