Saç Uzatma Yöntemleri 10 günde 3 cm :)

bir de saça ıslak mı kurumu köpüklü mü temz mi kirli mi uygukanacak?
sinameki aktarda mı toz mu yaprak şeklnde mi çnkü bazı bitkilerin 2 türlü hali oluyor

Bemix vitamindir, minik ampuler satılıyor 5li paketlerde, eczanalerde.
Doğum kontrol hapından korkulacak bir şey yok daha dün kuaför tanıdığım bana bundan bahsetti ben sormadan.
Lavantayı akşam yemeğinden en az 2 saat sonra içiyorsun.
Sinemakiyi de her banyodan sonra değil haftada 1 yaptım. Saçımı zaten her gün ya da 2 günde bir yıkadığım için sinemakiden önce ayrı olarak tekrar yıkamadım. Kuru saçıma sürüyorum, neresine sürüp sürmediğimi görebilmek için.
Aktardan aldığım karışımın içinde 15 farklı yağ var, saç bakım yağı ismi. Aktara söyleyince veriyor, her yerde farklı markası var, saç uzatmak istiyorum derseniz verirler.
Sinemaki yaprak alıyorum.

Eğer forumda araştırırsanız daha detaylı bulursunuz, ben hepsini buradan buldum, sinemakinin içine badem yağı da koyuluyor biliyorsunuz umarım, uzun saçlar dilerim isteyen herkese

Son düzenleme:

çok teşekkür ederimmm
diğer haftada uzamaya devam edicek mi saçlarınız merakla bekliyorum

Bir de sinamekiyi saçıma sürdükten sonra ben arkada tek bi topuz yapıp küçük bi tokayla tutturup streçe sarıyorum ve 2 saat bekliyorum en az

ama arkadaş yarım saat demiş neden sen 2 saat yaptn kokusu olmuyor mu
bir de sadece köklere mi yapıyorsn cnm mantıken sadece köke olması lazım karışım az çnkü ama uçlarnda bakıma ihtiyacı var bilemedim çelşkideym aydnlatır mısın

Koku aynı koku sürünce ne kadar beklerse beklesin :)

Ben tarayarak sürüyorum her yerine yayılması için zaten bütün boyu da sürülmüş oluyo böyle. Uçları kalıyo, eğer karışımdan artan olursa onu uçlara yediriyorum ama sırf bakım olsun diye. Yoksa karışımın diplere masajla uygulanması yeterli canım

canım bnm anlamadığım kuaför yarım saat yazmış ama 2-3-4-5 saat tutan var bu neye göre çıktı yani fazla bekleynce daha mı faydalı
bir de zeytinyağı formulunüde denedn mi

Hayır zamanım varsa daha çok bekliyorum daha faydalıdır ya da değildir zamanım varsa bekletiyorum bi zararı olmaz sonuçta. Zeytinyağını da denemedim hatta şu sıralar yaptığım tek şey sinameki, saçlarımla barışıyorum yavaştan :)

arkadaş çevrim dışı olmuş.merak ettim nerden duymuş bu formülü.lavanta çayının ne faydası var?sinameki bemix ne?bilenler anlayanlar yardımcı olsun lütfen.saçlarımın çabucak uzaması lazım.kuaför mahfetti

Yaptıklarımın hepsi burada Saç Uzatma Yöntemleri alt forumunda var arkadaşlar neden buraya tekrar yazıyoruz ki?

canım ne balı ? bıldıgımız bal mı benm saçlarda çok elektrıklenırde

canım bende yeni üye olduğum için hiç bir şey anlamamştm ilk başta
bi kuaför arkadaş diğer bi topicte yazmış
genelde iyi sonuç alan var ama alamayan az bir kesim var o da anatomik yapıyla ilgili olabilir
lavanta çayını henüz bende çözemedm nette araştırdım ama saç ile ilgili bilgi bulamadım
sinemaki aktarlarda bulabileceğin yaprak şeklinde kuru bi bitki 50 gr aldm denemek amacyla 1 tlden az tuttu =)
bemix te eczanelerde satılıyor o saç için kullanılıo sanırım ampul şeklinde kutuda 5 tane var onuda yazdırabilirsin beleşe gelir
bir de badem yağı lazım o da 3,5 lira civarında anlıcaın 5lira gibi bi fiyata aylarca saçına bu karışı uygulayarak sonuç alma şansın var
bende bugün başlıcam bilemiyorum uzasa bile dip boya sorunum var okulda açılıo her hafta 2cm uzasa 2 haftada bir dip boya mı yapıcam bilemedim zararı olur mu acaba boyanın =(

kizlar benimde sacim az ve cok ince bende uzamasini istiyorum ama uzamiyor yani cok yavas uzuyor..
bende denicem bakalim bi caresi olucak mi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…