• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri 10 günde 3 cm :)

maviiii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2011
22
0
36
Bursa
Kızlaaar hepinize çok çok çok teşekkürleeer önceliklee :69:

10 gündür saçlarımı uzatmak için birkaç farklı şey denedim ve gözle görülür sonuç varr :66::66::66:
-Her akşam lavanta çayı yapıp içiyorum.
-Şampuanıma doğum kontrol hapı koydum.
-3 kez aktarlarda satılan yağ karışımından sürdüm.
-4 kez sinameki bemix yaptım.

10 gün oldu, babaannem 2 cm diyor ama daha fazla olduğundan eminim kahküllerim kaşlarıma değmiyordu şimdi gözlerimdeeee :61::61::61:

dogru ılk ve son hallerınızın fotosu yokmu tatlım gaza gelmek ıcın lazımda yaaaa:53::53::53:
normalde ınanmam ama sana nıyeyse ınanadım bıan canım yaaa:27::27::27::27::27:
ur kalkıp hemen kendıme bı lavanta cayı hazırlayım :74::74::74::74::74::74::74:

hangi yağları yarıştırdın bacım? tam reçete veriri misin? ne kadar aralıklarla neler yaptın???
ben 4 haftadır sinameki yaptım gerçekten haftada 1 cm uzuyor. ama ne kadar hızlı o kadar iyi benim için.... çok heyecanlandıııımmmmmmm...
kaç mg. şampuana kaç hap atıyorsun felan....
:37::37::37:

bi arkadasımda dogum kontrol hapı kullanıyo sampuganına..bende istiyorum:43::43:..ama gidip dogum kontrol hapı alsam annem kendi elleriyle bogar :58::58:

Doğumkontrol hapı ilk defa duydum..Normalde içince hormonlar değiştiği için tüy çıkarıyor die biliyorum ama saç uzatmada ilk defa duydum doğrusu.. Şaşırdım :D

Kızlar barcelino yağı çok güzel ben kullandım tavsiye ediyorum :34: şampuanımın içine bal ve e vitamini koyuyorum elektiriklenmeyi kabarmayı önledi çok fark etti saçlarım çok yıpratmıştım saçlarımı.. barcelino yağı kullanmaya başladım 2 hafta önce boyadım saçlarımı dip boyası geldi resmen

Kızlar unutmadııııım :( Bilgisayarım yok uzun süredir telefondan takip ediyorum burayı ama cevap yazamıyorum :/

Şimdi soruları cevaplıyorum evet :D

Doğum kontrol hapı mry ya da myrg gibi başlıyodu hatırlamıyorum adını. Miıranova değildi ama kutusu aynıydı nerdeyse. Her çeşit oluyo diye biliyorum ben. Bütün kutuyu ezdim büyük boy şampuana kattım. Komili kullanıyorum bu arada tavsiyemdir.

Sinamekiyi haftada 1 yapıyorum hala devam ediyorum

O yağ da mecitefendi midir nedir o değildi GENÇAY markaydı ama mecitefendi daha iyidir diye düşünüyorum

Fotoğrafım yok o halimle evden bile çıkamadım kızlar

Kızlar unutmadııııım :( Bilgisayarım yok uzun süredir telefondan takip ediyorum burayı ama cevap yazamıyorum :/

Şimdi soruları cevaplıyorum evet :D

Doğum kontrol hapı mry ya da myrg gibi başlıyodu hatırlamıyorum adını. Miıranova değildi ama kutusu aynıydı nerdeyse. Her çeşit oluyo diye biliyorum ben. Bütün kutuyu ezdim büyük boy şampuana kattım. Komili kullanıyorum bu arada tavsiyemdir.

Sinamekiyi haftada 1 yapıyorum hala devam ediyorum

O yağ da mecitefendi midir nedir o değildi GENÇAY markaydı ama mecitefendi daha iyidir diye düşünüyorum

Fotoğrafım yok o halimle evden bile çıkamadım kızlar

Back