10 gunde bir kilo zayiflamanin yolu: gunde 1300 kaloriden(kcal) fazla yemek yemeyin.
Yani kadinlarin gunde 2000 kaloriye(kcal) ihtiyaci var. Eger kadin spor yapiyorsa ona gunde 2500-3000 arasi kalori lazim. Ev hanimlarina sadece 2000 kalori yeter. Peki diyelimki gunde 1300 kalori aliyorsunuz. arada kaldi 700 kalori. Bu 700 kalori vucudunuzun yagindan alinir ve enerji olur. gunde 1300 kalori yiyiniz. 10 gunde 7000 kalori kaybedersiniz. 7000 kalori 1 kilo eder.
ben sadece yedklerime dikkat ettm gece çok yerdm günde 5 öğn flan ama ekmek sevmiorm o yzden hiç kilom olmuyo sadece yedklerime dikkt ederek 5 kilo verdm birazda spor tabi
ben sadece yedklerime dikkat ettm gece çok yerdm günde 5 öğn flan ama ekmek sevmiorm o yzden hiç kilom olmuyo sadece yedklerime dikkt ederek 5 kilo verdm birazda spor tabi
ben de kendime 1300 şartı getirdim ( dün uyamasam da malesef) , buna biraz da spor ekledimmi haftada bir kilo gidecektir muhakkak =) ama henüz deneme aşamasındayım =)
ayda 3 kilo az görülse de yılda koruma diyetleriyle 15-20 kilo yapar,asıl önemli olan bunu -az ve sağlıklı kilo vermeyi- sürdürülebilir yapmak,yılmamak.