seeelaam kizlar, yurtdisinda egg diet challange diye bir cok insanin yaptigi bir diyet gördüm. Tek tip beslenmek tabikide iyi degil. Ama kisa sürede iyi sonuclar veriyor. 10 günde 6-8 kg rahat gidiyor. Benimde acilen birkac kilo vermem gerek. Bugün gerekli malzemeleri almaya gidiyorum; yumurta, elma, yesil cay ve yulaf..... belki biraz süt de olabilir. Burada yemeklerimi ve kilomu güncellicem. hadi gelin destek olalllimmm birbirimize. Suan 87.5 kg dan basliyoruz. 10 gün dayanirim ya. En azindan 5 gün kesin gidicem. Hem yumurtada cok severim. Kesinlikle denicem. Hepberaber yapalim mi? Gittigi yere kadar...
Sabah: 3 yumurta + 1 bardak yesil cay
Öglen: 3 yumurta + 1 bardak yesil cay+ 1 elma (yoksa herhangi bir meyva da olur)
Aksam üstü: 1 elma + 1 bardak yesil cay
Aksam: 1 su bardagi kadar yulaf ezmesini süt ile kayanatip tarcin ile suslenebilir (aksam üstü yemediginiz elma burda degerlendirilebilir)
Temelde günlük 900 kalori prensibinde. Ama cok sagliksiz falan filan yazmaniza gerek yok biliyoruz az cok. Zaten hizli kilo vermek isteyenler icin gecici bir secenek veya kilo vermesi durmus arkadaslara belki iyi bir alternatif olabilir.
Baslamak isteyen bana yazsin whatsapp grupta olusturabilirm.
Sabah: 3 yumurta + 1 bardak yesil cay
Öglen: 3 yumurta + 1 bardak yesil cay+ 1 elma (yoksa herhangi bir meyva da olur)
Aksam üstü: 1 elma + 1 bardak yesil cay
Aksam: 1 su bardagi kadar yulaf ezmesini süt ile kayanatip tarcin ile suslenebilir (aksam üstü yemediginiz elma burda degerlendirilebilir)
Temelde günlük 900 kalori prensibinde. Ama cok sagliksiz falan filan yazmaniza gerek yok biliyoruz az cok. Zaten hizli kilo vermek isteyenler icin gecici bir secenek veya kilo vermesi durmus arkadaslara belki iyi bir alternatif olabilir.
Baslamak isteyen bana yazsin whatsapp grupta olusturabilirm.