10.gün test sonucum....

canım hayırlı olsun.bencede hiç kalkma yerinden.yada babannemin hep bana dedigi gibi hiç bir yere uzanma.bebişlerine iyi bak annesi

Merhaba arkadaşlar,hamileliğim kesinleşti ancak bir süre takip altına alınabilirim..pazartesi günkü beta-hcg değerime göre...

12.gün değerim 57,97............Kanamam arada damla damla geliyor..Yani 2 -3 saatte biriki damla..Ama sanırım yavaş yavaş kesildi gibi...

100 ü bulmadı malesef...

Ama yine de Allaha şükürler olsun.......

canım tebrik ederim allah kucağına aldığın günlerini göstersin umarım sağlıklı bir hamilelik geçirrisin canım :CüvCüv: :ecrin_bebek: :nazar:

Tebrikler bademcim hayırlısıyla 9 cu ayınıda doldurursun arkadaşım işallaaaaaaaaah

canım çok sevindim. gördünmü bak boşuna endişelendin. allah tamamına erdirsin hepimizi canım.

Bedemcim senin adına çok sevindim endişen boşa çıktı bak değerin artar daha da merak etme allah kucağına almyı da nasip etsin inşallah

canım çok sevindim. Gördünmü bak boşuna endişelendin. Allah tamamına erdirsin hepimizi canım.

akdaş ben senin de hamiş olduğunu inan şimdi yazını okuyunca öğrendim çok sevindim canım beni hatırladın mı bilmiyorum allah kucağına almyı da nasip etsin inşallah

aaa badem kisss sende mi hamissin sekerim:))))))
ay ne güsel bi haber bu ya:))))

badem cnm tekrar test yaptınmıııı

Merhaba arkadaşlar,hamileliğim kesinleşti ancak bir süre takip altına alınabilirim..pazartesi günkü beta-hcg değerime göre...

12.gün değerim 57,97............Kanamam arada damla damla geliyor..Yani 2 -3 saatte biriki damla..Ama sanırım yavaş yavaş kesildi gibi...

100 ü bulmadı malesef...

Ama yine de Allaha şükürler olsun.......
[/QU

canım tebrik ederim ben sana demiştim demeyi hiç sevmem ama ben sana demiştim....sırnaşık şey

badem canım sana progesteron testi de yapıldı mı? canım yapıldıysa sonucunu bizimle paylaşırmısın ben de bu progesteron a taktım da :eek:klava:

badem canım sana progesteron testi de yapıldı mı? canım yapıldıysa sonucunu bizimle paylaşırmısın ben de bu progesteron a taktım da :eek:klava:

Hayır canım yapılmadı bana progesteron testi.
Günde 2 kez 50 lik progesteron iğnesi ve günde 1 kez de vajinal progesteron jeli kullanıyorum..

Hayır canım yapılmadı bana progesteron testi.
Günde 2 kez 50 lik progesteron iğnesi ve günde 1 kez de vajinal progesteron jeli kullanıyorum..

anladım canım kullandığın iğne kanamanı tamamen kesecek inşallah. herşey yolunda gider umarım. ağrın falan var mı canım dr dinlenemeni falan söyledi mi?

anladım canım kullandığın iğne kanamanı tamamen kesecek inşallah. herşey yolunda gider umarım. ağrın falan var mı canım dr dinlenemeni falan söyledi mi?

kanamam durdu zaten.bazan çok hafif açık pembe bir akıntı oluyor o kadar..ağrım yok ama bazan kasıklara kramp giriyor..senin nasıl canım?

merhaba arkadaşlar benimde 2 gündür hafif kahverengi lekelenmem oluyor 12 gün değerim 143.8 doktoru aradım gebesin dedi sonuç çok iyi dedi lekelenme içinde yat dinlen dedi bende progestoren vajinal kullanıyorum 2 sabah 2 öğle 2 akşam gulucophage 1 tane birde corapsin kullanıyorum kanamam hiç olmadı gögüslerim şiş ayağa kalkmayınca lekelenmede olmuyor gelki oğluma hamile kaldığımdada olmuşdu kahverengi lekelenme

kanamam durdu zaten.bazan çok hafif açık pembe bir akıntı oluyor o kadar..ağrım yok ama bazan kasıklara kramp giriyor..senin nasıl canım?

canım walla benim pek belirtim yok. çok ayakta kalırsam kasıklarımda batışmalar oluyor. 5 dk ayaklarımı uzatıyorum geçiyor. şimdilik yok bi rahatsızlığım çok şükür.:Saruboceq: keseyi ve bebişi de bi görseydikk :ecrin_bebek: :nazar:

kanamayı yada lekelenmeyi yapan aspirin olabilir çünkü bana da doktorum hamileliğim kanda çıkar çıkmaz kestirmişti aspirini kanama yapar diye,progestana devam ediyorum gunde 6 fitil, artı elevit vitamin alıyorum...

kanamayı yada lekelenmeyi yapan aspirin olabilir çünkü bana da doktorum hamileliğim kanda çıkar çıkmaz kestirmişti aspirini kanama yapar diye,progestana devam ediyorum gunde 6 fitil, artı elevit vitamin alıyorum...

canım ben transferden hemen sonra başladım her sabah bebe aspirinine hala içiyorum çok şükür akıntım lekelenme veya kanamam olmadı. sanırım kanı sulandırdığı için veriyorlar canım.

canım ben transferden hemen sonra başladım her sabah bebe aspirinine hala içiyorum çok şükür akıntım lekelenme veya kanamam olmadı. sanırım kanı sulandırdığı için veriyorlar canım.

Eyetkiner canım keseyi gördün mü, tek kese mi merak ettim. Benim de soncum senle aynı değerde cıktı da.
Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...

canım evet ben keseyi de bebeğimi de gördüm çok küçük de olsa :) evet canım tek benim bebeğim. ama belli olmaz bhcg ler yanıltıcı olabiliyor. belki senin ikidir :) allah hayırlısını sağlıklısını versin canım

X