10. Gün meme büyütme ameliyatım

Dnkay001

Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2019
39
8
8
25
Kızlar güncelleme yapmak istedim bugun kontrolüm vardı su geçirmez bantlar çıkarıldı ve masaj yöntemi gösterdi doktorum rutin hayatına geri dön yavaş yavaş sorum olmaz dedi ama benim tek sorunum tek yastıkla yatmama yan dönemek kaçıncı günde başladınız sizler sormak istiyorum sorusu olan varsa seve seve cevaplarım 🙈🥰

Gecmis olsun canim ben suan 19. Gundeyim hala tek yastiksiz yatamiyorum yada yatmiyorum korkuyorum acikcasi tek yastikla yatmaya, sabahlari odemlerim oluyo ve hafifte agrisi oluyo cunku. O yuzden tek yastikla yatip daha fazla odem olusurmu endisesi oluyor ama zorlasam odemlerin agrisini umursamasam yatarim sanirim😅 2 yastikla yan yatmayida denedim 15 20 dk tam yan yatip dogrulunca yine hafif agrisi oluyo o yuzden zorlamiyorum ama saga sola megilli yatiyorum kolumun ustune dogru 1 hafta daha gecsin bakalim yavas yavas yastik derdini yatis seklimi eskiye gore duzenlicem☺️

Canım kızlar göğüslerinden mutsuz olup yaptırmak isteyen herkese önerim kesinlikle yaptırın böyle bir mutluluk yok

Geçmiş olsun. Masaj için 10. Gün çok erken değil mi. Bir de ben hafif hafif yan yatmaya 3. haftada başladım

Geçmiş olsun. Masaj için 10. Gün çok erken değil mi. Bir de ben hafif hafif yan yatmaya 3. haftada başladım
Bana masaj olarak 10. Gunde yanlardan ortaya bastirmayi onerdi orta kismin boslugunu azaltmak icin bi kac ay bunu yapacakmisim her doktorun yontemi farkli tabi ama cogunlugu 10 - 14 gunde masaj oneriyor ve yumusadikca masaj daha kolay hale geliyor

Gecmis olsun kizlar ben 2012 de ameliyat oldum 300 cc takildi boyum 1.60 kilom 52 di, 3-5 sene iyiydi büyüktü şimdiler de ufaldi yumusadi dogal gogus kivamina geldi

Back
X