10 gün gecikme ???

burcu_burak

Guru
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2014
5
0
286
34
Bugün tam 10 günlük bir gecikme yaşıyorum 4. Gun ve 8. Gün test yaptim negatif çıkmıştı ama göğüs uclarimda inanılmaz bir hassasiyet vardi 1 2 gündür hafif azaldi sizce durum nedir çarşamba günü test yapicam

Ben bu yaşadığınızı bi kez 2016 da bikez de 2019 da yaşadım, ikisi de soğan küründen sonra oldu. İlkinde 73 gün sonra adet geldi.bu sene olanda ise 63 gün sonra. 10 günde bir test yapmıştım, hayattan soğumuştum ya. Sadece adet bi ay atlamış, hiçbi problem de çıkmadı. yıprandığımla kaldım. 10 gün gecikmiş ve testlerde hala çıkmamışsa, geç yumurtlama olmuşsa bile artık yumurta bpzulmuş oluyo diyolar. Yani döllenme ihtimali düşük diyorlar.
Yani ihtimal iyice azalıyor.
Ama ben oğluma 26. Günkü ovuden gebe kalmışım. 35. Günkü kan testi 0.1 çıkmıştı. 42. Günde öğrenmiştim.
Ne olacağı belli olmaz yani

Merhaba arkadaşlar benim bir sorum olacak ben 2 ay evvel çocuğumu sütten kestim ve geçen ay da adet oldum ama adetlerim düzenli bu ay adetim 10 gün geçiyor daha adet olmadım acaba hamile olabilir miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…