10 gün geciken adet

Merhaba hanımlar.. Bu ay adetim 10 gün gecikti.. Normalde de gecikmelerim oluyor ama bu kadar değil.. Bu arada 2 buçuk senedir deniyoruz ama olmuyor.. Adetim geçtikten sonra 3 kere idrar testi yaptım fakat negatif çıktı.. Sizce hamilelik var mıdır yoksa hormonâl bi gecikme mi yaşıyorumdur.. Kaç gündür karnımda şişlik var.. Adet olmam gereken günlerde şişlikten çatlayacak gibi oluyordum ama şimdi o kadar kalmadı.. Yardımcı olur musunuz bana 🥰
merhaba benim de ayni 6 gün gecikti kan testi verdim negatif çıktı doktor bana kist olabilir geç döllenme olabilir dedi ve hala beklemedeyim allah hayırlı haberlerle almamızı nasip etsin inşallah 🤲

Merhaba benim de bugün 6. Gün bir aydır kasık ağrım ve akıntım var bir haftadır çok fazla regl olcakmışım gibi ağrım var bugün kan testim negatif çıktı doktor olana kadar bekle söktürücü kullanma dedi sizce ne yapmalıyım umutlanmalı mıyım?
aynı durumdayım 😥

Merhaba hanımlar.. Bu ay adetim 10 gün gecikti.. Normalde de gecikmelerim oluyor ama bu kadar değil.. Bu arada 2 buçuk senedir deniyoruz ama olmuyor.. Adetim geçtikten sonra 3 kere idrar testi yaptım fakat negatif çıktı.. Sizce hamilelik var mıdır yoksa hormonâl bi gecikme mi yaşıyorumdur.. Kaç gündür karnımda şişlik var.. Adet olmam gereken günlerde şişlikten çatlayacak gibi oluyordum ama şimdi o kadar kalmadı.. Yardımcı olur musunuz bana 🥰
Ben bir defa hamilelik geçirdim sonra kürtaj oldum ama ben 10 gün geçtikten sonra gittiğimde hamileydim. Ama ben hiçç test vs yapmamıştım her ay hüsran olunca o ay yapmak istememiştim ve o ay oldu uzun sürmese dee.

Merhaba benimde 10 gün geçti iki test yaptım negatif çıktı.kanda da 2.0 çıktı ama hala regl olmadım göğüslerimde hassaiyet başladı karnım belim ağrıyor .kokulara hassaiyet de başladı. Geç döllenme olabilir mi

Merhaba benimde 10 gün geçti iki test yaptım negatif çıktı.kanda da 2.0 çıktı ama hala regl olmadım göğüslerimde hassaiyet başladı karnım belim ağrıyor .kokulara hassaiyet de başladı. Geç döllenme olabilir mi
8. Gün regl oldum. Bu ay bugün 1. Gün gecikme ve bu kez çok şiddetli bir göğüs ucu ve göğüs ağrım var bu belirsizlikler çok yoruyor insanı 🥺
Cevap bekliyorum arkadaşlar

X