10 gün geciken adet

Doktora gittiniz mi bi gelisme var mı
Gittim canım muayene etti hiç bir şeyin yok dedi adetin 3.günü gel aşılama yapalım dedi.. Ne kan ne idrar testi hiç bişey istemedi ilaç felan da vermedi ne için gittim anlayamadım bile 🙈

Ultrasondan falan baktı mi
Alttan muayene etti canım.. Görür görmez zaten senin daha çocuğun olmadı mı dedi.. Sonra öylelikle tedavi süreçlerimi konuştuk.. En sonunda da adetin 3.günü gel işte aşılama yapalım dedi bende daha adet bile olmadım gecikti dedim.. Hep böyke gecikme olır mu düzensizlik var mıydı dedi bende var arada oluyor böyle dedim.. O da hmm neyse beklemede kal adet olunca gel dedi.. Adet söktürücü felan verir diye düşünüyordum ben.. Hani en azından bi test yaptın mı diye sorar diye düşünmüştüm onu bile sormadı

Merhaba hanımlar.. Bu ay adetim 10 gün gecikti.. Normalde de gecikmelerim oluyor ama bu kadar değil.. Bu arada 2 buçuk senedir deniyoruz ama olmuyor.. Adetim geçtikten sonra 3 kere idrar testi yaptım fakat negatif çıktı.. Sizce hamilelik var mıdır yoksa hormonâl bi gecikme mi yaşıyorumdur.. Kaç gündür karnımda şişlik var.. Adet olmam gereken günlerde şişlikten çatlayacak gibi oluyordum ama şimdi o kadar kalmadı.. Yardımcı olur musunuz bana 🥰
Bence testler yanlış çıkmıyor bir gün geçse bile doğru çıkar diye düşünüyorum insallah gebesinizdir ama kan testi yaptirin

Bence testler yanlış çıkmıyor bir gün geçse bile doğru çıkar diye düşünüyorum insallah gebesinizdir ama kan testi yaptirin
Bi kaç saat önce idrar testi yaptım negatif çıktı.. Bu ayda olmadı.. Ama adetim neden bu kadar gecikti anlamadım

Akıntım çok sanki her an adet olucakmisim gibi geliyor acaba böyle olup gebe kalanlar var mı bir aydır kasik karın ağrım ve bel ağrım var

Selam canım bendede çıkmadı ben pkoluyum adet düzensiz ama yine de umut ettim çıkmadı sanırım idrara çok geç düşüyo heralde
Bende de pko var 4-5 tane idrar testi yaptım hepsi negatif çıktı bugün gecikmenin 17.günü ama testim yine negatif çikti umudumu kestim bu ay için.. Ama inşallah sizin gönlünüzden geçeni nasip eder Rabbim 🤲

Bende de pko var 4-5 tane idrar testi yaptım hepsi negatif çıktı bugün gecikmenin 17.günü ama testim yine negatif çikti umudumu kestim bu ay için.. Ama inşallah sizin gönlünüzden geçeni nasip eder Rabbim 🤲
Teşekkür ederşm canım adet döngün nasıl sormamda sakınca yoksa ? Merak ettim ben 3 yıldır çok çektiriyo bana pko ben 3 ila 6 ayda bir regl oluyorum benim 8 ci günüm üstüne covid olduk eşimle inşallah seninde gönlüne göre olur herkese nasip olsun inşallah istiyen herkese ..

Teşekkür ederşm canım adet döngün nasıl sormamda sakınca yoksa ? Merak ettim ben 3 yıldır çok çektiriyo bana pko ben 3 ila 6 ayda bir regl oluyorum benim 8 ci günüm üstüne covid olduk eşimle inşallah seninde gönlüne göre olur herkese nasip olsun inşallah istiyen herkese ..
Her ay adet oluyorum canım bi kaç gün oynama yapıyor sadece.. Bende hafif görünümlü pko var ileri derece değil.. Doğal yollarla bi kere gebe kalabildim ama sonrasında hiç korunmamamıza rağmen gebelik oluşmadı bi daha.. Çok sıkıntılı bir süreç Rabbim yardımcımız olsun

Her ay adet oluyorum canım bi kaç gün oynama yapıyor sadece.. Bende hafif görünümlü pko var ileri derece değil.. Doğal yollarla bi kere gebe kalabildim ama sonrasında hiç korunmamamıza rağmen gebelik oluşmadı bi daha.. Çok sıkıntılı bir süreç Rabbim yardımcımız olsun
Ya çok şanlısın 🧿 rabbim birdaha tattırır sana o sevinci inşallah..☘️ Amin🙏🏼

X