10.gün adet olmadım

yenianneaday

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2025
12
5
1
25
Merhaba anne adayları🥹 öncelikle anne olmak isteyen bütün anne adayları inşallah en hızlı ve sağlıklı şekilde oluruz. Bu ay adetim gecikti bugün 10.günüm.Beni heveslendiren şey adet gecikmemim 4.günü erken test yaptım ve silik ikinci çizgim oldu o an nasıl mutlu oldum anlatamam ama ertesi gün kan testin 1.20 negatif çıktı çok üzüldüm ama hala adet olamadım yani idrar testlerim negatif çıkıyor ama yarın kadın doğuma gidip baktıracağım sizde de böyle olur hamileliği doktorda öğrenen oldu mu ve lütfen yarın benim için dua edin 🥰🥰🥰🥰🥰

Eklentiler

• BEFB2AB4-EAF6-48FC-A15E-5DF64C6FAE2F.webp
    BEFB2AB4-EAF6-48FC-A15E-5DF64C6FAE2F.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 31
İnşallah sağlıkla kolayca kavuşursunuz. Bazen geç döllenme olabiliyor ki hcg bi anda yükselebiliyor. Sonucunuzu yazar mısınız 😊

Testiniz markası ne acaba artimed kullananlar çok şikayetçi hep pozitif görüyorlarmis

Testiniz markası ne acaba artimed kullananlar çok şikayetçi hep pozitif görüyorlarmis
Artimed değildi sanırım hepsi birbirine benziyor paketi atmış olmam lazım ama bilemedim. Bende çok okudum dediğiniz gibi sadece gerçek manada çok kasılmalarım oluyor ve sırt ağrım inanılmaz yarın bakacağım bakalım

Tabii ki de yazarım yarın saat 9:00’da randevum var bana dua edin 🥹🥹
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah sizinledir ve sağlıkla kucağınıza alırsınız. Zorlu bir düşük süreci geçirmiş birisi olarak tek temennim sağlıkla kucağınıza almanız. Zamanı asla önemli değil önemli olan sağlıklı olması ve güzel günlerde kavuşmanız 🙏🏻

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah sizinledir ve sağlıkla kucağınıza alırsınız. Zorlu bir düşük süreci geçirmiş birisi olarak tek temennim sağlıkla kucağınıza almanız. Zamanı asla önemli değil önemli olan sağlıklı olması ve güzel günlerde kavuşmanız 🙏🏻
Kesinlikle size katılıyorum Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bütün isteyen annelerin🥹 inşallah en kısa sürede hayırla ve sağlıkla sizde elinize alırsınız bebeğinizin 🥹🥰

İnşallah Allah hak eden ve gönülden isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin. Bizlere de hayırlı ebeveyn olmayı inşallah 🙏🏻🌸

Doktora gittim fakat kese gözükmedi doktor rahminin iç kısımlarının kalınlaştığını yani bu adet olacağım ya da geç döllenme olduğunu söyledi o yüzden tekrar kan testi verdi kan testinin sonucunu bekliyorum ama galiba ümidimi kaybediyorum
Aynı durumdayız senle 5 gün geçti adet olmadım hala illez başıma böyle bişey geliyor benimde kan testi verdim negatif bir kaç gün sonra gecikmen olırsa gel dediler bence üzme kendini birisi yazmış okumuştum 15 gün gecikmiş adeti kan vermiş pozitifmiş geç döllenme olabilir bizimki bence

Aynı durumdayız senle 5 gün geçti adet olmadım hala illez başıma böyle bişey geliyor benimde kan testi verdim negatif bir kaç gün sonra gecikmen olırsa gel dediler bence üzme kendini birisi yazmış okumuştum 15 gün gecikmiş adeti kan vermiş pozitifmiş geç döllenme olabilir bizimki bence
Rabbim hayırlısı neyse onu versin anlaşılan sende benim gibi duymak istiyorsım o hamilesin cümlesini rabbim biran önce isteyenlere nasip etsin bizlerde evlatlarımızı alalım kucağımıza

Merhaba anne adayları🥹 öncelikle anne olmak isteyen bütün anne adayları inşallah en hızlı ve sağlıklı şekilde oluruz. Bu ay adetim gecikti bugün 10.günüm.Beni heveslendiren şey adet gecikmemim 4.günü erken test yaptım ve silik ikinci çizgim oldu o an nasıl mutlu oldum anlatamam ama ertesi gün kan testin 1.20 negatif çıktı çok üzüldüm ama hala adet olamadım yani idrar testlerim negatif çıkıyor ama yarın kadın doğuma gidip baktıracağım sizde de böyle olur hamileliği doktorda öğrenen oldu mu ve lütfen yarın benim için dua edin 🥰🥰🥰🥰🥰
Pozitif olsa çıkardı kanda diye düşünüyorum inşallah vardı r haber verirsiniz

Back
X